- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.737
- 408
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #24.161
günaydınlar,
Pal Sokağı Çocukları syf 66, şimdilik çok içine giremedim.
_Cassandra_ Karanlığın Sol Eli' ne ne zaman başlarız canım?
Ahmet Hamdi Tanpınar'ın Huzur'una başlıyorum. Nisan sonuna kadar ancak bitirebilirim gibi vakit darlığından.
Daha önce Saatleri Ayarlama Enstitüsü'nü okuyup çok çok beğenmiştim
ismine bakıp bip sandım ben. orgazm için pozisyon öneriyor sandım. hiç olaya bilimsel olarak yaklaşmamıştım. anatomi falan diye. neyse ufkum açılıyor böyle böyleo bipli kitaba nerdeyse çoğumuz başladık
ama ben bıraktım, sarmadı beni
kendi içerisinde her şey. sorusu cevabı..fakat genel olarak sorun var,standartlarımızı yükseltmemiz gerekiyor,o günleri de görürüz inşallah..
Aziz Nesin "Nah Kalkınırız"
İskoçya sokağı nasıldı ? Şans vereyim mi tekrardan._Cassandra_ tamam canım ben de bir iki güne anca başlarım zaten. Hatta haftasonu giriyo araya haftasonları okuyamıyorum pek.
bence ver tekrardan , çok sürükleyici gelmeyebilir tabi günlük hayatı yazmış çünkü . Hani Bizimkiler dizisi gibi; olağanüstü gelişmeler yok ama yine de keyifli. Tespitleri ve araya serpiştirdiği düşündüren fikirler de var. Zaten çabuk ilerliyor ben hiç sıkılmadım. Bütün seriyi okumayı düşünüyorum.İskoçya sokağı nasıldı ? Şans vereyim mi tekrardan.
Yorumunuzu merak ediyorum ben çok sevmiştim bir de kulüp kitabımızda 3 saat konsutuk üstüne :)günaydınlar,
Pal Sokağı Çocukları syf 66, şimdilik çok içine giremedim.
_Cassandra_ Karanlığın Sol Eli' ne ne zaman başlarız canım?
Geçmiş olsun canimGünaydın ,
Dün bütün gün Haydarpaşa-Cerrahpaşa arasında mekik dokudum.Önemli bir şeyim yoktu fakat ertelediğim bir durum vardı,her zamanki gibi Allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin dedimSağlık çalışanlarına saygım sonsuz hatta ben de yaşlı bakım eğitimi aldım ve 1 yıl hemşire olarak yaptım,fakat genel olarak sorun var,standartlarımızı yükseltmemiz gerekiyor,o günleri de görürüz inşallah..
Neyse isyanımı da ettiğime göre bildirimimi yapayım;
"Araba Sevdası" bitti,yeni kitabım Aziz Nesin "Nah Kalkınırız"
O zaman bir ara tekrar okuyayım ben debence ver tekrardan , çok sürükleyici gelmeyebilir tabi günlük hayatı yazmış çünkü . Hani Bizimkiler dizisi gibi; olağanüstü gelişmeler yok ama yine de keyifli. Tespitleri ve araya serpiştirdiği düşündüren fikirler de var. Zaten çabuk ilerliyor ben hiç sıkılmadım. Bütün seriyi okumayı düşünüyorum.
benim de ilk Ursula okuyuşum olacak Mülksüzler' le başlayacaktım ama sen bunu önerince ilk kitabıyla başlayayım dedim.Yorumunuzu merak ediyorum ben çok sevmiştim bir de kulüp kitabımızda 3 saat konsutuk üstüne :)
onu da bir daha ki ay okuyabilirizbenim de ilk Ursula okuyuşum olacak Mülksüzler' le başlayacaktım ama sen bunu önerince ilk kitabıyla başlayayım dedim.
bana uyar elimde hazır zaten , 48 kitabı varmış iki yılda bitiririz :))))onu da bir daha ki ay okuyabiliriz, her ay sırayla bir Ursula kitabı okuyorum mayıs ayının Ursulası Mülksüzler
muhtemelen o kadar devam edemem debana uyar elimde hazır zaten , 48 kitabı varmış iki yılda bitiririz :))))
Benim de ilk ve son ursula kitabım zirvede bıraktım:)benim de ilk Ursula okuyuşum olacak Mülksüzler' le başlayacaktım ama sen bunu önerince ilk kitabıyla başlayayım dedim.
48 kitabi mi elindeeeebana uyar elimde hazır zaten , 48 kitabı varmış iki yılda bitiririz :))))
Günaydınlar herkese
Bu ay ki okuduğum kitaplara bakınca Türk - kadın yazarlarla ilerlediğimi fark ettim ve bu ayı kendimce feminist ve milliyetçi bir ay ilan ettimbu sebeple Stefan zweig okumamı biraz erteleyerek elimdeki Türk-kadın yazarlardan kitap seçtim. Ve ergenlik yıllarıma dönmek isteğiyle İpek Ongun - Ya Sen Olmasaydın (Bir Genç Kızın Gizli Defteri 9) kitabını seçtim.
Canım__giz__ ciğim Mine Söğüt - Kırmızı Zaman için bu ay müsait misin
Bana uyar canım, sen başlayacağın zaman bana haber edersin, ben de takılmış olurum peşine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?