• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yemeğe gidiyorum ben
Afiyet olsun. :dondurma:
Şerlok olabilecek gibisin :ıslık:
Benle kafa mı buluyorsun yoksa ciddi misin ? Ben nasıl bekleyeceğim o kadar gün ? :eek:
Şubat ayı hemen gelse geçse sıra marta gelse xyzt-5544 xyzt-5544 gibi 54126541 tane kitabim olsaaa :mad::mad::mad:

Bir sürü kitabın olsun istiyorsan eğer söylediklerimi yapmalısın canım. Hemen grupta diyorsun ki kitapları göndermeye başlayalım,bir aksilik olur riske girmeyelim. Benim kitaplar ne kadar çabuk gelirse senin günün de o kadar çabuk gelmiş olur. :KK19::KK75:

Kızlarr :KK200: Çok yoğunum kafayı yicem ordan oraya koşturuyorum. Hava buzz gibi köye hacize gittim dondummm :KK42:

Yaa çok acı değil mi:( Nasıl dayanıyorsun
Afiyet olsun. :dondurma:

Benle kafa mı buluyorsun yoksa ciddi misin ? Ben nasıl bekleyeceğim o kadar gün ? :eek:

Bir sürü kitabın olsun istiyorsan eğer söylediklerimi yapmalısın canım. Hemen grupta diyorsun ki kitapları göndermeye başlayalım,bir aksilik olur riske girmeyelim. Benim kitaplar ne kadar çabuk gelirse senin günün de o kadar çabuk gelmiş olur. :KK19::KK75:

Sağol tatlım

Yaa çok acı değil mi:KK43: Nasıl dayanıyorsun

Sağol tatlım

Evet çok acı.. Yani ilk başlarda çok acıydı :D Şimdi kaşarlaştım sanırım :D Zaten amacım taahhüt almak ki. Taksitlendirelim onlarda rahatlasın bizde :D

Günaydın kuzular;
Çalışırken çay servisi yapayım dedim, bir de belki atıştırmak istersiniz diye çerez tabağı koydum. Severim sizi. :KK200:

cerez-600x600.jpg 61f205c734345.jpg

Son düzenleme:
N-A-R N-A-R evet gaza getirmeye çalışıyorum ama çok inatçı çıktın bu sefer. :KK20:
_meLinDa_ _meLinDa_ yaaa kandırma beni ama ne demek kargoda kayboldu, dağıtırım o kargoyu. :sinirli:
DonukPudra DonukPudra ay gerçekten mi ? Gönder gönder. :KK73:Sen uyma onlara kuzum. :KK68:

Ben dayanamazdım ama kargom temin edilip bana ulaşamadı ki hala ben göndereyim :(

Ne seçtin öyle de temin edilemiyor. :mad:
Çatlayacağım burada. :110:
Hatta en çok istediğim 2 kitabı değiştirdim satışı yok şu an temin edilemiyor dedi diye :KK43:
Şimdi ki seçtiklerim 1 iş günü diyo hala:işsiz:
Ve biri sabah temin edilmişti şimdi ne olduysa temin değil.:kızgın:
Aldığım diğer kitaplar temin edilmiş tabi:deli:

Back