Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın,

Germinal hala 139. syfda, elime almadım, 2 gündür bekliyor. Onun yerine Aziz Nesin'in Şimdi Avrupa kitabına başlamıştım, onu yarıladım. Kısa kısa öyküler olunca kendimi vermek kolay oldu.
Bugün okuyabilirim inşallah bakalım.

C Calcifer listeni kabartasın var bizi bahane etme canım, şaka bir yana alınacak kitap listesi hiç azalmıyor, hepimizin başa çıkamadığı güzel bir sorun bence.

Yaa
Tüh yakaladın beni aynen o liste mutlaka kabaracak. okunacak kitap çok zaman yok

Günaydınlar

Hasta olan arkadaşlara ve miniklerine çok çok geçmiş olsun.

Bende okuyamıyorum.
İş yerinde tadilat var adapte olup okuyamıyorum evde de kafa yoğunluğu var oğluma kreş araştırıyorum.
Ne kadar zormuş karar vermek defalarca yorum oku git görüş karar verememe vs aklımı başka şeylere veremiyorum bir türlü

Hımmmm şeeyyy
Şuraya bi zamanlar bir chentiq koymuştum.
Hala burada mı acaba başkanlarım
taaa şubat ayında izin almıştım. ama ay başında iznimi yenilemedim. Son durumum nedir bilmiyorum
Tüm dedikoduları kaçırdım.
Hatta beni unutmuş bile olabilirsiniz
Ama inanın 1 sayfacık bile okumadım. Okusam gelirdim

Allah kolaylık versin canım
anne baba için ilk en zor dönem kreş-okula karar verme dönemi bence

chentiq pardon çıkaramadım sizi

Allah kolaylık versin canım
anne baba için ilk en zor dönem kreş-okula karar verme dönemi bence

chentiq pardon çıkaramadım sizi
2 çocuk anası, eski kitapkurdu yeni salyangozlardan, gece uyumayı sabah uyanmayı bilmez bir baykuş. Başkentimizin incisi boyu ve saçı uzun aklı azcık kısa bir hatun..

Selam arkadaşlar
Görünmez Adam bitti.
Yazarın okuduğum ilk kitabı ve kesinlikle devamı gelecek. Görünmez kahramanımız herkese öfkeli, bencil ve kaba bir insan. Görünmez olmak dışında pek bir farklılığı yok aslında toplumumun genelinden. Görünmezliğin getirdiği bazı zorluklar sinirlerini iyice yıpratıyor ve iyice çevresine zarar vermeye başlıyor.
Klasik bilimsel terimlere boğulmuş, ya da fantastik öğelerin uçuştuğu bir kitap beklentisiyle başlamamlı okuyacak olanlar.

Merhabalar
Neden böyle oldu bilmiyorum ama okuma hızım iyice düştü. Dün birkaç sayfa okumayı başarabildim. Bu hafta Günden Kalanlar'ı bitirebilirsem çok sevineceğim. Kitabı çok çok çok beğendim halbuki. 1 günde bitecek bir kitabın böyle davranmak haksızlık oluyor gibi geliyor. Tadını daha iyi çıkarmak varken neden böyle oldu bilmiyorum

kesinlikle değil. annelik şöyle anne böyle. okadar görev yüklüyorlar ki kadının üstüne. kadın kadın olduğunu unutuyor çocu zaman.
diğer kitap da bir zamanlar benim başladığım adına da bipli dediğim bir kitap. hatta DonukPudra özelden sormuştu adı ne kitabın diye hey allahım ya. şimdi böyle okuyunca. amma da abartmışım diyorum keyifli okumalar

bu ara az görünüyorsun toipkte ama o kadar özletme kendini, yüksek lisans kararına çok sevindim hayırlı olsun canım.

Selamlar
İskoçya Sokağı
Sayfa 201

Ben ağır okuyorum, sen beni sollarsın. Cicoretti
ne çabuk geçiyor sayfalar anlamıyorum 15 sayfa okudugumu düsünürken bir bakmısım 50-60 sayfa geçmiş

Herkese günaydın. Miskinler Tekkesi bitti. Büyüklerinden kalma bir meslek olan dilenciliği seçmiş bir karakterin hayatını bizlere anlatıyor. Zevkle okudum. Yeni kitabım Abumrabum-İskender Pala.
Not aldım

hoşgeldin canım nasılsın, aramıza döndün mü yoksa söyle bir uğradın mı :))

kadının yaşama amacı sadık ve hürmetli bir eş ve anne olmak ya hani!!!! zaten başka ne işe yarar ki kadın, kocası aldatırsa eh elinde tutamamış mı olur, tacize uğrasa kuyruk salladı olur, evlenmese evde kalmış olur sanki diğer insanlar otelde ya da sokakda kalıyor herkes bir evde kalmıyor mu sonuçta :)) Çok şey yazarım da uzatmayayım ben en iyisi :)))

başkanlara sormak lazım temelli dönmeye hazır hissediyorum kendimi.

al benden de o kadar. birbirimizi gaza getirir getirir dururuz artık konu kadın olunca. çocuk yapma makineleri sanki. çocuğun yok aaa niye yok. sanki dünyaya geliş amacımız o. neslin devamı. her bir şeyde kadın suçlu. hayır anacım. kesinlikle feminist değilim. normal bir kadın, özgür kendi kararlarını veren, sorumluluğunun bilincinde olmalı. iki çocuklu bir kadınım. ama çocuklarım benim gardiyanım değil. ben de onların sahibi değilim. (burada halil cibran-ermiş e bir gönderme yapıyorum) neyse ben en iyisi bu konuda bi köşe yazısı yazayım. kendi kendimi frenleyeyim. geldiğime pişman olacak buralar yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…