• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İdare ediyorum
Çok şükür
Allah iyilik versin.
Geçmişe ara ara göz attım ama kim ne yazmış hatırlamıyorum şu an, umarım herşey yolundadır.
Cuma gününden beri yüksek ateş ve sebebi bilinmeyen bir enfeksiyonla hastanede yatıyorum. Hamile olduğum için kafalarına göre ilaç da kullanamıyorlar. Neyse ki solunum yolu enfeksiyonuymuş. Yek bir antibiyotik ve bol ateş düşürücü serum ile baya toparladım kendimi. Bir aksilik olmazsa bugün taburcu olacağız inşallah.
Tabi bu arada kitap okuyamadım. Halen daha aşırı halsizliğim var ama hastaneden çıkınca birkaç gün daha annemlerde kalacağım için yine yatış modunda olacağım. En azından ortak okumamız Kafka Oteli’ne başlarım diye umuyorum.
Umarım ateş yüzünden fazla beyin hücrem ölmemiştir de okuduğumu anlayabilirim :)
Aaa! Çesminaz, Allah şifa versin canım. Geçmiş olsun.
Merhaba çok koptum ...

Aliklar Birliği sayfa .. 150

Filozof__Prenses Filozof__Prenses iyiyim canım sen nasılsın.. Yoğun bir dönem geçirdim.hala adapte olamıyorum kitaplara.hep yorgun ve bitkinim
iyiyim canım Allah a şükür, aynı işte...
Allah sana da kolaylık versin dilerim.

Geçmişe ara ara göz attım ama kim ne yazmış hatırlamıyorum şu an, umarım herşey yolundadır.
Cuma gününden beri yüksek ateş ve sebebi bilinmeyen bir enfeksiyonla hastanede yatıyorum. Hamile olduğum için kafalarına göre ilaç da kullanamıyorlar. Neyse ki solunum yolu enfeksiyonuymuş. Yek bir antibiyotik ve bol ateş düşürücü serum ile baya toparladım kendimi. Bir aksilik olmazsa bugün taburcu olacağız inşallah.
Tabi bu arada kitap okuyamadım. Halen daha aşırı halsizliğim var ama hastaneden çıkınca birkaç gün daha annemlerde kalacağım için yine yatış modunda olacağım. En azından ortak okumamız Kafka Oteli’ne başlarım diye umuyorum.
Umarım ateş yüzünden fazla beyin hücrem ölmemiştir de okuduğumu anlayabilirim :)
Çok geçmiş olsun..

Bu arada ben de Hayvan Çiftliğini bitirdim,sinirimden saçlarımı kopardım,bu tarz kitaplar bana hiç iyi gelmiyor:olamaz:
Sıradaki kitabım Hamlet olacak .

Günaydın Baykuşlar
Bir Psikiyatristin Gizli Defteri sayfa 274 deyim. 15 farklı olayı anlatıyor, hepsi birbirinden ilginç roman okumaktan daha keyifli geldi bana. Fakat kitabı dün annemde unuttum ve aynı anda iki farklı kitap okuyabilirim diye düşündüm, Alper Canıgüz Tatlı Rüyalar’a başladım sayfa 56 dayım.
Henüz tam içine giremedim diyebilirim.
Hepinize sevgiler :KK200:

Geçmiş olsun, hemen geçer inşallah.

Günaydın Baykuşlar
Bir Psikiyatristin Gizli Defteri sayfa 274 deyim. 15 farklı olayı anlatıyor, hepsi birbirinden ilginç roman okumaktan daha keyifli geldi bana. Fakat kitabı dün annemde unuttum ve aynı anda iki farklı kitap okuyabilirim diye düşündüm, Alper Canıgüz Tatlı Rüyalar’a başladım sayfa 56 dayım.
Henüz tam içine giremedim diyebilirim.
Hepinize sevgiler :KK200:

Çok güzel bir kitap Bir Psikiyatristin Gizli Defteri :KK200:

Osman Arolat Tecrübe Konuşuyor bitti . Yazar Bloomberg tv de yayınlanan aynı isimli programına katılanlardan 12 kişiyle yapılan sohbetin özeti ve konuğun kişisel resimlerinden oluşan bir kitap yazmış . Kitap soru cevap tarzında ilerliyor . İlk kez bu tarz okuyorum , bir beklentim yoktu okumadan nete baktım yorum bulamadım ama okudukça hoşuma gitmeye başladı , akıcı . Çoğu tanıdığımız kişilerin ( gazetelerde / TV de görüp adını markasını bildiğimiz ünlü iş adamları , yöneticiler ) söyleşileri okurken bazen çok gururlandım nerden nere diye . Bazen de beni hüzünle düşündürdü .

Son düzenleme:
3 Haftadır evin iş bitmez mi yaa. Artık isyanlardayım. tam bitti diyorum hopp yıkamadan yeni gelen halınn üzerine bişey dökülüyor , tamam bitti diyorum dağ gibi ütü çıkıyor. Kitap okumaya asla fırsat vermiyor bu işler :( :(

Back