Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Canım ben de uyku eğitimine karşıyım anneler hislerine göre hareket etmeli ama benim kuzu sadece omzumda evin içinde dolanırken uyuyabiliyor
Bu beni çok zorluyor ya, yatırınca da uyanıyor koala gibi yapışık uyuyalım istiyo.. zaten 3 ümüz beraber uyuyoz
Çok seviyorum yapış yapış ama yoruluyorum çok
Ağlatmadan şöyle başka bi şekilde uyumayı öğretebilmek istiyorum ama kısmet

O hesaba bakiim hemen

Teşekkür ederimm çok düşüncelisin.
İnşallah kavuşmamıza az kaldı

Gölgeler - Zülfü Livaneli bitti. Konstantiniyye Oteli'nde geçen bir bölümün uzatılmış hali kitap. İnstagramda takip ettiğim bir bookstagramda görüp almıştım. En başta kapağı bile al beni diyor zaten. İçeriğini de az çok Konstantiniyye Oteli'nden dolayı seveceğime emindim.

Bir yandan da Yaşar Kemal'in Sevmek, Sevinmek, İyi Şeyler Üstüne adlı kitabını okuyorum. Bu kitap da yazarın daha önce yayımlanan kitaplarından seçilmiş bölümlerle oluşturulmuş.

Günaydın
İyi pazarlar
Züppe Kocanın Şarkıcı Karısı bitti.

Yazar oldukça donanımlı ve bilgili biri. Akıcı bir şekilde olaylarla ilgili bilgiler vermesi ve dipnotları çok beğendim.
Özellikle tecavüz kiti uygulaması keşke ülkemizde yer alsa. Daha bırakın cezayı kendi rızası ile olmuştur! ile serbest kalan ya da kravat indirimi uygulanan ülkemizde bu bir rüya olsa da.. Umut ediyorum!

Merhaba hanımlar ,
Mason Locasında Aşk ve Kılıç bitti.
Yazarın daha önce Ela Gözlü Pars Celile ve Yeşil Mürekkep kitaplarını okumuştum.
Kitaplar çok akıcı ama ne hikmetse bu yazarın hangi kitabını elime alsam düzenli okuyamıyorum, günlerce elimde sürünüyor. Neyse , sağlık olsun.
Yeni kitabıma henüz karar vermedim.
Hepinize hayırlı geceler dilerim

Günaydın.
Tanrı'nın tarihi bitemedi . Doğruluğundan şüphe ettiğim bilgiler olması nedeniyle daha fazla odaklanamadım ve ilk kez bir kitabı yarım bıraktım. daha doğrusu küt diye kapattım ve kütüphaneye geri koydum.
Delikanlı kitabı 600 sayfa olmasına rağmen çok iyi ilerliyor.
Hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…