Kitap önerisi istiyorum

Deliiball

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
251
68
26
Bana kitap önerisinde bulunur musunuz ? Okurken sıkılmamak ve merak uyandıracak kitap olsun istiyorum. Bı de Meyra diye bi kitap var onu okuyan var mı aranızda merak ediyorum nasıl bı kitap

Önerdiğiniz kitapları internet alicam ama hangi site daha iyi bu siteden alabilirsin dediğiniz site var mı

Amin maluof kitaplarını önerebilirim
Ne tür kitaplar okuyorsunuz bunu belirtirseniz daha verimli tafsiyeler alırsınız
Ya dediğim gibi yeni başladım kitap okumaya şuan okuduğum Ethem Emin nemutlu'nun nasip niyeye vurgundur kitabı çok severek okuyorum türünden çok sürükleyici severek okumak istiyorum

Önerdiğiniz kitapları internet alicam ama hangi site daha iyi bu siteden alabilirsin dediğiniz site var mı
Ben babilden alıyorum. Oldukça hızlı. İdefix elinde olanı hızlı yollar ama iki üç taksit yollayıp beklettiği de oluyor.
fiyat olarak kitao yurdu da güvenilirdie

Ahmet ümit de sürükleyicidir. Yeni başlıyorsanız deneyin. Ben en Çok bir istanbul hatırasını sevmiştim

kinyas ve kayra’yi babamin onerisiyle okudum 500 kusur sayfa 3 gunde bitiverdi inanilmaz surukleyiciydi. turkce kitaplara olan on yargimi kirdi gecti.
Yorumlarınızı sevdiğinden size de bir minik tavsiye de bulunmak istedim
Türk yazarlardan İhsan Okyay Anar’ı okudunuz mu? Benim en sevdiğim Türk yazardır. Özellikld puslu kıtalar atlası hiç okumadıysam beş kere okumuşumdur. Sürükleyici olmasa da dili için bile deneyebilirsiniz.
Siz yeni başlamışsınız konu sahibi size dili ağır gelebilir, sevmeyebilirsiniz.

Hep derim yeni kitap okumaya başlayanlar polisiye, gerilim okumalı. Sürükleyici ve merak uyandırıcı olduğundan mütevellit kitap okuma isteğini tetikler. Agatha Christie ve Stephen King tercih edebilirsiniz. Ben pek sevmem ama Ahmet Ümit'in kitapları da tavsiye edilebilir.

Türk yazarlardan polisiye olmasa da dili oldukça akıcı ve eğlenceli olan alper canıgüz'ü tavsiye ederim. Oğullar ve rencide ruhlar kitabı iyidir. José saramago körlük kitabı da çok hassas değilseniz oldukça sürükleyici bir kitaptır.

Ben kitap yurdundan aliyorum kitaplari. Oldukca guvenilir.
Kitap tavsiyesine gelince ne tur sevdiginizi bilrmedigim icin tavsiyede zorlaniyor insan.
Sabahattin Alinin kitaplarini severim ben mesela.
Resat Nuri Guntekin ine de bayilirim..
Onun disinda simyaciyi oneririm. Klasik kitaplari seviyorsaniz Sefilleri okuyun derim. Bir suru var aslinda ama ne tur sevdiginizi bilemeyince zor oluyor.
Facebookta kitap yurdunu takip ederseniz insanlar orada okuduklari romanlarla ilgili yorumlar da yapiyorlar. Oradan da secim yapabilirsiniz.

Yorumlarınızı sevdiğinden size de bir minik tavsiye de bulunmak istedim
Türk yazarlardan İhsan Okyay Anar’ı okudunuz mu? Benim en sevdiğim Türk yazardır. Özellikld puslu kıtalar atlası hiç okumadıysam beş kere okumuşumdur. Sürükleyici olmasa da dili için bile deneyebilirsiniz.
Siz yeni başlamışsınız konu sahibi size dili ağır gelebilir, sevmeyebilirsiniz.

O kitabı yaşım çok gençken okumaya kalkışmıştım. Bittabi daralmış devam edememiştim. Sonra da ilk gençlikte sahip olunan Önyargıyı yıkmak zor olduğu için okumak istemedim. Hala merak ederim ve hala alıp okuyamıyorum :) tekrar hatırlattınız bana bu sefer alıp okuyacağım.

X