• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kitap okuyanlardan yardım istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi lra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Philippa Gregory kitapları
Diana Gabaldon yabancı serisi

Historical Romance

Julie Garwood tüm kitaplar
judith mcnaught günümüzde geçen kitapları hariç
Julia quinn tüm kitaplar

Polisiye - aşk
Nora Roberts (eve dallas ölüm serisi)
Fantastik aksiyon bilim kurgu adını ne dersen o olsun:KK53:
Veronico Roth (uyumsuz)
Laurell K. Hamilton ( anita blake serisi 8 yada 9. kitaptan sonra +18' oluyor baştan söyliyeyim sonra )
Cassandra Clare (ölümcül oyuncaklar)
Libba Bray (gemma doyle üçlemesi)
Rick Riordan (Percy Jackson Olimposlular çocuk kitabı demeyin sağlam seri :KK35:)
Jeanıene Frost
Richelle Mead

aklıma geldikçe yazarım benim favori yazarlarım kırmızı işaretliler

Arkadaşlar acık konuşmak gerekirse benim kitap okuma alışkanlıgım yok.Ama bu sıralar nedense kendimi mutsuz sürekli olumsuz düşüncelerimden dolayı pozitif düsünme güzel düsünme mutlu olma ile ilgili yada kendini yenileme ile ilgili akıcı anlatımı hoş,sıkıcı olmayan beni ruhen düsünce olarak faydası olabilecek kitap önerebilirmisiniz? Artık kitap okumak istiyorum.

Ne tarz birsey seversin ? Macera, fantastik,polisiye...

Arkadaşlar acık konuşmak gerekirse benim kitap okuma alışkanlıgım yok.Ama bu sıralar nedense kendimi mutsuz sürekli olumsuz düşüncelerimden dolayı pozitif düsünme güzel düsünme mutlu olma ile ilgili yada kendini yenileme ile ilgili akıcı anlatımı hoş,sıkıcı olmayan beni ruhen düsünce olarak faydası olabilecek kitap önerebilirmisiniz? Artık kitap okumak istiyorum.
canım doğan cuceloglunun kitaplrini al bitir. pozitif olursun.

Günümün yarısı kitap okumakla geçer. Yolda, arada, otobüste metroda, koşu bandında kitap okurum. Ama söylediğin türden nefret ediyorum.
Kendine doğru bir tür seçtiğinden emin olman lazım. Kişisel gelişim kitapları çok şey bildiğini iddia eden ticari zekalıların çağımızın belası depresyona tutulmuş insanların üzerinden para kazanmasının bir yolu, bana kalırsa.
Ama yok ille de bu tür diyorsan. Sana önerebileceğim tek kitap Az Seçilen Yol ismindeki kitap. M. Scot Peck'ti sanırım, bir google'larsın.
Bir doktor ve kendi hastalarından yola çıkarak hayatı daha efektif ve psikolojik açıdan sağlıklı nasıl yaşarız onun tavsiyelerini veriyor.
Ama kişisel gelişim kitapları çabuk sıkar haberin olsun. Arka arkaya 2'den fazla kişisel gelişim kitabı okuyabilene denk gelmedim henüz.

Cinayeet. Polisiye. Macera. Korku. Uzun lafın kısası romanlar. Aşk meşk de okuyamam ama bu saydıklarıma bayılırım. Pozitif bişeyler istiyorsan da Küçük Mucizeler Dükkanı'nın yazarının romanlarını okuyabilirsiniz ismini unuttum şimdi kadının ama.

sinan akyuz - piruze ve incir kusları gayet surukleyıcı bır kıtap . eğlencelı bı kıtap istersenız eger pucca nın serılerını okuyablırsınız.

O kitapları şu an okursa depresyona sürüklenir.
Ben günlerce kendime gelemedim.:KK43:

Paulo Coelho güzel ama kafa dağıtmak için falan iyi gelmiyor bana. Derin düşüncelere sevk ediyor. :KK51:

kisisel gelisim kitaplarini ben de okuyamam birilerinin hayati ile bnim hayatim asla bir olamaz yara yerlerimiz kabuk baglayanlar hala acik olanlar o nedenle sevmem kisisel gelisim kitaplarini. ben daha cok biyografi ya da otobiyografi okurum. illa tarihi bir karakter olmaz bu. kisilerin nasil hayatlarla yasadiklarini tanidiginiz insanlarin hayatlarina dokunan tanimadiklarimizi okumayi severim. bunun disinda birbirinden bagimsiz da olsa paulo coelho, ahmet umit hayraniyim tum kitaplarini okudum. Ahmet umit baslangic icin san iyi gelecek. illa sana pozitif birse dusundurmesini beklee. ben bazi romanlari okurken sigara uzerine sigara ictigimi bilirim ama bambaska bir bakis acisi kazandirir sana. :KK66:

Son düzenleme:
Cinayeet. Polisiye. Macera. Korku. Uzun lafın kısası romanlar. Aşk meşk de okuyamam ama bu saydıklarıma bayılırım. Pozitif bişeyler istiyorsan da Küçük Mucizeler Dükkanı'nın yazarının romanlarını okuyabilirsiniz ismini unuttum şimdi kadının ama.

Aşk meşk ıyy ben asla okumam diyordum. :oops:

Bir arkadaşım judith mcnaught- düşler krallığı kitabını zorla elime tutuşturdu. Hayali bir dünya gibi olduğundan dükler, kontlar kontesler falan çok iyi gidiyor. Vıcık vıcık aşk olmaması sürükleyici yapıyor. Bak dene seveceksin.:KK53:
:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:Royce Westmoreland:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

bir de ben de bir takinti var bi yazarin kitabini okuduysam ve begendiysem tum kitaplarini okurum. bu ara iskender palaya taktim hadi hayirlisi ;) ya dilerim okuma aliskanligi kazanirsin seni mutlu edecek.

• Beğen
Reactions: lra
bir de ben de bir takinti var bi yazarin kitabini okuduysam ve begendiysem tum kitaplarini okurum. bu ara iskender palaya taktim hadi hayirlisi :KK66: ya dilerim okuma aliskanligi kazanirsin seni mutlu edecek.

İskender Pala'yı sevemeyen bir ben miyim acaba?:oops:

Kişisel gelişim kitabında 20 sayfa okuduğum zaman bitirdim sayıyorum o derece sinir bozucu bana göre. Her türlü roman severim hatta bugün hepsiburada dan kendim için 6 roman, 2 yaşındaki oğluma da eşleştirme kartı aldım kampanyalı fiyatla çok ucuza geldi:rapci:

Not: yeni ifadeler gelmiş anam bayıldım:süslü::dondurma::spor:

Aşk meşk ıyy ben asla okumam diyordum. :oops:

Bir arkadaşım judith mcnaught- düşler krallığı kitabını zorla elime tutuşturdu. Hayali bir dünya gibi olduğundan dükler, kontlar kontesler falan çok iyi gidiyor. Vıcık vıcık aşk olmaması sürükleyici yapıyor. Bak dene seveceksin.:KK53:
:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:Royce Westmoreland:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:
kara kurt :D çok severim ben de o kitabı :)

Back