Türü pek fark etmiyor aslında benim için tek istediğim okurken sıkılmamak ve merak ederek okumak yeni başladım alışkanlık haline getirmek istiyorumNe tur kitap olsun roman mi kisisel gelisim mi macera mi
TeşekkürlerZülfü Livaneli’nin tüm kitapları❤
Ya dediğim gibi yeni başladım kitap okumaya şuan okuduğum Ethem Emin nemutlu'nun nasip niyeye vurgundur kitabı çok severek okuyorum türünden çok sürükleyici severek okumak istiyorumAmin maluof kitaplarını önerebilirim
Ne tür kitaplar okuyorsunuz bunu belirtirseniz daha verimli tafsiyeler alırsınız
Ben babilden alıyorum. Oldukça hızlı. İdefix elinde olanı hızlı yollar ama iki üç taksit yollayıp beklettiği de oluyor.Önerdiğiniz kitapları internet alicam ama hangi site daha iyi bu siteden alabilirsin dediğiniz site var mı
TeşekkürlerBen babilden alıyorum. Oldukça hızlı. İdefix elinde olanı hızlı yollar ama iki üç taksit yollayıp beklettiği de oluyor.
fiyat olarak kitao yurdu da güvenilirdie
Evet yeni başladımAhmet ümit de sürükleyicidir. Yeni başlıyorsanız deneyin. Ben en Çok bir istanbul hatırasını sevmiştim
Yorumlarınızı sevdiğinden size de bir minik tavsiye de bulunmak istedimkinyas ve kayra’yi babamin onerisiyle okudum 500 kusur sayfa 3 gunde bitiverdi inanilmaz surukleyiciydi. turkce kitaplara olan on yargimi kirdi gecti.
Yorumlarınızı sevdiğinden size de bir minik tavsiye de bulunmak istedim
Türk yazarlardan İhsan Okyay Anar’ı okudunuz mu? Benim en sevdiğim Türk yazardır. Özellikld puslu kıtalar atlası hiç okumadıysam beş kere okumuşumdur. Sürükleyici olmasa da dili için bile deneyebilirsiniz.
Siz yeni başlamışsınız konu sahibi size dili ağır gelebilir, sevmeyebilirsiniz.
Sherlock holmes kitaplarına bakabilirsinTürü pek fark etmiyor aslında benim için tek istediğim okurken sıkılmamak ve merak ederek okumak yeni başladım alışkanlık haline getirmek istiyorum