- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.963
- 133
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #24.141
bu ara az görünüyorsun toipkte ama o kadar özletme kendini, yüksek lisans kararına çok sevindim hayırlı olsun canım.
ne çabuk geçiyor sayfalar anlamıyorum 15 sayfa okudugumu düsünürken bir bakmısım 50-60 sayfa geçmiş
Not aldım
hoşgeldin canım nasılsın, aramıza döndün mü yoksa söyle bir uğradın mı :))
kadının yaşama amacı sadık ve hürmetli bir eş ve anne olmak ya hani!!!! zaten başka ne işe yarar ki kadın, kocası aldatırsa eh elinde tutamamış mı olur, tacize uğrasa kuyruk salladı olur, evlenmese evde kalmış olur sanki diğer insanlar otelde ya da sokakda kalıyor herkes bir evde kalmıyor mu sonuçta :)) Çok şey yazarım da uzatmayayım ben en iyisi :)))
bir sürü şey yazdım ama sildim ya dedigin çok doğru birbirimizi gaza getirir dururuz :))) sen yaz ben severek okuyorum biraz alevleniyorum bu konularda sakin kalamıyorum hele hemcinslerimizin de erkek egemenliğini destekler hallerini görünce iyice halleniyorum :)) neyse tutum kendimi :)başkanlara sormak lazım temelli dönmeye hazır hissediyorum kendimi.
al benden de o kadar. birbirimizi gaza getirir getirir dururuz artık konu kadın olunca. çocuk yapma makineleri sanki. çocuğun yok aaa niye yok. sanki dünyaya geliş amacımız o. neslin devamı. her bir şeyde kadın suçlu. hayır anacım. kesinlikle feminist değilim. normal bir kadın, özgür kendi kararlarını veren, sorumluluğunun bilincinde olmalı. iki çocuklu bir kadınım. ama çocuklarım benim gardiyanım değil. ben de onların sahibi değilim. (burada halil cibran-ermiş e bir gönderme yapıyorum) neyse ben en iyisi bu konuda bi köşe yazısı yazayım. kendi kendimi frenleyeyim.geldiğime pişman olacak buralar yoksa
kesinlikle değil. annelik şöyle anne böyle. okadar görev yüklüyorlar ki kadının üstüne. kadın kadın olduğunu unutuyor çocu zaman.
diğer kitap da bir zamanlar benim başladığım adına da bipli dediğim bir kitap.hatta @DonukPudra özelden sormuştu adı ne kitabın diye hey allahım ya. şimdi böyle okuyunca. amma da abartmışım diyorum keyifli okumalar
hoşgeldin tekrardanHımmmm şeeyyy
Şuraya bi zamanlar bir @chentiq koymuştum.
Hala burada mı acaba başkanlarım
taaa şubat ayında izin almıştım. ama ay başında iznimi yenilemedim. Son durumum nedir bilmiyorum
Tüm dedikoduları kaçırdım.
Hatta beni unutmuş bile olabilirsiniz
Ama inanın 1 sayfacık bile okumadım. Okusam gelirdim
o bipli kitaba nerdeyse çoğumuz başladıkkesinlikle değil. annelik şöyle anne böyle. okadar görev yüklüyorlar ki kadının üstüne. kadın kadın olduğunu unutuyor çocu zaman.
diğer kitap da bir zamanlar benim başladığım adına da bipli dediğim bir kitap.hatta @DonukPudra özelden sormuştu adı ne kitabın diye hey allahım ya. şimdi böyle okuyunca. amma da abartmışım diyorum keyifli okumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?