- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
Afiyet olsun.Yemeğe gidiyorum ben
Benle kafa mı buluyorsun yoksa ciddi misin ? Ben nasıl bekleyeceğim o kadar gün ?Şerlok olabilecek gibisin
KızlarrÇok yoğunum kafayı yicem ordan oraya koşturuyorum. Hava buzz gibi köye hacize gittim dondummm
Afiyet olsun.
Benle kafa mı buluyorsun yoksa ciddi misin ? Ben nasıl bekleyeceğim o kadar gün ?
Bir sürü kitabın olsun istiyorsan eğer söylediklerimi yapmalısın canım. Hemen grupta diyorsun ki kitapları göndermeye başlayalım,bir aksilik olur riske girmeyelim. Benim kitaplar ne kadar çabuk gelirse senin günün de o kadar çabuk gelmiş olur.
Yaa çok acı değil miNasıl dayanıyorsun
Sağol tatlım
Günaydın kuzular;
Çalışırken çay servisi yapayım dedim, bir de belki atıştırmak istersiniz diye çerez tabağı koydum. Severim sizi.
Eki Görüntüle 1947517 Eki Görüntüle 1947518
fincan değil bardak alayım. bide kırılmış hali yok muGünaydın kuzular;
Çalışırken çay servisi yapayım dedim, bir de belki atıştırmak istersiniz diye çerez tabağı koydum. Severim sizi.
Alıştırma bizi hazıra
Eee heyecan ne durumda az kaldı kitapcıklarına kavuşmana
kajuların hepsini tırtıklayayım size leblebi kalsınGünaydın kuzular;
kajuların hepsini tırtıklayayım size leblebi kalsın
Ben tez canlıyım diye beni gaza getiriyorsun dimiNe zaman gönderiyorsunuz ? Sen onlara uyma şimdiden yolla bence.
aaa yolladım ben gelmedi mi daha
Uyanık başkan.
Benim kitaplar ne durumda kimse bir şey demiyor, ayın bitmesine 26 gün var, lütfen geç kalmayalım.
N-A-R evet gaza getirmeye çalışıyorum ama çok inatçı çıktın bu sefer.
_meLinDa_ yaaa kandırma beni ama ne demek kargoda kayboldu, dağıtırım o kargoyu.
DonukPudra ay gerçekten mi ? Gönder gönder. Sen uyma onlara kuzum.
Ben dayanamazdım ama kargom temin edilip bana ulaşamadı ki hala ben göndereyim
Hatta en çok istediğim 2 kitabı değiştirdim satışı yok şu an temin edilemiyor dedi diyeNe seçtin öyle de temin edilemiyor.
Çatlayacağım burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?