kitap okuyanlardan yardım istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi lra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bayılıyorum sevmek ne kelime Teşekkür ederim,muhakkak bakacağım. Harlan Coben'e sardım bu ara,ha bitti ha bitecek ilk fırsatta bakarım muhakkak,listeme ekledim

Genelde herkes kişisel gelişim kitabıyla başlama demiş ama,sen kitaap okuma alışkanlığından ziyade,şu an ki psikolojinde sana yön verecek içini ferahlatacak bir kitap istiyorsun.
Şu an ki bulunduğun durumun türünü en iyi sen bilirsin.O yüzden D&r da veya normal kitapçılarda,kişisel gelişim standında kitap arkalarına gzö gezdirirek içinde bulunduğun duruma en yakın kitabı kendin seçebilirsin.

Reactions: lra
Çok iyi tavsiyeler veren arkadaşlar olmuş. Ne güzel. marilyn monroe Bilhassa tam Benim kafadan.

Ben başka bir açıdan yaklaşıcam.
Kitap okumak bir yaşam biçimidir. Yani "ay hadi kültürleneyim" diye görev icabı okunan kitaptan Hayır gelmez. Sürekli okuyor olmalı insan.

Bir de çocuğuna "kitap oku" diye öğüt veren kadının çocuğu kitap okumaz. Kendisi kitap okuyan kadının çocuğu kitap okur.

Anne cahil ve kitap okumayacak kadar otsa, çocuğundan da pek Hayır gelmiyor yani genelde. (Çok nadir iyi okullara hasbelkader gidip kendini yetistirebilmis az sayıda kişi hariç)

Bayılıyorum sevmek ne kelime Teşekkür ederim,muhakkak bakacağım. Harlan Coben'e sardım bu ara,ha bitti ha bitecek ilk fırsatta bakarım muhakkak,listeme ekledim
Per Wahlöö ve Maj Söwall'in birlikte yazdığı Martin Beck serisine bir göz at istersen. Harlan Coben kadar macera yükü fazla değildir ama çok güzeldir.

ben de varım.
Yorumda yazdım bayık kitapları.
Sinan Akyüz'de öyle.
Depresyon sebebi ikisi de.
Ahmet Ümit de öyle.
Ağdalı bir dili var.

Maalesef hiç bir şeyini sevemedim.
Dünya görüşüne bakmadan her yazarı okurum ama onu sevemedim.

pek kıymet görmez heralde :) bu kitabı sevdiysen sana iki tane aynen bu kitabın anlatım tarzında ve konularında kitap önericem yazarı Julie Garwood birinci kitap gelin ikinci kitap düğün adın da çok beğeneceğine eminim :)

ferrarisini satan bilge yi sipariş vererek kıtap okumak icin start vermiş bulunuyorum insallh kitap okuma alıskanlıgım gelişirde ben de sizler gibi kitap yazar kurdu olurum :))

Zamanla olur merak etme.
Simyacı'yı da mutlaka okumalısın
Marlo Morgan / Bir Çift Yürek okumalısın.
vs vs...

Laurent Gounelle -Tanrı Daima Tedbili Kıyafet Gezer süper ötesi bir kitaptı :)Buket Uzuner'in iki yeşil susamuru kitabını da dehşetle tavsiye ederim .

Ahmet Ümit severim ben ya. Özellikle Bab-ı Esrar favorimdir.

Ben sevemedim.
Kelimelerle gereksiz oynamış.
Sultanı Öldürmek içimi baymıştı.
Elif Şafa'ı da sevmem ben mesela.
Gereksiz pohpohlandı.
Hele o AŞK kitabı okumayanı dövüyorlardı resmen.
Sevmedim ama kadının bütün kitaplarını okudum.
Bu ne yaman çelişki.

