Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba kızlar,

Ağustos ayında kitap okuyamadım ama eylüle güzel bir giriş yaptım.

Seni Ben Uydurdum / Francesca Zappia - 115. Sayfa

Kitaba dün başladım, bütün gece okumuşum. Uykum geldiğinde bırakabildim.
Şuan için güzel gidiyor, gençlik ve şizofreni başka türlü işlenmiş.

Günaydın,

Oktay Sinanoğlu'nun İlerisi İçin ve İlber Ortaylı'nın Tarihin İzinde kitaplarını okuyorum. Sayfa sayılarını şu an hatırlayamıyorum ana Tarihin İzinde'ye yeni başladım, başlarındayım, diğerinde de yarısında olmam lazım.

Kitaplığımda bilim, tarih, kültür-sanat tarzda kitaplar kalmış hep, okul döneminde okumayı ertelemişim kendimi veremem diye, şimdi evdeyken bitirmem için güzel fırsat.

Pek uğrayamıyorum ama mutlaka yazılanları okuyorum, gözüm üzerinizde. Keyifli okumalar dilerim.

bence ordakilerin sorunu soruya odaklanmamak
bence sorunlarını çözemedikleri için yardım isteyenlerden çıkarıyorlar hırslarını. Kocam aldatıyor yazana kadınlık yapsaydın, cilveli olsaydın diyecek bir sürü hemcinsimiz var bu çok üzücü bir durum. Kadının düşmanı gene kadın diyorum oraları okurken Swastika Geceleri geliyor aklıma hep.
Kontrbas' ın oyununa gitmiştim oyuncunun performansı çok iyiydi aslında ama ben uyuyakalmıştım ya :)))

Bu araalar ben de romanı azaltarak daha farklı kitaplara yöneliyorum ama tatilde de okunmuyor öyle şeyler %50-%50 dengeleyim diyorum.

Valeria Luiselli Dişlerimin Hikayesi bitti. Çok farklı tarzda yazılmış bir kiap. okurken karşınızda palavralar anlatan birisi varmış gibi hissediyorsunuz son iki bölümde ise çok çok keyif alıyorsunuz. Baştan beri duyduklarınıza bambaşka bir açıdan baktırıyor sizi. Nesnelerin değeri, ya da onları neyin ilginç kıldığı üzerine yazılmış değişik bir kitap olmuş bence. Ben yazarı sevdim açıkcası. Çok sürükleyi vaaay diyeceginiz bir kitap degil belki ama yazım tarzı itibariyle tavsiye ederim.

Kitabın bittiğini, neyin gerçek, neyin hayal olduğunu anlayamadım. Kafamda soru işaretleri kaldı. Belki yazar bunun için böyle bir son yazdı...

Ben beğendim, 3 günde bitirdim kitabı.

Merhaba Kızlar,
Hayırlı cumalar dilerim. :)

Jerry Hicks , Esther Hicks
Yeter ki İsteyin!

sayfa...102

aaaaa topa tutarlar ya , mazoşistsen aç tabi de :))) ben bazen sırf konu sahiplerini savunmak için giriyorum :))))

Cicoretti harikasın! (konu sahiplerini savunmak için giriyorum dedin ya)
Günaydın.
Bir Psikiyatristin Gizli Defteri bitti.
Yolcukuktu, hazırlıklardı derken epeydir düzenli okuyamıyordum sonunda bitirebildim kitabı.
Natsume , doğumun yaklaşmış. Kolay bir doğumla sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim.

Bu aralar ben de romanı azaltarak daha farklı kitaplara yöneliyorum ama tatilde de okunmuyor öyle şeyler %50-%50 dengeleyim diyorum.

Sürekli okunacak tarzlar değil bence de, insan nefes almak istiyor, aralara serpiştirilince daha verimli olacağını düşünüyorum, yoksa birçok bilgi anlaşılmadan uçup gider. Bir de iş hayatın var senin, zaten zihnin yoruluyor yeterince, araya kolay okunup seni rahatlatacak kitaplarla kısa molalar vermek en iyisi senin için. Keyifli okumalar canım.

aynen bazen mesleki şeyler de okuyorum aşırı yükleme yaparsam arıza verebilir kafam :))

canım uykuyla ilgili geçenlerde biri daha tavsiye istemişti irlandalianne diye birini önerdiler instada var hesabı. dikkatimi çekince biraz bakmıştım ama seminer vs veriyor galiba hep. Sen bir sürü yöntem biliyosundur gerçi :) kimisi de uygu eğitimi vermeyin diyor falan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…