• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

bu ara az görünüyorsun toipkte ama o kadar özletme kendini, yüksek lisans kararına çok sevindim hayırlı olsun canım.

ne çabuk geçiyor sayfalar anlamıyorum 15 sayfa okudugumu düsünürken bir bakmısım 50-60 sayfa geçmiş

Not aldım

hoşgeldin canım nasılsın, aramıza döndün mü yoksa söyle bir uğradın mı :))

kadının yaşama amacı sadık ve hürmetli bir eş ve anne olmak ya hani!!!! zaten başka ne işe yarar ki kadın, kocası aldatırsa eh elinde tutamamış mı olur, tacize uğrasa kuyruk salladı olur, evlenmese evde kalmış olur sanki diğer insanlar otelde ya da sokakda kalıyor herkes bir evde kalmıyor mu sonuçta :)) Çok şey yazarım da uzatmayayım ben en iyisi :)))

Çok teşekkür ederim canım, giremeyince özlüyorum topiğimizi :KK200:

Gelmişken de bildirim yapayım,

Bir Psikiyatristin Gizli Defteri, sf.64

Ayşe Kulin - Füreya bitti.
Atatürk’ün adının bolca görüldüğü, onun hayatına da dokunan bir kitaptı bu sebeple çok sevdim. Biyografi okumayı hep çok sevmişimdir zaten :KK200: canım __giz__ __giz__ ciğim iyi ki bu kitabı almış bana :KK200:
Yeni kitabım Stefan Zweig - Yakıcı Sır. Yarın başlarım ancak.
Herkese keyifli günler:KK49:

başkanlara sormak lazım temelli dönmeye hazır hissediyorum kendimi.

al benden de o kadar. birbirimizi gaza getirir getirir dururuz artık konu kadın olunca. çocuk yapma makineleri sanki. çocuğun yok aaa niye yok. sanki dünyaya geliş amacımız o. neslin devamı. her bir şeyde kadın suçlu. hayır anacım. kesinlikle feminist değilim. normal bir kadın, özgür kendi kararlarını veren, sorumluluğunun bilincinde olmalı. iki çocuklu bir kadınım. ama çocuklarım benim gardiyanım değil. ben de onların sahibi değilim. (burada halil cibran-ermiş e bir gönderme yapıyorum) neyse ben en iyisi bu konuda bi köşe yazısı yazayım. kendi kendimi frenleyeyim. :KK70::KK70::KK70: geldiğime pişman olacak buralar yoksa :KK70::KK70:
bir sürü şey yazdım ama sildim ya dedigin çok doğru birbirimizi gaza getirir dururuz :))) sen yaz ben severek okuyorum biraz alevleniyorum bu konularda sakin kalamıyorum hele hemcinslerimizin de erkek egemenliğini destekler hallerini görünce iyice halleniyorum :)) neyse tutum kendimi :)

Kızlar İskoçya Sokağı 44 Numara bitti. Nasıl bu kadar kısa sürede bitti anlamadım.
Çok sakin ve yalın bir anlatımı ile sanki günlük yaşamdan bahsetmiş yazar ama bazı yerlerde düşündürücü değerlendirmeleri de mevcut, Kant, Proust, Decartes ile ilgili güzel tespitleri de mevcut. Özellikle SPOİLER vermek gibi olmasın özgür irade ilgili fikri benimsedim baya. Ben çok keyif alarak okudum hatta Germinal' in yoğunluğundan sonra doğru bir tercih yapmışım dedim. Çerez diye tabir ettiğimiz kitaplardan diyebilirim ama içeriği boş saçma salak bir kitap asla değil bana göre.
elenaferrante elenaferrante 2. kitabı mayıs' da okur muyuz?

Yeni kitabım Pal Sokağı bebeleri.

Kızlar Siyah Lale'ye devam ediyorum ben de. Olaylar Hollanda'da geçiyor. Hollanda tarihiyle kurgu harmanlanmış.İlk siyah lale elde edilecekken duyulan heyecan ve entrikalar mevcut. Kendim de laleleri çok severim.Tam bahçemde lalelerin açtığı mevsimde bu kitabı okumak güzel oldu :)

Yaban kizlar bitti. Kisa ve oz bir kitapti. Anlatmak istedigini en az ama en vurucu sekilde anlatmis bence. Bu tur kitaplari cok seviyorum. Kisa surede okunup bitiveriyor ama etkisi surup gidiyor, bu tur kitaplardan sonra sik sik kitaptaki olaylari, kisileri, olay boyle olmasaydi soyle olsaydi nasil olurdu diye kurgulayip dusunurken buluyorum kendimi:))

kesinlikle değil. annelik şöyle anne böyle. okadar görev yüklüyorlar ki kadının üstüne. kadın kadın olduğunu unutuyor çocu zaman.
diğer kitap da bir zamanlar benim başladığım adına da bipli dediğim bir kitap. :olamaz:hatta @DonukPudra özelden sormuştu adı ne kitabın diye :KK70::KK70: hey allahım ya. şimdi böyle okuyunca. amma da abartmışım diyorum:duduk: keyifli okumalar :KK66:

Yanii kadın anatomisiyle ilgili bir kitap altı üstü, cinsel fantazi kitabı değil ki bipli olsun.

Hımmmm şeeyyy
Şuraya bi zamanlar bir @chentiq koymuştum.
Hala burada mı acaba başkanlarım :KK17:o_O
taaa şubat ayında izin almıştım. ama ay başında iznimi yenilemedim. Son durumum nedir bilmiyorum
Tüm dedikoduları kaçırdım.
Hatta beni unutmuş bile olabilirsiniz :kızgın:
Ama inanın 1 sayfacık bile okumadım. Okusam gelirdim:mapus:
hoşgeldin tekrardan
benden yana sıkıntı yok ama listecibaşı kalinkaselin kalinkaselin çıkardıysa bilmem :KK53:

kesinlikle değil. annelik şöyle anne böyle. okadar görev yüklüyorlar ki kadının üstüne. kadın kadın olduğunu unutuyor çocu zaman.
diğer kitap da bir zamanlar benim başladığım adına da bipli dediğim bir kitap. :olamaz:hatta @DonukPudra özelden sormuştu adı ne kitabın diye :KK70::KK70: hey allahım ya. şimdi böyle okuyunca. amma da abartmışım diyorum:duduk: keyifli okumalar :KK66:
o bipli kitaba nerdeyse çoğumuz başladık :KK70:
ama ben bıraktım, sarmadı beni

Back