- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
Bayılıyorum sevmek ne kelimeEvet, sevmediğim tam olarak söylediğin şey. Teşbihler o kadar ağır ki hikayenin akıcılığını etkiliyor. Akıp gitmiyor kitap elimde, sürünüyor resmen.
Eğer polisiye seviyorsan, hiç okumadıysan İskandinav polisiyelerine bir göz at derim. Bir de Edgar Allan Poe'nun Morge Sokağı Cinayetleri adlı hikayesine.
Genelde herkes kişisel gelişim kitabıyla başlama demiş ama,sen kitaap okuma alışkanlığından ziyade,şu an ki psikolojinde sana yön verecek içini ferahlatacak bir kitap istiyorsun.Arkadaşlar acık konuşmak gerekirse benim kitap okuma alışkanlıgım yok.Ama bu sıralar nedense kendimi mutsuz sürekli olumsuz düşüncelerimden dolayı pozitif düsünme güzel düsünme mutlu olma ile ilgili yada kendini yenileme ile ilgili akıcı anlatımı hoş,sıkıcı olmayan beni ruhen düsünce olarak faydası olabilecek kitap önerebilirmisiniz? Artık kitap okumak istiyorum.
Per Wahlöö ve Maj Söwall'in birlikte yazdığı Martin Beck serisine bir göz at istersen. Harlan Coben kadar macera yükü fazla değildir ama çok güzeldir.Bayılıyorum sevmek ne kelimeTeşekkür ederim,muhakkak bakacağım. Harlan Coben'e sardım bu ara,ha bitti ha bitecek ilk fırsatta bakarım muhakkak,listeme ekledim
Ben de Canan Tan konusunda hep aynı duyguya düşüyorum. Canan Tan'ı sevmeyen bir tek benim galiba bu ülkede
Bir de henüz okumamış olanlar varsa İhsan Oktay Anar'ın kitaplarını tavsiye etmiş olayım bahaneyle.
ben ilk defa okudum kendisine karsi cok fazla onyargim vardi malum durumlardan dolayi. annecigim almis bana artik evdeyim diye iki tane kitap biri iskender pala biri livaneli :) iki ayri uc. anlatimi hosuma gitti. bulbulun kirk sarkisi peygamber efendimizin hayatini bambaska bir gozle anlatiyor. bakalim su siralar diger kitaplarini arastiritorum bunu bitireyim belki devam ederim.
pek kıymet görmez heralde :) bu kitabı sevdiysen sana iki tane aynen bu kitabın anlatım tarzında ve konularında kitap önericem yazarı Julie Garwood birinci kitap gelin ikinci kitap düğün adın da çok beğeneceğine eminim :)Jennifer Merrick'in başlattığı nesilden nesile westmoreland düşeslerinin aktardığı kutu olayı var ya çok hoşuma gitmişti.
Bende benzerini başlatacağım ne kadar hoş bir anı
Gerçi yeni nesil kıymet verir mi bilemedim.
ferrarisini satan bilge yi sipariş vererek kıtap okumak icin start vermiş bulunuyorum insallh kitap okuma alıskanlıgım gelişirde ben de sizler gibi kitap yazar kurdu olurum :))
Ahmet Ümit severim ben ya. Özellikle Bab-ı Esrar favorimdir.ben de varım.
Yorumda yazdım bayık kitapları.
Sinan Akyüz'de öyle.
Depresyon sebebi ikisi de.
Ahmet Ümit de öyle.
Ağdalı bir dili var.
Kişisel gelişimle başlamanizı tavsiye etmem. Pek sürükleyici,merak uyandırıcı olduklari söylenemez. Okunur ama öyle soluksuz bir nefeste bitmez bence.
Ben polisiye,gerilim tarzını çok severim ,Tess Gerritsen tüm kitaplarını okudum bu tarzda.
Bunun dışında Milenyum serisini onerebilirim,gayet sürükleyicidir.
John Werdon kitapları yine polisiye ,gerilim olarak çok başarılı soluksuz okudum.
Bu yazarlar dışında ilk aklıma gelenler.
Laurent Gounelle -Tanrı Daima Tedbili Kıyafet Gezer
Krıstın Hannah -Gece Yolu ve Yıldız Masalı
Paulo Coelho - Elif (En sevdiğim yazarlardan biridir,tüm kitapları güzeldir ama başlangıç olarak Elif'i tavsiye ederim)
Markus Zusak- Kitap Hırsızı
Buket Uzuner- Uyumsuz Defne Kaman'ın Maceraları. (Su-Toprak) ve İstanbullular.
Elli Ton Üçlemesi (Grinin Elli Tonu,Karanlığın Elli Tonu ve Özgürlüğün Elli Tonu)
Azra Kohen- Fi,Çi ve Pi yine seri 3 kitap,soluksuz okudum.
Ahmet Ümit severim ben ya. Özellikle Bab-ı Esrar favorimdir.
Canan Tan bende sevemedim ,Pembe ve Yusuf'u aldım bir umut ama konu bir türlü Pembe ve Yusuf'a gelemedi,uzadıda uzadı. Kendi kendime bu son olsun dedim,Canan Tan defterini kapattım.Ben de Canan Tan konusunda hep aynı duyguya düşüyorum. Canan Tan'ı sevmeyen bir tek benim galiba bu ülkede
Bir de henüz okumamış olanlar varsa İhsan Oktay Anar'ın kitaplarını tavsiye etmiş olayım bahaneyle.
Bende en son onu okudum ve loğusaydim,kızım uyurken yanına uzanıp okurdum ama okumaz olaydım.elif safak siyah sut kabus kitabimdir. kendisiyle iliskimi sonlandirdigim kitap
Evet Martin Beck serisini tavsiye etmişti bir arkadaşım daha,listemdeydi, evdeki stokları eritip edineceğim sanırım onuda teşekkür ederim.Per Wahlöö ve Maj Söwall'in birlikte yazdığı Martin Beck serisine bir göz at istersen. Harlan Coben kadar macera yükü fazla değildir ama çok güzeldir.
