• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben bir yanlış yaptım :eek:
Dün son anda acil bir iş verdiler, onu yapıp da servise yetişeyim derken _Lavin_ _Lavin_ ciğimin gönderdiği kitapları şirkette unuttum :skandal: Dolayısıyla toplu fotoğraf çekimini yapamadım :skandal:
Bu akşam unutmayacağım inşallah, toplu fotoğrafı yarın eklerim. Gizem'ciğimin de gününün ilk gününü katlederim böylece :KK53:

Ben bir yanlış yaptım :eek:
Dün son anda acil bir iş verdiler, onu yapıp da servise yetişeyim derken _Lavin_ _Lavin_ ciğimin gönderdiği kitapları şirkette unuttum :skandal: Dolayısıyla toplu fotoğraf çekimini yapamadım :skandal:
Bu akşam unutmayacağım inşallah, toplu fotoğrafı yarın eklerim. Gizem'ciğimin de gününün ilk gününü katlederim böylece :KK53:

:KK42::KK42: öyle mi yaptın.
Barı çay kahve ikram et. Aşırı derece de yorgunum.

:KK42::KK42: öyle mi yaptın.
Barı çay kahve ikram et. Aşırı derece de yorgunum.
Sen çay istersin de ben yapmaz mıyım :KK200:
Hem de en sıcağından ve en manzaralısından :KK200:
türk-çayları.jpg

xyzt-5544 xyzt-5544 kuzum dilerim çok mutlu etmiştir hediyelerin seni, biz çok keyifle seçtik
seni de pek seviyoruz :KK200:

evet şimdi diğer pek sevdğimiz __giz__ __giz__ imizin gününe geçebiliriz :KK200:

Ahh kuzum Özgem, hiç mutlu etmez olur mu? Her biri ayrı sevindirdi. Her biri için sevinç çığlıkları attım resmen :KK200:
Kitapların toplu fotoğrafını koyup teşekkür etmek istiyorum sizlere, ondan hala gün sahibi gibi dolanıyorum buralarda :-)
Kalbinize, emeğinize sağlık, kesenize bereket. Gerçekten bu sene hiç kitap almasam bana fazla fazla yetecek kadar kitabım var şuan. Ve hepsi çok çok çookkk okumak istediklerimden olmuş. Beni çok iyi tanımış, çok güzel analiz etmişsiniz, çok şanslıymışım meğer ben :KK37:
Hepsini büyük keyifle okuyup anacağım sizleri. Böylece çocuklarıma da birer anı bırakmış oluyorsunuz, onlar da yıllar sonra minik birer kitap kurdu olduklarında sizin kulaklarınızı çınlatacaklar :KK200: İyi ki yapıyoruz bu günü, uzuunnnnn yıllar daim olur inşallah :KK200:

Sana seçtiğim kitapları hiç beğenmedim, en beğenmediklerimden seçtim sana :skandal:

Giz hep güzel kitaplar okuyordu. O yüzden sevmediklerimizden seçmemiz çok iyi oldu.:deli:

Siz ne ara birleştiniz de beni meraklandırmaya başladınız bakayım ?:skandal:
Ben sizi kandırdım ki, aslında okuduğum kitaplar çok sıkıcı, hiç beğenmediklerimdi, sırf siz onlardan seçmeyin diye ihihih. :dondurma:

En beğendiklerimden seçtim.
Bir tanesiyle özge ile ortak okumaya yapabilirsin:)

Oy çok teşekkür ederim kuzum. :KK200:
Hemen Özge ile ortak olabilecek kitaplarıma bakayım. :KK55:

Ben sizi kandırdım ki, aslında okuduğum kitaplar çok sıkıcı, hiç beğenmediklerimdi, sırf siz onlardan seçmeyin diye ihihih. :dondurma:

Oy çok teşekkür ederim kuzum. :KK200:
Hemen Özge ile ortak olabilecek kitaplarıma bakayım. :KK55:
Ben tüyo versem mi vermesem mi bilemedim. 9833456 kere karar değiştiğim için seçtiğim kitabı unutmuş olabilirim :D

günaydınlar :KK200::KK200::KK200:

xyzt-5544 xyzt-5544 toplu fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum :KK73::KK73:
:KK73::KK73::KK73:

sunumlu yap :KK70: hacı yağı-testere-el feneri eşliğinde please :-)

Kuru fasulyeli sunum yapayım ben :KK70::KK70:
Hepsini üst üste dizip kula yapacam. 6541259656 katlı bir kulem olacak :KK45:

Hemen birleştik, kararları aldık, özenle beğenmeyeceklerinden seçtik :p
Benim alacağım kitapları kimseyle ortak okuma yapamazsın çünkü bitek sana alıyorum, başka kimse de yok, almayacam onlara :KK14:

Hemen birleştik, kararları aldık, özenle beğenmeyeceklerinden seçtik :p
Benim alacağım kitapları kimseyle ortak okuma yapamazsın çünkü bitek sana alıyorum, başka kimse de yok, almayacam onlara :KK14:

Seni gruba da almışlardır şimdi, benden ayrılan boşluğa kuruldun mu hemen ? :bicak:
İhihi bana özel kitaplarım mı olacak gerçekten yoksa beni kandırıyor musun ? :110:

Selam Güncüler
_Lavin_ _Lavin_ kesene bereket, xyzt-5544 xyzt-5544 hepsini keyifle oku canım :KK200:

__giz__ __giz__ günün hayırlı olsun.

Teşekkür ederim, darısı sizin başınıza en kısa zamanda. :21:

merhaba kızlar akşamın bu saatinde okumaya başlamadan sayfaya iyi geceler dileyim dedim:)

Back