- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.123
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #24.121
Alintilayamadim hepinize teşekkür ederim arkadaşlar..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başarılar dilerim canım.Son günler yoğun geçiyor. Pek okumaya fırsatım olmuyor. Haftaya da önemli bir sınavım var. Bu hafta böyle ağır aksak gidecek sanırım.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk sayfa 162ye gelebildim. 2 gündür elimi sürmedim kitaba.
Tüh yakaladın beniGünaydın,
Germinal hala 139. syfda, elime almadım, 2 gündür bekliyor. Onun yerine Aziz Nesin'in Şimdi Avrupa kitabına başlamıştım, onu yarıladım. Kısa kısa öyküler olunca kendimi vermek kolay oldu.
Bugün okuyabilirim inşallah bakalım.
C Calcifer listeni kabartasın var bizi bahane etme canım, şaka bir yana alınacak kitap listesi hiç azalmıyor, hepimizin başa çıkamadığı güzel bir sorun bence.![]()
Allah kolaylık versin canımGünaydınlar
Hasta olan arkadaşlara ve miniklerine çok çok geçmiş olsun.
Bende okuyamıyorum.
İş yerinde tadilat var adapte olup okuyamıyorum evde de kafa yoğunluğu var oğluma kreş araştırıyorum.
Ne kadar zormuş karar vermek defalarca yorum oku git görüş karar verememe vs aklımı başka şeylere veremiyorum bir türlü
chentiqHımmmm şeeyyy
Şuraya bi zamanlar birchentiq koymuştum.
Hala burada mı acaba başkanlarım
taaa şubat ayında izin almıştım. ama ay başında iznimi yenilemedim. Son durumum nedir bilmiyorum
Tüm dedikoduları kaçırdım.
Hatta beni unutmuş bile olabilirsiniz
Ama inanın 1 sayfacık bile okumadım. Okusam gelirdim![]()
2 çocuk anası, eski kitapkurdu yeni salyangozlardan, gece uyumayı sabah uyanmayı bilmez bir baykuş. Başkentimizin incisiAllah kolaylık versin canım
anne baba için ilk en zor dönem kreş-okula karar verme dönemi bence
chentiqpardon çıkaramadım sizi
![]()
kesinlikle değil. annelik şöyle anne böyle. okadar görev yüklüyorlar ki kadının üstüne. kadın kadın olduğunu unutuyor çocu zaman.Günaydın
Araf Annesini bitirdim.
Instagram üzerinden takip ettiğim yeni nesil 'Süper Anne'lerden tamamen farklı bir yerde ve duruşta olan Burcu Karataş Metin'in anneliğe giden yolu aslında çoğu annenin de aşina olduğu zorluklarla dolu. Ancak bunları böylesine güzel bir şekilde ve gerçekçi bir şekilde ifade etmek de büyük yetenek bana göre. Yazar dili döndüğünce bunu çok güzel ifade etmiş.
Annelik toplumun dayattığı 'Olağanüstü bir mutluluk hali' değil maalesef.
Yaşasın Orgazm ile ilgili yorumumu da yapayım. Aslında cinsellik üzerine çok fazla bilgisi olmayan biri için ayrıntılı anlatımları faydalı olabilecek türde. Kitabın ilk bölümleri akıcı ve gerçekten faydalı ancak sonlara geldikçe kendini tekrar ediyormuş gibi hissettim ve bazı bölümler bana hitap etmediğinden oraları okurken sıkıldım. Tabi özünde faydalı bir kitap. Bu tartışılmaz.
bu ara az görünüyorsun toipkte ama o kadar özletme kendini, yüksek lisans kararına çok sevindim hayırlı olsun canım.Merhabalar
Ashab-ı Suffe bitti, yeni kitabım Bir Psikiyatristin Gizli Defteri, ve sayfa 22'deyim.
Çok okuyamıyorum maalesef çünkü ciddi bir şekilde yüksek lisansa hazırlanmaya başladım, hep aklımdaydı ama ara ara çalışıp bırakıyordum, şimdi vaktimi biraz ders çalışmakla geçiriyorum...
Ama kitap okumaya yavaş da olsa devam tabi ki...![]()
ne çabuk geçiyor sayfalar anlamıyorum 15 sayfa okudugumu düsünürken bir bakmısım 50-60 sayfa geçmiş
Not aldımHerkese günaydın. Miskinler Tekkesi bitti. Büyüklerinden kalma bir meslek olan dilenciliği seçmiş bir karakterin hayatını bizlere anlatıyor. Zevkle okudum. Yeni kitabım Abumrabum-İskender Pala.
hoşgeldin canım nasılsın, aramıza döndün mü yoksa söyle bir uğradın mı :))Hımmmm şeeyyy
Şuraya bi zamanlar birchentiq koymuştum.
Hala burada mı acaba başkanlarım
taaa şubat ayında izin almıştım. ama ay başında iznimi yenilemedim. Son durumum nedir bilmiyorum
Tüm dedikoduları kaçırdım.
Hatta beni unutmuş bile olabilirsiniz
Ama inanın 1 sayfacık bile okumadım. Okusam gelirdim![]()
kadının yaşama amacı sadık ve hürmetli bir eş ve anne olmak ya hani!!!! zaten başka ne işe yarar ki kadın, kocası aldatırsa eh elinde tutamamış mı olur, tacize uğrasa kuyruk salladı olur, evlenmese evde kalmış olur sanki diğer insanlar otelde ya da sokakda kalıyor herkes bir evde kalmıyor mu sonuçta :)) Çok şey yazarım da uzatmayayım ben en iyisi :)))kesinlikle değil. annelik şöyle anne böyle. okadar görev yüklüyorlar ki kadının üstüne. kadın kadın olduğunu unutuyor çocu zaman.
diğer kitap da bir zamanlar benim başladığım adına da bipli dediğim bir kitap.hatta
DonukPudra özelden sormuştu adı ne kitabın diye
hey allahım ya. şimdi böyle okuyunca. amma da abartmışım diyorum
keyifli okumalar
![]()
başkanlara sormak lazım temelli dönmeye hazır hissediyorum kendimi.bu ara az görünüyorsun toipkte ama o kadar özletme kendini, yüksek lisans kararına çok sevindim hayırlı olsun canım.
ne çabuk geçiyor sayfalar anlamıyorum 15 sayfa okudugumu düsünürken bir bakmısım 50-60 sayfa geçmiş
Not aldım
hoşgeldin canım nasılsın, aramıza döndün mü yoksa söyle bir uğradın mı :))
kadının yaşama amacı sadık ve hürmetli bir eş ve anne olmak ya hani!!!! zaten başka ne işe yarar ki kadın, kocası aldatırsa eh elinde tutamamış mı olur, tacize uğrasa kuyruk salladı olur, evlenmese evde kalmış olur sanki diğer insanlar otelde ya da sokakda kalıyor herkes bir evde kalmıyor mu sonuçta :)) Çok şey yazarım da uzatmayayım ben en iyisi :)))