• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aaa sen buraları ihmal etmiş olmana rağmen beni ihmal etmedin ki. :KK68:

Yaa şaka değil mi ? Aslında sevkiyatı gerçekleşti, hatta bugün dağıtıma çıkacak değil mi?
Lütfen lütfen bugün kapım çalsın, heyecanla koşup açayım. :110:

Oh canı kurtardın tabi, şimdi kararsız kalıyorsun, hani tek parça döndüğünde yollayacaktın kuzum ?

maalesef tatlıkısss
istersen bi kitapyurdunu arayıp hesap sor, hazır kitapları neden kargoya vermiyorsunuz alçaklarrr diye

maalesef tatlıkısss
istersen bi kitapyurdunu arayıp hesap sor, hazır kitapları neden kargoya vermiyorsunuz alçaklarrr diye

Olabilir aslında ama ya bana inat göndermezlerse sonra, yok yok vazgeçtim ben biraz daha bekleyeyim, tamamen kaybetmeyi göze alamam kızıl sultan. o_O

Ama arıyorum arıyorum bulamıyorum :bicak:
Yanlış yerde arıyorsun ki sen, hem sen sipariş verdin bırak site arasın kitapları, yorma kendini sen. :KK50:
Günaydınn:KK200:

Acaba kaç yüz milyon kitabın olcak:ıslık:
Sen saymışsındır sevdicek söylesene bana :dondurma:

Olabilir aslında ama ya bana inat göndermezlerse sonra, yok yok vazgeçtim ben biraz daha bekleyeyim, tamamen kaybetmeyi göze alamam kızıl sultan. o_O

Yanlış yerde arıyorsun ki sen, hem sen sipariş verdin bırak site arasın kitapları, yorma kendini sen. :KK50:

Hıı tamam, öyle yapayım madem :bicak:

diyemem kızlardan çok korkuyorum ama öyle güzeller kiii:KK51:

tam tamına 1475415450 tane

Back