Çizgi romanı da basıldı. Özel bir basım değildi sanırım. Bulabilirseniz onla tekrar deneyebilirsinizO kitabı yaşım çok gençken okumaya kalkışmıştım. Bittabi daralmış devam edememiştim. Sonra da ilk gençlikte sahip olunan Önyargıyı yıkmak zor olduğu için okumak istemedim. Hala merak ederim ve hala alıp okuyamıyorum :) tekrar hatırlattınız bana bu sefer alıp okuyacağım.
Yorumlarınızı sevdiğinden size de bir minik tavsiye de bulunmak istedim
Türk yazarlardan İhsan Okyay Anar’ı okudunuz mu? Benim en sevdiğim Türk yazardır. Özellikld puslu kıtalar atlası hiç okumadıysam beş kere okumuşumdur. Sürükleyici olmasa da dili için bile deneyebilirsiniz.
Siz yeni başlamışsınız konu sahibi size dili ağır gelebilir, sevmeyebilirsiniz.
Bana kitap önerisinde bulunur musunuz ? Okurken sıkılmamak ve merak uyandıracak kitap olsun istiyorum. Bı de Meyra diye bi kitap var onu okuyan var mı aranızda merak ediyorum nasıl bı kitap
Varsa ben de önerileri almak isterim.Ücretsiz e kitap kullanan var mı acaba
Türü pek fark etmiyor aslında benim için tek istediğim okurken sıkılmamak ve merak ederek okumak yeni başladım alışkanlık haline getirmek istiyorum
Rica ederim. Huzursuzluk’ la başlayabilirsiniz, hem akıcı hem de etkileyiciTeşekkürler
hush hush serisi mutlaka oku. sürükleyici merak uyandırıcı elimden bırakamadığım bi seri olmuştur kendileri. sırasıyla isimler; fısıltı, çığlık, sessizlik, finalBana kitap önerisinde bulunur musunuz ? Okurken sıkılmamak ve merak uyandıracak kitap olsun istiyorum. Bı de Meyra diye bi kitap var onu okuyan var mı aranızda merak ediyorum nasıl bı kitap
Tüm elif Şafak kitapları tavsıyemBana kitap önerisinde bulunur musunuz ? Okurken sıkılmamak ve merak uyandıracak kitap olsun istiyorum. Bı de Meyra diye bi kitap var onu okuyan var mı aranızda merak ediyorum nasıl bı kitap