• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Görümcelim mühim konu azad ettim seni :KK70:

Yehuuu, işimi halletim evimde kargo bekliyorummm. :süslü:
ben de görümceyim, kıdemli ve double görümce
o sebeple görümce kardeşliği yapıp ben veriyorum sipariş, kıyamadım yine :KK200:

Olleeeey, kendisinden çok şey öğreneceğim tatlı kızıl görümce, tüyo beklerim senden. Kargom da hemen gelsin. :KK28:

Gerçi ben de okumadım nasıl emin konuşmuşum en sevdiklerim diye :KK70:

Ahaha ne güldüm ya, olsun sen hissetmişsindir güzel olduklarını. :KK70:

Kadın ve Mürebbiye kitaplarını beraber okuyabiliriz :KK200::KK200:

Okuyalım tabi. :KK200:
İstediğin zaman sötle ben eşlik ederim. Sen yoğunsun, zamanı sana göre belirleyelim. :KK19:
:KK200::KK200:
Ohh siftahimiz geldi:nazar:
N-A-R N-A-R kesene bereket.:nazar:

Gizim gule gule oku :KK200::KK200::kahve:

Çook teşekkür ederim kuzum.
At sen de bir kitap bana yarın beaa. :KK47:

Günaydınnn :KK200:
Bugün buralarda pek kimse olmaz ama olsun. Keyifli hafta sonlarınız olsun yavru kuşlar. :KK49:

Hiiiiiii kitapyurdu sitesi bozulmuş, kargolar gönderilemiyormuş :skandal::skandal::skandal:

Bu kızı c.tesi çalıştırmayın iş yeri sahipleri, ne dediğini bilmiyor sonra. Ortalığı karıştırmaya mı geldin sen ?:duduk: Baktım ben site çok güzel çalışıyor, sıkıntı yok. Sakın çesmi'ye uymayın. :bicak:

Bu kızı c.tesi çalıştırmayın iş yeri sahipleri, ne dediğini bilmiyor sonra. Ortalığı karıştırmaya mı geldin sen ?:duduk: Baktım ben site çok güzel çalışıyor, sıkıntı yok. Sakın çesmi'ye uymayın. :bicak:

Bence de yaa, beni cumartesi çalıştırmasınlar :kızgın:
sana da yine yutturamadım zaten, ben işlerime dönüyorum :bicak:

Back