- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #26.201
bence ordakilerin sorunu soruya odaklanmamakaaaaa topa tutarlar ya , mazoşistsen aç tabi de :))) ben bazen sırf konu sahiplerini savunmak için giriyorum :))))
Canım soruyu gördüm de, benim eşim yeni evlendiğimizde vardiyalı çalıştı 4-5 ay kadar. Sormak istediğin soru varsa instadan sor bana ben yanıtlarım :)bence ordakilerin sorunu soruya odaklanmamak
Yaa filmi olduğunu bilmiyordum, teşekkürler.. İzleyeceğim bitir bitirmezFilmini de izlemeni tavsiye ederim. Filmi bu kadar güzel çekilmiş olan bir kitaba rastlamadım henüz.
bence sorunlarını çözemedikleri için yardım isteyenlerden çıkarıyorlar hırslarını. Kocam aldatıyor yazana kadınlık yapsaydın, cilveli olsaydın diyecek bir sürü hemcinsimiz var bu çok üzücü bir durum. Kadının düşmanı gene kadın diyorum oraları okurken Swastika Geceleri geliyor aklıma hep.bence ordakilerin sorunu soruya odaklanmamak
Kontrbas' ın oyununa gitmiştim oyuncunun performansı çok iyiydi aslında ama ben uyuyakalmıştım ya :)))Selamlar herkese
Epeydir aktif kitap okuyamıyorum. Elime aldığım incecik bir kitap bile sürünüyor. Eski performansıma geri dönmek istiyorum. Şu an okuduğum Gelin Yüzleşelim - Yılmaz Dikbaş 198, evde okuduğum Kontrbas - Patrick Süskind ortalardayım.
Bu araalar ben de romanı azaltarak daha farklı kitaplara yöneliyorum ama tatilde de okunmuyor öyle şeyler %50-%50 dengeleyim diyorum.Günaydın,
Oktay Sinanoğlu'nun İlerisi İçin ve İlber Ortaylı'nın Tarihin İzinde kitaplarını okuyorum. Sayfa sayılarını şu an hatırlayamıyorum ana Tarihin İzinde'ye yeni başladım, başlarındayım, diğerinde de yarısında olmam lazım.
Kitaplığımda bilim, tarih, kültür-sanat tarzda kitaplar kalmış hep, okul döneminde okumayı ertelemişim kendimi veremem diye, şimdi evdeyken bitirmem için güzel fırsat.
Pek uğrayamıyorum ama mutlaka yazılanları okuyorum, gözüm üzerinizde.Keyifli okumalar dilerim.
Merhaba kızlar,
Ağustos ayında kitap okuyamadım ama eylüle güzel bir giriş yaptım.
Seni Ben Uydurdum / Francesca Zappia - 115. Sayfa
Kitaba dün başladım, bütün gece okumuşum. Uykum geldiğinde bırakabildim.
Şuan için güzel gidiyor, gençlik ve şizofreni başka türlü işlenmiş.
aaaaa topa tutarlar ya , mazoşistsen aç tabi de :))) ben bazen sırf konu sahiplerini savunmak için giriyorum :))))
Natsume , doğumun yaklaşmış. Kolay bir doğumla sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim.Günaydın.
Bir Psikiyatristin Gizli Defteri bitti.
Yolcukuktu, hazırlıklardı derken epeydir düzenli okuyamıyordum sonunda bitirebildim kitabı.
Bu aralar ben de romanı azaltarak daha farklı kitaplara yöneliyorum ama tatilde de okunmuyor öyle şeyler %50-%50 dengeleyim diyorum.
Monolog oyunları izlemek uyku getirebiliyor bazen :) Yeraltından Notlar'da oyundan kopmamak için ben de epey zorlamıştım kendimi.Kontrbas' ın oyununa gitmiştim oyuncunun performansı çok iyiydi aslında ama ben uyuyakalmıştım ya :)))
.
Merhaba Kızlar,
Hayırlı cumalar dilerim. :)
Jerry Hicks , Esther Hicks
Yeter ki İsteyin!
sayfa...102
Cicoretti harikasın! (konu sahiplerini savunmak için giriyorum dedin ya)
Natsume , doğumun yaklaşmış. Kolay bir doğumla sağlıkla bebeğine kavuşmanı dilerim.
aynen bazen mesleki şeyler de okuyorum aşırı yükleme yaparsam arıza verebilir kafam :))Sürekli okunacak tarzlar değil bence de, insan nefes almak istiyor, aralara serpiştirilince daha verimli olacağını düşünüyorum, yoksa birçok bilgi anlaşılmadan uçup gider. Bir de iş hayatın var senin, zaten zihnin yoruluyor yeterince, araya kolay okunup seni rahatlatacak kitaplarla kısa molalar vermek en iyisi senin için. Keyifli okumalar canım.
canım uykuyla ilgili geçenlerde biri daha tavsiye istemişti irlandalianne diye birini önerdiler instada var hesabı. dikkatimi çekince biraz bakmıştım ama seminer vs veriyor galiba hep. Sen bir sürü yöntem biliyosundur gerçi :) kimisi de uygu eğitimi vermeyin diyor falan :)Selam kızlar
Okuyamıyorum yine, şu benim kızla bi düzen tutturamadım
Uyku konusunu çözebilmek için mahallenin en mutlu bebeğinin uyku kitabını sipariş verdim, gelsin ona başlayacağım
Onun dışında hayal kahramanları devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?