Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın ,

Dün bütün gün Haydarpaşa-Cerrahpaşa arasında mekik dokudum.Önemli bir şeyim yoktu fakat ertelediğim bir durum vardı,her zamanki gibi Allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin dedim Sağlık çalışanlarına saygım sonsuz hatta ben de yaşlı bakım eğitimi aldım ve 1 yıl hemşire olarak yaptım,fakat genel olarak sorun var,standartlarımızı yükseltmemiz gerekiyor,o günleri de görürüz inşallah..
Neyse isyanımı da ettiğime göre bildirimimi yapayım;
"Araba Sevdası" bitti,yeni kitabım Aziz Nesin "Nah Kalkınırız"

Günaydın
Mahalleden arkadaşlar sayfa 60

günaydınlar,
Pal Sokağı Çocukları syf 66, şimdilik çok içine giremedim.
_Cassandra_ Karanlığın Sol Eli' ne ne zaman başlarız canım?

elimizdeki kitapları bitirince başlarız canım, muhtemelen ben 2-3 güne bitiririm. Sen önce bitirirsen beni bekleme başla yetişirim ben.

Ahmet Hamdi Tanpınar'ın Huzur'una başlıyorum. Nisan sonuna kadar ancak bitirebilirim gibi vakit darlığından.
Daha önce Saatleri Ayarlama Enstitüsü'nü okuyup çok çok beğenmiştim

Elimdekinden sonra okuyacak iki kitabım daha var ama yine de bir ihtimal sonuna bile yetişebilsem sana katılabilirim.
minerva1988 sen ne durumdasın Huzur okuyabilir misin?

Günaydın baykuşlar

P.Coelho casus sf 36

QUOTE="_meLinDa_, post: 55637767, member: 444283"]hoşgeldin tekrardan
benden yana sıkıntı yok ama listecibaşı kalinkaselin çıkardıysa bilmem [/QUOTE] bir müddet yokum belki bir kaç gün belki bir kaç hafta demişim ama bildiğin 1,5 ay kaybolmuşum ortadan

o bipli kitaba nerdeyse çoğumuz başladık
ama ben bıraktım, sarmadı beni
ismine bakıp bip sandım ben. orgazm için pozisyon öneriyor sandım. hiç olaya bilimsel olarak yaklaşmamıştım. anatomi falan diye. neyse ufkum açılıyor böyle böyle

fakat genel olarak sorun var,standartlarımızı yükseltmemiz gerekiyor,o günleri de görürüz inşallah..

Aziz Nesin "Nah Kalkınırız"
kendi içerisinde her şey. sorusu cevabı.. bununla geçmiş olsun.

Günaydınlar herkese
Bu ay ki okuduğum kitaplara bakınca Türk - kadın yazarlarla ilerlediğimi fark ettim ve bu ayı kendimce feminist ve milliyetçi bir ay ilan ettim bu sebeple Stefan zweig okumamı biraz erteleyerek elimdeki Türk-kadın yazarlardan kitap seçtim. Ve ergenlik yıllarıma dönmek isteğiyle İpek Ongun - Ya Sen Olmasaydın (Bir Genç Kızın Gizli Defteri 9) kitabını seçtim.
Canım __giz__ ciğim Mine Söğüt - Kırmızı Zaman için bu ay müsait misin

İskoçya sokağı nasıldı ? Şans vereyim mi tekrardan.
bence ver tekrardan , çok sürükleyici gelmeyebilir tabi günlük hayatı yazmış çünkü . Hani Bizimkiler dizisi gibi; olağanüstü gelişmeler yok ama yine de keyifli. Tespitleri ve araya serpiştirdiği düşündüren fikirler de var. Zaten çabuk ilerliyor ben hiç sıkılmadım. Bütün seriyi okumayı düşünüyorum.

günaydınlar,
Pal Sokağı Çocukları syf 66, şimdilik çok içine giremedim.
_Cassandra_ Karanlığın Sol Eli' ne ne zaman başlarız canım?
Yorumunuzu merak ediyorum ben çok sevmiştim bir de kulüp kitabımızda 3 saat konsutuk üstüne :)

Geçmiş olsun canim

O zaman bir ara tekrar okuyayım ben de

Bana uyar canım, sen başlayacağın zaman bana haber edersin, ben de takılmış olurum peşine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…