• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yokk asla olmaz
Alelâde bir kitap almaktansa almamayı yeğlerim:KK53:
Oy Oy. Sen ne alırsan al ben beğenirim. :KK200:

Selam kızlarrr:KK54:

Giz'ime ipucu vermeye geldim. Benim aldığım kitap(lar) dan birini ben daha önce okumuştum kiii:21:

Ay üşenmedim liste yaptım ama çok uzun tuttu canım. :KK70:

Amok, 1984, Biz, Bülbülü Öldürmek, Çavdar Tarlasında Çocuklar , Cehenneme Övgü, Dublörün Dilemması, İnsan Olmak, Jane Eyre, Momo, Oblomov, Ölü Ozanlar Derneği, Sineklerin Tanrısı, Son Ada, Yabancı, Yüzbaşının Kızı.
Eklemediğim de var birkaç tane Körlük, Güneş Çavması vs. Bir de gündemden Bayan Peregrine var.
Dersen ki son zamanlarda okuduklarımdan aldım; Cehenneme Övgü der ve susarım.:cool:
Başka ipucu da lazım, çok kitap okumuşsun, zorlanıyorum. :mad:

gizciğim sana zahmet olmazsa bir chai tea latte alabilir miyim kuzum
xyzt-5544 xyzt-5544 ıma da yap, pek sever

Kuzum, geç kalmışım. Neyse ki @_amelia_ yetişmiş imdadıma. o_O

Akşam 5 çayı servisi yapayım, acıkanlar için de atıştırmalık olsun. Hem de kendimi affettireyim. :oops:

kisir-2.jpg Natte-_cake.jpg yS-o9bw2byLNw.jpg

Oy Oy. Sen ne alırsan al ben beğenirim. :KK200:

Ay üşenmedim liste yaptım ama çok uzun tuttu canım. :KK70:

Amok, 1984, Biz, Bülbülü Öldürmek, Çavdar Tarlasında Çocuklar , Cehenneme Övgü, Dublörün Dilemması, İnsan Olmak, Jane Eyre, Momo, Oblomov, Ölü Ozanlar Derneği, Sineklerin Tanrısı, Son Ada, Yabancı, Yüzbaşının Kızı.
Eklemediğim de var birkaç tane Körlük, Güneş Çavması vs. Bir de gündemden Bayan Peregrine var.
Dersen ki son zamanlarda okuduklarımdan aldım; Cehenneme Övgü der ve susarım.:cool:
Başka ipucu da lazım, çok kitap okumuşsun, zorlanıyorum. :mad:

Kuzum, geç kalmışım. Neyse ki @_amelia_ yetişmiş imdadıma. o_O
Bu benim sectigimi yazmamissin:KK45:

Ay çok heveslendim ben de ipucu vercem:KK49:
Lavin'in aksine ben (ilk kez) okumadığım bir kitap alcam sana:KK45:

İkinci ipucu mu? Öyle bir şey mi varmış:KK75: Hiç haberim yok görüyo musun:KK53:

Aaa duymadın mı ? :skandal:
En az 3 ipucu veriyoruz. Neyse şimdi haberin oldu, bekliyorum. :confused:

Ay çok heveslendim ben de ipucu vercem:KK49:
Lavin'in aksine ben (ilk kez) okumadığım bir kitap alcam sana:KK45:

Bu ipucu çok zor olmadı mı kuzum ? :KK57:
Bir inceleme yapayım. :kahve:

Martada az kaldı :KK50: Ama ben deli gibi kitap alışverişi yapıyorum :KK1: Ama hep sizi düşündüğümden :deli: Boleyn Kızı serisine 25 tl vercektiniz her kitaba ama ben 9,90a aldım ne kadar iyi bir gün arkadaşıyım ben ya :D

ben de ipucu versem mi
benim aldığım kitaplardan birini senle ortak okuma yapçaz :KK22:

Back