♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Seni gruba da almışlardır şimdi, benden ayrılan boşluğa kuruldun mu hemen ?
İhihi bana özel kitaplarım mı olacak gerçekten yoksa beni kandırıyor musun ?

Bilemiyorum ki şimdi, kandırıyor da olabilirim yani
Ben birazdan tüm kitaplarımı koyacağım zaten buraya, kocaman bir kitap kulem var benim

canım __giz__ ciğim günün hayırlı olsun, bu ay sana istediğin tüm güzellikleri getirsin.
Ben de kocaman kitap kulemle hepinize teşekkür ederek artık köşeme çekileyim

Özenli seçimleriniz için kocaman teşekkürlerimi sunuyorum kızlar. Beni çok iyi tanıdığınız için, seçimlerinizi gerçekten bunu düşünerek yaptığınız ve beni bu kadar mutlu edebildiğiniz için tek tek hepinize teşekkürler
110küsür kitabım vardı listemde okumak istediğim. Azaltmayı düşündüğüm zamanlarda oldu ama seçenek çok olsun dediniz, o kadar seçenek arasından en çok istediklerimi seçtiniz, hepinize ayrı ayrı teşekkürler.
İyi ki varsınız, iyi ki bir aradayız. Uzun yıllar daha daim olsun bu güzel günümüz ve dostluğumuz

Çok güzel görüyürolar. bayıldım ve aşırı derece de kıskandım
Hepiniz iyi ki varsınız

Keyifle oku kuzum. Ne güzel işler beceriyoruz biz bir araya gelince dimiiii

Bilemiyorum ki şimdi, kandırıyor da olabilirim yani
Ben birazdan tüm kitaplarımı koyacağım zaten buraya, kocaman bir kitap kulem var benim

Bayıldım ben o kitap kulene. Keyifle oku kuzucum.
Hadi kuzum artık çok yoruldun, sen baş köşeye geç otur. Biraz da ben sizleri ağırlayayım burada.

Acaba neler seçtik senin için

Hmm sayıyorum. Hazır mısın ?
1984, Gizli Ajans, Çavdar Tarlasında Çocuklar, Momo, Dublörün Dilemması, Son Ada...
Yoruldum, bu kadar yeter.
Şaka bir yana, bilmiyorum, bunları da listemden rastgele bakıp yazdım şimdi, tutan var mıdır göreceğiz.

__giz__ cayini severim. sagol kusum.

Afiyet bal şeker olsun kuzum.

Şerlok olabilecek gibisin

Kızlarr Çok yoğunum kafayı yicem ordan oraya koşturuyorum. Hava buzz gibi köye hacize gittim dondummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…