• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N-A-R N-A-R çok merak ettim o kitapları, günüm bitsin söyler misin? Hangileriymiş, bir bakayım. :bicak:
loliss loliss nasıl karar veremedin hala, 7373 kitap var orada alınacak, seç birini , uğraşma çok, sen yoğun olan bir annesin, yorma kendini kitap seçmekle, al yolla bir tane kuzum. :KK200:

N-A-R N-A-R çok merak ettim o kitapları, günüm bitsin söyler misin? Hangileriymiş, bir bakayım. :bicak:
loliss loliss nasıl karar veremedin hala, 7373 kitap var orada alınacak, seç birini , uğraşma çok, sen yoğun olan bir annesin, yorma kendini kitap seçmekle, al yolla bir tane kuzum. :KK200:
Söylerim tabi kesin çok mutlu olacaktın ama :(

Ya ilk seçtiğim kitaplardan biri temin edilebiliyor artık ama alışveriş listemi düzenlediğim için yeniden düzenleyemiyorum.

çaylarrrrrrr (hüseyin style :KK53:)
Gün sahibi gelecekte ben servis yapayım didim :21:

toptan_çay.jpg

Günaydınnn :KK200:

Bilgisayar başına geçemedim bugün, babam benden önce kaptı, o yüzden servis yapamadım. :bicak:
Niye telefondan yüklenmiyor ki fotoğraf, uyuz oldum.

xyzt-5544 xyzt-5544 gözün doysun, yetmedi mi sana kule kule kitaplar, hala benim günüme göz dikiyorsun ?

_asmunikal_ _asmunikal_ ne varsa kuzumda var, kaptırmamış sana kitaplarımı.:KK200:

N-A-R N-A-R neler alıyorsun çok merak ediyorum, bu kadar karar değiştirecek hangi kitaplarda gözün kaldı, mutlaka öğrenmem lazım.:KK70:

yokk asla olmaz
Alelâde bir kitap almaktansa almamayı yeğlerim:KK53:

Selam kızlarrr:KK54:

Giz'ime ipucu vermeye geldim. Benim aldığım kitap(lar) dan birini ben daha önce okumuştum kiii:21:

Günaydınnn :KK200:

Bilgisayar başına geçemedim bugün, babam benden önce kaptı, o yüzden servis yapamadım. :bicak:
Niye telefondan yüklenmiyor ki fotoğraf, uyuz oldum.

xyzt-5544 xyzt-5544 gözün doysun, yetmedi mi sana kule kule kitaplar, hala benim günüme göz dikiyorsun ?

_asmunikal_ _asmunikal_ ne varsa kuzumda var, kaptırmamış sana kitaplarımı.:KK200:

N-A-R N-A-R neler alıyorsun çok merak ediyorum, bu kadar karar değiştirecek hangi kitaplarda gözün kaldı, mutlaka öğrenmem lazım.:KK70:
Gizim sen çok mutlu ol istiyorum hep bu sebeple:KK200::KK200:

Back