Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bütün hastalara geçmiş olsun Mevsim değişikliğinden kaynaklanıyor sanırım. Benim oğlum da 1 haftadır hasta. O ne zaman hasta olursa peşinden bende oluyorum. çok paylaşımcı bir oğlum var virüslerini bile annesiyle paylaşıyor. Ne hikmetse ikimiz evde hastayken eşime asla geçmiyor. Bize bakacak biri lazım sanırım ondan hasta olmuyor garibim

Bir de kızlar rica edeceğim şöyle kitapları güzel güzel yorumlamayın lütfen ( özellikle Cicoretti ve __giz__ ). Sizin yüzünüzden listem kabarıyor alamamak bişey değil okumak istiyorum yetişemiyorum. Emziren kadınım bak canım çekiyor ona göre

Merhaba kızçeler...
TESS GERRİTSEN _ GECE NÖBETİ ... sayfa 289

Tess gerritsen = Filozof__Prenses geliyor aklıma artık

Teyzene Allah şifa versin Cesminaz.
İyi geceler.
Okuyamıyorum
Oğlum hasta.
En son Vatandaş i bitirdim
Mavisu Allah sifa versin minik kuzuna...
Günaydın
Bu haftam da sanırım yorgunlukla geçecek. Biz de oğlumla hastayız . düğünde çok üşüdük .
Enerjim yok elim kitaba gitmiyor .
Pudracığım kardeşine mutluluklar dilerim. Size de acil şifalar...

Kelebek sana ve küçük tırtıl oğluna geçmiş olsun. Allah şifa versin.

C Calcifer teşekkür ederim canım valla ben yorum yapsam da yapmasam da senin liste kabaracaktır emin ol ben de öyleyim. Oysa yılbasında kendime 50 kitaplık bir liste yapmıstım kac 50 oldu bilmiyorum
Ek: canım bu arada çok geçmiş olsun babanın bağışıklığı güçlü demek ki maşallah diyelim.

elenaferrante İskoçya Sokağı çok güzel gidiyor ,her fırsatta elime alıyorum, su gibi akıyor şimdilik.

Son düzenleme:
Merhabalar

Ashab-ı Suffe bitti, yeni kitabım Bir Psikiyatristin Gizli Defteri, ve sayfa 22'deyim.

Çok okuyamıyorum maalesef çünkü ciddi bir şekilde yüksek lisansa hazırlanmaya başladım, hep aklımdaydı ama ara ara çalışıp bırakıyordum, şimdi vaktimi biraz ders çalışmakla geçiriyorum...

Ama kitap okumaya yavaş da olsa devam tabi ki...

Geçmiş olsun canımm

Geçmiş olsun M Mavisu27 ve DonukPudra
Füreya hala bitmedi sayfa 251deyim. Bu hafta bitmeden bitireceğim inşallah.

Günaydınlar

geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım, kardeşine mutluluklar dilerim.

Herkese merhaba ,

"Araba Sevdası"sayfa 269 ..
Cicoretti Germinal i çok güzel yorumlamışsın ellerine sağlık.
M Mavisu27 DonukPudra geçmiş olsun.

Merhaba

Hasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsun diyeyim öncelikle, kitap okumadığımı da belirtip gideyim.

Hepinize güzel, mutlu günler dilerim.

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…