Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

insaAllah sinav sonuclari gönlüne göre olur.
Allah yardimcin olsun canim.

Gelmisken bildirim yapayim:
Germinal - Sayfa 196

Ben başlayabilirim canım, elimdeki kitabı bitirdim

Herkese Merhaba...
Kırmızı Oje, her şey hayırlısı ile gönlüne göre olsun dilerim.
Erkeğe benziyor demişti canım. Yarın kontrol var netlesir herhalde :)
Mavisu, sağlıklı olsun, kolayca doğsun, hayırlısı olsun.
Belki ay oldu buraya uğrayamayalı
Umarım herkes iyidir

Az da olsa okumaya çalışıyorum diyip kaçayım
Skosnob, iyiyiz Allaha şükür, sen nasılsın?

Oyunbaz / Wulf Dorn - 65. Sayfa

- Biraz sıkıcı başlamıştı ama şimdi dikkat çekici oldu kitap. Merakla gelecek sayfaları okuyacağım. Elimde 2 kitabı daha var yazarın, bitince onlara başlayacağım.

İmkansızın Şarkısı / Haruki Murakami - 69. Sayfa

- Kitabı sindirerek okuyorum. Karakterler biraz sıkıcı, ilgi çekici olan ise bu sıkıcı karakterlerin başına gelenler.

Dalgalar / Virginia Woolf - Kitabı bıraktım.

- Kafamı çok karıştırdı, anlatılmak istenileni anlamadım.

insaAllah sinav sonuclari gönlüne göre olur.

Allah yardimcin olsun canim.

Gelmisken bildirim yapayim:
Germinal - Sayfa 196

Teşekkür ederim canım, inşallah güzel bir sene olur benim ve hepimiz için

Teşekkür ederim canım, heyecanlıyım inşallah hepsinin üstesinden gelebilirim

Geçmişe ara ara göz attım ama kim ne yazmış hatırlamıyorum şu an, umarım herşey yolundadır.
Cuma gününden beri yüksek ateş ve sebebi bilinmeyen bir enfeksiyonla hastanede yatıyorum. Hamile olduğum için kafalarına göre ilaç da kullanamıyorlar. Neyse ki solunum yolu enfeksiyonuymuş. Yek bir antibiyotik ve bol ateş düşürücü serum ile baya toparladım kendimi. Bir aksilik olmazsa bugün taburcu olacağız inşallah.
Tabi bu arada kitap okuyamadım. Halen daha aşırı halsizliğim var ama hastaneden çıkınca birkaç gün daha annemlerde kalacağım için yine yatış modunda olacağım. En azından ortak okumamız Kafka Oteli’ne başlarım diye umuyorum.
Umarım ateş yüzünden fazla beyin hücrem ölmemiştir de okuduğumu anlayabilirim :)

Çok çok geçmiş olsun canım benim. Son olsun inşallah hastalıklar uzak dursun.

Geçmiş olsun.

Oyunbaz / Wulf Dorn - 99. Sayfa

Çok geçmiş olsun . Acil şifalar diliyorum

Aziz Nesin'in Namus Gazı ve Halil Bal'dan Atatürk'ten Türkiye'ye Işık Tutan Konuşmalar'ı bitirdim bu sabah. Şimdi elimde diğer yarım kitabın Türk Aynştaynı Oktay Sinanoğlu'na devam ediyorum, 285. sayfadayım. Güzel gidiyor, söyleşi okumayı seviyorum.
Bugün olmasa da yarın ben de Kafka Oteli'ne başlayabilirim, ortak okuma yapmayalı baya zaman olmuştu, eminim ki keyifli olacak.

Çok ama çok geçmiş olsun tekrar canım ..
Artık keyifli bir gebelik geçirirsin inşallah ..
Minna gi ve seni öperim .

Çok geçmiş olsun ikinizde Allah a emanet olun .

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…