Kitap önerisi istiyorum

Çizgi romanı da basıldı. Özel bir basım değildi sanırım. Bulabilirseniz onla tekrar deneyebilirsiniz

cok tesekkur ederim. liseden bu yana okudugum turkce kitap sayisi 10u gecmemistir. lisedeyken hep ingilizce okuyup onlari paraphrase ederdik, sonra universitede de hep ingilizce kaynak kullandim. turkce okuma aliskanligim hic yok maalesef. hazir evden cikmiyorken okuyabilirim, eminim kitapligimizda vardir. cok tesekkur ederim tekrar.

Çok kitap geldi aklima ama karman çorman olucak Veronika ölmek istiyor cok begendim ben kitabı tavsiye ederim.

Ben sahaflardan ya da nadirkitap’tan sipariş ediyorum, en azından ikinci el kitaplara şans vermiş ve sahaflara da yaşama imkanı tanımış oluyorsunuz.
İlk başlarken Türk edebiyatı klasiklerine başlamıştım, Yakup Kadri-Ankara, Sabahattin Ali, Vedat Türkali bu vs gibi ama ilk planda ağır gelir derseniz Elif Şafak, Orhan Pamuk, Zülfü Livaneli, Azra Kohen vs bana ilk planda hızlı, rahat okunan yazarlar olarak geldi. Şimdi eğer kitap alamayacaksam PDF olarak online okuyorum.

Sabahattin Ali'nin "içimizdeki şeytan" ve "kuyucaklı yusuf" kitaplarını okudum geçenlerde. Çok iyiydi. Özellikle İçimizdeki Şeytan çok kaliteli kitap, tavsiye ederim.

Türü pek fark etmiyor aslında benim için tek istediğim okurken sıkılmamak ve merak ederek okumak yeni başladım alışkanlık haline getirmek istiyorum

Olduğun yerde kal ve adrenalin. İkiside polisiye tarzda muhtesem merak uyandıran kitaplar. Öyle sıkıcı cinayet katil bulmaca felan değil her iki kitapta. Merak uyandıran bir hikaye. Kesinlikle okuyun derim

Bu arada katiller çetesi serisini bende şiddetle öneririm. 8. Kitabın çıkmasını çok uzun zamandır bekliyorum

Bana kitap önerisinde bulunur musunuz ? Okurken sıkılmamak ve merak uyandıracak kitap olsun istiyorum. Bı de Meyra diye bi kitap var onu okuyan var mı aranızda merak ediyorum nasıl bı kitap
hush hush serisi mutlaka oku. sürükleyici merak uyandırıcı elimden bırakamadığım bi seri olmuştur kendileri. sırasıyla isimler; fısıltı, çığlık, sessizlik, final

Sanirim en iyi fiyatlari kitapyurdu.com da bulabilirsiniz.kitap onerisi de ucurtma avcisini tavsiye edebilirim,hem cok surukleyici,hem duygusal bir kitap.Aglama olasiliginiz oldukca kuvvetli.Ayni yazarin bin muhtesem gunes kitabida cok guzelmis henuz okumadim ama listemde.

Canan Tan yüreğim seni çok sevdi
Canan Tan pembe ile Yusuf
Ozan ağrı kelebekelr ve kadınlar
Ahmet umitin kitapları bab -ı esrar hariç hiç okuyamadım ağır geldi...
Çok kitap okuyorum bende iki küçük çocukla eğer okunmasssam kafayı yerim alismisim esin uyu diyor ben gece okumayı tercih ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…