Bence de yaa, beni cumartesi çalıştırmasınlar
sana da yine yutturamadım zaten, ben işlerime dönüyorum
O işte
Çok ihmal ettim buraları bir haftadır. O yüzden çok iyi ağırlanmam lazım
valla benim kitaplar temin edilmiş ama kitapyurdu nedense sevkiyata geçemiyo
sanırım gizemi sevmiyor kitapyurdu
Günaydın baykuşlar.
Gönderip göndermeme konusunda hala kararsızım
günaydın kızlar
__giz__ kitapyurdu sevmiyo seni hakikaten, kaç gündür bekliyo vermiyo kargoya kitaplarını
yok canım sen yani bizden bilme, biz siparişi vereli çooooook oldu bütün suç kitapyurdununSeviyor seviyor hem de çok seviyor, size kitap gönderirken bekletir bazen o kadar ama son günlerde hiç bekletmedi.
Siz beni korkutmaya çalışıyorsunuz, anladım.
yok canım sen yani bizden bilme, biz siparişi vereli çooooook oldu bütün suç kitapyurdunun
Aaa sen buraları ihmal etmiş olmana rağmen beni ihmal etmedin ki.
Yaa şaka değil mi ? Aslında sevkiyatı gerçekleşti, hatta bugün dağıtıma çıkacak değil mi?
Lütfen lütfen bugün kapım çalsın, heyecanla koşup açayım.
Oh canı kurtardın tabi, şimdi kararsız kalıyorsun, hani tek parça döndüğünde yollayacaktın kuzum ?
günaydın
acabası kargolar nerde
Ooo cuma günü sorsan sana bütün kitaplığımı da verirdim. Can korkusu
Eveet, bir çeşmi saldırısı daha bertaraf edildi.Çalıştırmayın çeşmi c.tesi, enişteyle hafta sonu keyfi yapsın, ne düşüncediz bu işverenler.
Vazgeç sen o kitaptan, hem sevmedim ben onu yanlışlıkla ekledim, değiştirip başka seçelim.
kızlardan çok memnun kaldım onlara göndericemBence bence benim şehrimde, şubedeydi az önce dağıtıma çıkacak, öğleden sonra da bizim eve gelecek, çünkü bizim eve hep geç geliyorlar.
Ama ama neden böyle yapıyorsun ? Güzel geçirdiğin hafta sonu hatrına da olsa yollamaz mısın ? Bak ben hep evdeydim bir başıma, sizden gelecek bşr kargo bekledim durdum.
Olabilir kuşum
Ben listene bi daha bakayım
kızlardan çok memnun kaldım onlara göndericem
Günaydınn
Benim kitaplar kitapyurdunun içinde kaybolmuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?