- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- 398
İskender Pala'yı sevemeyen bir ben miyim acaba?
hayır ben de sevmiyorum o kadının kitaplarını hepsi kötü sonlu içimi karartıyor 3 kitabını okudum bir daha tövbe insanı hayata küstürüyor yeminleBen de Canan Tan konusunda hep aynı duyguya düşüyorum. Canan Tan'ı sevmeyen bir tek benim galiba bu ülkede
Bir de henüz okumamış olanlar varsa İhsan Oktay Anar'ın kitaplarını tavsiye etmiş olayım bahaneyle.
siparisini verdim merakla bekliycem okumak icin cok güzel yorumlar var bu kitap icin ve insallah bundan sonra kitap okuma alıskanlıgı edinmek istiyorum :)Kesinlikle kişisel gelişim okumalısın bi süre. Bende aynı senin fikrinle başladım kitap okumaya. Ve de bu kitaplar insanın ruh halini dengede tutmasına okadar yardımcı oluyoki anlatamamFERRARİSİNİ SATAN BİLGE kitabını mutlaka ama mutlaka oku. Hatta bu ödüllü kitabı herkes okumalı. Hayata bakış açımı okadar olumlu yonde değiştirdi ki ve kalıcı bir şekilde değiştirdi yani. Bi kitabın bukadar beni etkileyeceğini düşünmezdim. Okurken adeta seni iyileştiriyor. Terapi kitabı gibi gerçekten. Bestseller olması boşuna değil gerçekten.
ben ilk defa okudum kendisine karsi cok fazla onyargim vardi malum durumlardan dolayi. annecigim almis bana artik evdeyim diye iki tane kitap biri iskender pala biri livaneli :) iki ayri uc. anlatimi hosuma gitti. bulbulun kirk sarkisi peygamber efendimizin hayatini bambaska bir gozle anlatiyor. bakalim su siralar diger kitaplarini arastiritorum bunu bitireyim belki devam ederim.İskender Pala'yı sevemeyen bir ben miyim acaba?
Benim kitap konusundaki prensibim eğer romantik bir şeyler okuyacaksam sonunun mutlu bitmesini isterim. Eğer daha derin bir şeyler okumak istersem zaten türlü çeşit edebiyat kitabı mevcut.hayır ben de sevmiyorum o kadının kitaplarını hepsi kötü sonlu içimi karartıyor 3 kitabını okudum bir daha tövbe insanı hayata küstürüyor yeminle
Ece Temelkuran, okurken mideme taş oturmuştuBen de Canan Tan konusunda hep aynı duyguya düşüyorum. Canan Tan'ı sevmeyen bir tek benim galiba bu ülkede
Bir de henüz okumamış olanlar varsa İhsan Oktay Anar'ın kitaplarını tavsiye etmiş olayım bahaneyle.
ferrarisini satan bilge yi sipariş vererek kıtap okumak icin start vermiş bulunuyorum insallh kitap okuma alıskanlıgım gelişirde ben de sizler gibi kitap yazar kurdu olurum :))Kişisel gelişim kitaplarını ben çok severim.
Ama yeni başlayanlar için sıkıcı olabilir.
Sabahattin Ali okuyabilirsin.
Zülfi Livaneli favori yazarımdır.Serenad mükemmel bir kitap.
Leyla'nın Evi acayip sürükleyici.Disyopa sever misin bilmem.
İlk başta ağır gelebilir.
Alıştırma olsun diye Çalıkuşu'ndan başlayabilirsin.
Amin Maalouf süper bir yazardır.
Doğu'yu çok güzel anlatır.
Dan Brown da okuyabilirsin.
Canan Tan Sinan Akyüz kitapları depresyon nedeni.