Canan Tan bende sevemedim ,Pembe ve Yusuf'u aldım bir umut ama konu bir türlü Pembe ve Yusuf'a gelemedi,uzadıda uzadı. Kendi kendime bu son olsun dedim,Canan Tan defterini kapattım.
elif safak siyah sut kabus kitabimdir. kendisiyle iliskimi sonlandirdigim kitap
Bende en son onu okudum ve loğusaydim,kızım uyurken yanına uzanıp okurdum ama okumaz olaydım.
Per Wahlöö ve Maj Söwall'in birlikte yazdığı Martin Beck serisine bir göz at istersen. Harlan Coben kadar macera yükü fazla değildir ama çok güzeldir.
Evet Martin Beck serisini tavsiye etmişti bir arkadaşım daha,listemdeydi, evdeki stokları eritip edineceğim sanırım onuda teşekkür ederim.
Birde birşey sorayım konu kitapken hazır,okuduğunu düşünüyorum senin Jean Christope Grange hakkında ne düşünüyorsun? Her defasında elime alıp bırakıyorum ben ya kitapçıda. Tam sevdiğim tarzda yazıyor ama nedense bir alıp okumadım kitabını. Bazen bir yazarı merak ediyorum böyle ama kitap isimleri mi,kitap kapağı mı ne olduğunu bilemediğim birşey aldırmıyor bana o kitabı tuhaf bir şekilde Gidip bakıp başka kitaplar alip çıkıyorum.

Evet anlatımı bence arabesk kokuyor buram buram hep bir acı hep bir imkansızlık 2 kitabına daha şans verdim ama hep aynı acı son bunalıma sokar insanı ben aşk kitaplaını da severim herşeyi okurum ama bir arkadaş yazmıştı yabancı yazarları tek geçerim türk yazarlar dan da Nermin Bezmen diyorum sır ve auoraranın incileri inanılmaz değişik bir anlatımı var ve türkiye şartlarına göre olukça tabusuz şekilde yazmış

Ben onları çoktan okudum. Önceki mesajımda liste göndermiştim.
Okumadıysan julia quinn bridgerton kardeşlerin kitaplarınıda oku. Biraz daha eğlenceli espirili yazar julia ablamız

Sultan'ı Öldürmek'i okumadım. Ama polisiyelerini falan severim Ahmet Ümit'in. Bab-ı Esrar da Aşk'la aynı dönemde ve ikisi de Mevlana-Şems üzerine. Bence Bab-ı Esrar daha başarılı.

Okumadıysan julia quinn bridgerton kardeşlerin kitaplarınıda oku. Biraz daha eğlenceli espirili yazar julia ablamız
hadi ya görmemişim :) o ben de okurken çok eğlenmiştim bridgerton kardeşlerin kitaplarını okudum okumazmıyım dük hazretlerini

Laurent Gounelle -Tanrı Daima Tedbili Kıyafet Gezer süper ötesi bir kitaptı :)Buket Uzuner'in iki yeşil susamuru kitabını da dehşetle tavsiye ederim .
Buket Uzuner iki yeşil su samuru bende olmayan ama lisedeyken arkadaşımdan alıp okuyup geri verdiğim bir kitaptı cidden güzeldi. Bana Buket Uzuner'i sevdiren kitaptır ayrıca.
Gounelle 'in Seni Herşeyin Mümkün Olduğu Bir Yere Götüreceğim kitabınıda aldım merakla ama daha okuyamadım.

Kızlar benim aşamadığım bir önyargım var. Türk yazarları okuyamıyorum. Çok güzel kitaplar kaçırdığıma eminim aslında ama ...

Valla o ya da bu diye kesin gosterecegim bir sey yok aslinda, aldim okudum sevmedim.

J. C.G ilginç bir yazar. İlk kitapları ne kadar iyiyse son kitapları da bir o kadar garip. Kötü değil kesinlikle ama ben mesela son kitaplarından asla bir Kurtlar İmparatorluğu tadını alamadım mesela.
Ama kesinlikle okunması gereken bir yazar. Bence bir kitabını al ve oku.

Nermin Bezmen hiç okumadım. Çok duyuyorum bu ara ama ikinci bir Canan Tan vakaası olmasından endişeleniyorum.

Monica Mccarty, okudun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…