Evet anlatımı bence arabesk kokuyor buram buram hep bir acı hep bir imkansızlık 2 kitabına daha şans verdim ama hep aynı acı son bunalıma sokar insanı ben aşk kitaplaını da severim herşeyi okurum ama bir arkadaş yazmıştı yabancı yazarları tek geçerim türk yazarlar dan da Nermin Bezmen diyorum sır ve auoraranın incileri inanılmaz değişik bir anlatımı var ve türkiye şartlarına göre olukça tabusuz şekilde yazmışBenim kitap konusundaki prensibim eğer romantik bir şeyler okuyacaksam sonunun mutlu bitmesini isterim. Eğer daha derin bir şeyler okumak istersem zaten türlü çeşit edebiyat kitabı mevcut.
Yok bir sevemedim Canan Tan'ın kitaplarını. Üstelik sadece kitaplarının konusunu değil anlatım dilini de sevmem.
pek kıymet görmez heralde :) bu kitabı sevdiysen sana iki tane aynen bu kitabın anlatım tarzında ve konularında kitap önericem yazarı Julie Garwood birinci kitap gelin ikinci kitap düğün adın da çok beğeneceğine eminim :)
Sultan'ı Öldürmek'i okumadım. Ama polisiyelerini falan severim Ahmet Ümit'in. Bab-ı Esrar da Aşk'la aynı dönemde ve ikisi de Mevlana-Şems üzerine. Bence Bab-ı Esrar daha başarılı.Ben sevemedim.
Kelimelerle gereksiz oynamış.
Sultanı Öldürmek içimi baymıştı.
Elif Şafa'ı da sevmem ben mesela.
Gereksiz pohpohlandı.
Hele o AŞK kitabı okumayanı dövüyorlardı resmen.
Sevmedim ama kadının bütün kitaplarını okudum.
Bu ne yaman çelişki.
hadi ya görmemişim :) o ben de okurken çok eğlenmiştim bridgerton kardeşlerin kitaplarını okudum okumazmıyım dük hazretleriniBen onları çoktan okudum. Önceki mesajımda liste göndermiştim.
Okumadıysan julia quinn bridgerton kardeşlerin kitaplarınıda oku. Biraz daha eğlenceli espirili yazar julia ablamız
Buket Uzuner iki yeşil su samuru bende olmayan ama lisedeyken arkadaşımdan alıp okuyup geri verdiğim bir kitaptı cidden güzeldi. Bana Buket Uzuner'i sevdiren kitaptır ayrıca.Laurent Gounelle -Tanrı Daima Tedbili Kıyafet Gezer süper ötesi bir kitaptı :)Buket Uzuner'in iki yeşil susamuru kitabını da dehşetle tavsiye ederim .
bunu neye bagli soyluyorsunuz ben de bazi nedenlerden dolayi hicbir kitabini okumadim onyargiyla yaklastim hep. simdi bi kitabini okuyorum anlatimini begendim. sevmemenizin nedeni nedir? tamamen meraktan birden iki kisiden birden tepki alinca merak ettim. siirde sarkida kitapta onyargili olmamayi tercih ediyorum ben ama sebebini merak ettim.
J. C.G ilginç bir yazar. İlk kitapları ne kadar iyiyse son kitapları da bir o kadar garip. Kötü değil kesinlikle ama ben mesela son kitaplarından asla bir Kurtlar İmparatorluğu tadını alamadım mesela.Canan Tan bende sevemedim ,Pembe ve Yusuf'u aldım bir umut ama konu bir türlü Pembe ve Yusuf'a gelemedi,uzadıda uzadı. Kendi kendime bu son olsun dedim,Canan Tan defterini kapattım.
Bende en son onu okudum ve loğusaydim,kızım uyurken yanına uzanıp okurdum ama okumaz olaydım.
Evet Martin Beck serisini tavsiye etmişti bir arkadaşım daha,listemdeydi, evdeki stokları eritip edineceğim sanırım onuda teşekkür ederim.
Birde birşey sorayım konu kitapken hazır,okuduğunu düşünüyorum senin Jean Christope Grange hakkında ne düşünüyorsun? Her defasında elime alıp bırakıyorum ben ya kitapçıda. Tam sevdiğim tarzda yazıyor ama nedense bir alıp okumadım kitabını. Bazen bir yazarı merak ediyorum böyle ama kitap isimleri mi,kitap kapağı mı ne olduğunu bilemediğim birşey aldırmıyor bana o kitabı tuhaf bir şekildeGidip bakıp başka kitaplar alip çıkıyorum.
Nermin Bezmen hiç okumadım. Çok duyuyorum bu ara ama ikinci bir Canan Tan vakaası olmasından endişeleniyorum.Evet anlatımı bence arabesk kokuyor buram buram hep bir acı hep bir imkansızlık 2 kitabına daha şans verdim ama hep aynı acı son bunalıma sokar insanı ben aşk kitaplaını da severim herşeyi okurum ama bir arkadaş yazmıştı yabancı yazarları tek geçerim türk yazarlar dan da Nermin Bezmen diyorum sır ve auoraranın incileri inanılmaz değişik bir anlatımı var ve türkiye şartlarına göre olukça tabusuz şekilde yazmış
Monica Mccarty, okudun mu?Ben onları çoktan okudum. Önceki mesajımda liste göndermiştim.
Okumadıysan julia quinn bridgerton kardeşlerin kitaplarınıda oku. Biraz daha eğlenceli espirili yazar julia ablamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?