Ece Temelkuran... Sevdim mi sevmedim mi hiç anlamadığım bir yazar. Aynı şeyi Elif Şafak konusunda da hissediyorum.Okurken seviyorum, bitince ehhh yani oluyor.Ece Temelkuran, okurken mideme taş oturmuştu
Canan Tan sıkar beni de..
bu pucca yi sevemedim gitti ya. birtek kose yazisini okudum esiyle ev hayatlarini anlatiyordu. sonuna gelebilmek icin kendimi zorladim. belki bana kotu bir yazisi denk geldi bilemiyorum ama sevemedim birturlu...Pucca bir yazısında bugün yine evlenemedim yazmıştı sormayın koptum
Ece Temelkuran kitapları anlatımı ağır boğucu ve ilerlemez bana. Son okuduğum kitabındaki, 'Düğümlere üfleyen kadınlar'Ece Temelkuran... Sevdim mi sevmedim mi hiç anlamadığım bir yazar. Aynı şeyi Elif Şafak konusunda da hissediyorum.Okurken seviyorum, bitince ehhh yani oluyor.
elif safak siyah sut kabus kitabimdir. kendisiyle iliskimi sonlandirdigim kitapEce Temelkuran... Sevdim mi sevmedim mi hiç anlamadığım bir yazar. Aynı şeyi Elif Şafak konusunda da hissediyorum.Okurken seviyorum, bitince ehhh yani oluyor.
Evet, sevmediğim tam olarak söylediğin şey. Teşbihler o kadar ağır ki hikayenin akıcılığını etkiliyor. Akıp gitmiyor kitap elimde, sürünüyor resmen.Ece Temelkuran kitapları anlatımı ağır boğucu ve ilerlemez bana. Son okuduğum kitabındaki, 'Düğümlere üfleyen kadınlar'
İmdaat diye bağırasım gelmişti,anlatımındaki teşbihin abartısı o olsa gerek.. Ama olayları imajine ettirme yeteneği var.. Muz sesleri kitabı duruyor hala.. Bakalım bi ara onuda okuyayım.
Elif Şafak Tasavvuf tarzında güncel gibi bir his işte.. Eh iştenin bir tık altı..
Eğer polisiye seviyorsan, hiç okumadıysan İskandinav polisiyelerine bir göz at derim. Bir de Edgar Allan Poe'nun Morge Sokağı Cinayetleri adlı hikayesine.Kişisel gelişimle başlamanizı tavsiye etmem. Pek sürükleyici,merak uyandırıcı olduklari söylenemez. Okunur ama öyle soluksuz bir nefeste bitmez bence.
Ben polisiye,gerilim tarzını çok severim ,Tess Gerritsen tüm kitaplarını okudum bu tarzda.
Bunun dışında Milenyum serisini onerebilirim,gayet sürükleyicidir.
John Werdon kitapları yine polisiye ,gerilim olarak çok başarılı soluksuz okudum.
Bu yazarlar dışında ilk aklıma gelenler.
Laurent Gounelle -Tanrı Daima Tedbili Kıyafet Gezer
Krıstın Hannah -Gece Yolu ve Yıldız Masalı
Paulo Coelho - Elif (En sevdiğim yazarlardan biridir,tüm kitapları güzeldir ama başlangıç olarak Elif'i tavsiye ederim)
Markus Zusak- Kitap Hırsızı
Buket Uzuner- Uyumsuz Defne Kaman'ın Maceraları. (Su-Toprak) ve İstanbullular.
Elli Ton Üçlemesi (Grinin Elli Tonu,Karanlığın Elli Tonu ve Özgürlüğün Elli Tonu)
Azra Kohen- Fi,Çi ve Pi yine seri 3 kitap,soluksuz okudum.
Siyah Süt'ü okumadım. O dönem depresif bir dönemimdi ve açıkçası alıp kendimi daha da gömmek istemedim. Elif Şafak'ın gerçekten sevdiğim iki kitabı vardır, Biri Baba ve P.ç diğeri de Mahrem. İkisinin de erken ve orta dönemine gelmiş olması ne kadar ilginç.elif safak siyah sut kabus kitabimdir. kendisiyle iliskimi sonlandirdigim kitap
bunu neye bagli soyluyorsunuz ben de bazi nedenlerden dolayi hicbir kitabini okumadim onyargiyla yaklastim hep. simdi bi kitabini okuyorum anlatimini begendim. sevmemenizin nedeni nedir? tamamen meraktan birden iki kisiden birden tepki alinca merak ettim. siirde sarkida kitapta onyargili olmamayi tercih ediyorum ben ama sebebini merak ettim.ben de varım.
elif şafak bence ilk kitapları güzel. pinhan, mahrem ve bit palas benim favroilerim.elif safak siyah sut kabus kitabimdir. kendisiyle iliskimi sonlandirdigim kitap
kara kurtçok severim ben de o kitabı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?