• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hııı ben onu hiç düşünmemiştim bak :KK64:
O zaman ben borç falan bulmaya çalışayım bari napalım :skandal:
Ama bir süre gecikebilir demek ki bu durumda, ayın son günü yollayabilirim mesela :eek:

Sıkıntı değil kuzum, fark etmez, yolla da sen ben son güne de razıyım. :KK76:

:KK69: Bakalım bugün bu gözler neler görecek.

Çok güzel şeyler görecek bence.:KK37:

Ölmez sağ kalır isem ben ptesi göndericem :KK200:

Tamam canım, bol bol dua edeceğim tek parça evine dönebilmen için, kendine çok dikkat et. :cry:

ya benim almak istediğim kitapların satışı yok, artık asla basılmayacak, satılmayacaklarmış
ben de onlardan başka almak istemiyorum maalesef
bu sebeple ben de göndermicem bu ay :KK61:

Aaa o zaman kuzu bir sahaflara uğra sana zahmet, 2. 3. 10. El ne varsa artık kap yolla. :cool:

Hmm. o_O
Güncel liste yaparım, yeni çıkan kitaplar koyarım o zaman, sen dert etme. :KK59:

Zorla da aldıracak kitapları :KK12:
Tamam ya veriyorum bugün siparişini. ama temin süresi 1654615468 gün, artık eline ne zaman ulaşır kitapyurduyla senin aranda :KK12::KK12:

Sıkıntı değil kuzum, fark etmez, yolla da sen ben son güne de razıyım. :KK76:

Çok güzel şeyler görecek bence.:KK37:

Tamam canım, bol bol dua edeceğim tek parça evine dönebilmen için, kendine çok dikkat et. :cry:

Aaa o zaman kuzu bir sahaflara uğra sana zahmet, 2. 3. 10. El ne varsa artık kap yolla. :cool:
burda sahaf yok, ben taşrada yaşıyom :skandal:

sana laik kitap yok napsın sen söyle

Aaa olur mu hiç ? Her kitap değerlidir, siz alın ben onu anlamdırırım. :dondurma:

Zorla da aldıracak kitapları :KK12:
Tamam ya veriyorum bugün siparişini. ama temin süresi 1654615468 gün, artık eline ne zaman ulaşır kitapyurduyla senin aranda :KK12::KK12:

Kitapyurdu sever beni. Sen ver siparişini gerisi bende. :KK49:

burda sahaf yok, ben taşrada yaşıyom :skandal:

Nette sahaflar var kuzu, panik olma ben sana bulurum site. :KK70:

Back