- 11 Nisan 2016
- 66
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akıcı sıkılmıycagım kitaplardan hoslanıyorum ama sanırım benim suan ruhumu düsüncelerimi degiştirecek pozitif bakmaya yardımcı olacak bir kitaba ihtiyacım var cünkü herseyin olumsuzunu düsünüyorum karamsarımkitap okumuyor olabilirsiniz ama ne tür kitaplardan hoşlandığınızı biliyorsunuzdur sanırım.
en sevdiğiniz kitap türlerini yazarsanız daha doğru yardım edenler olabilecektir mutlaka
ayşe Erbulak kitapları güzeldir. polisiye roman yazar ve gayet başarılı.birde gene okunması akışı iyi mor diye bir kitap var ama kimindi bilmedim gene türk bir kadının romanıArkadaşlar acık konuşmak gerekirse benim kitap okuma alışkanlıgım yok.Ama bu sıralar nedense kendimi mutsuz sürekli olumsuz düşüncelerimden dolayı pozitif düsünme güzel düsünme mutlu olma ile ilgili yada kendini yenileme ile ilgili akıcı anlatımı hoş,sıkıcı olmayan beni ruhen düsünce olarak faydası olabilecek kitap önerebilirmisiniz? Artık kitap okumak istiyorum.
akıcı sıkılmıycagım kitaplardan hoslanıyorum ama sanırım benim suan ruhumu düsüncelerimi degiştirecek pozitif bakmaya yardımcı olacak bir kitaba ihtiyacım var cünkü herseyin olumsuzunu düsünüyorum karamsarım
yasım 30 kitap okuma alışkanlıgım nerdeyse yok ben kendimi düsüncelerimi hayata pozitif bakmayı istiyorum aklıma bana güzel seyler katabilcek bi kitap almak geldi. kendimi düsüncelerimi yenilemek istiyorumartık
canım dedigim gibi kitap okumadıgım icin bilmiyorum sıkılmayım bana güzel şeyler katsın kendimi yenileyim istiyorumkişisel gelişim okuyabilir misin peki? ya da başı sonu ve belirli bir hikayesi olan kitaplardan mı istiyorsun?
valla bende agzım acık okudum hic birini bilmiyorum kitap okumakla uzaktan yakından alakam yoktu ama artık okumak istiyorum özellikle bana bişeyler katsın bu karamsar ruh halinden cıkmak istiyorumO zaman zülfü livaneli kitaplarıyla başla derim. Hem akıcıdır hem çok şey katar sana. Serenad benim favori kitabımdır. Engereğin gözü, leylanın evi ve son ada tavsiyemdir. Son ada'yı seversen eğer distopya ya da ütopya tarzı şeyler okuyabilirsin. Bunlarda da hayvan çiftliği, seçilmiş kişi, otomatik portakal, cesur yeni dünya, 1984 favorilerimdir. Bu aralar bu türe takıntılıyım biraz ben.
Kişisel gelişim kitabı olarak ferrarisini satan bilge 10 numaradır. Bunun dışında sadece aptallar sekiz saat uyur, pozitif gücün büyüsü, etkili konuşma teknikleri sevdiğim başucu kitaplarım.
Tom robbins muhteşem yazar okumaya doyamazsın, marquez aynı şekilde. Turgut uyar, latife tekin, perihan mağden severim okurum. Klasikleri mutlaka okumalısın bence, kitap okuyan herkes en az bir kez okumuştur onları. Harika sohbet konusu oluyor.
O kadar çok var ki hangi birini yazayım bilemedim.
canım dedigim gibi kitap okumadıgım icin bilmiyorum sıkılmayım bana güzel şeyler katsın kendimi yenileyim istiyorum
tamda benim gibi hep merak etmişimdir tek bana mı böyle oluyor diye ama varmışilk baş kitap tarzınızı belirlemeniz gerek.Kitap kurduyum resmen ama ben kişisel gelişim kitapları okuyamam mesela, versinler elime roman hiç kalkmadan başından, günlerce okuyabilirim.Kimileri tarih okumayı sever.Ben romancıyım.Okuduğum romanın içine girip karakterleri sanki gerçek hayatta yaşıyorlar gibi düşünüyorum ben sanırım, kitaba bir dalıyorum birden olayın geçtiği yerdeyim, dünyadan kopuyorum, işteyken vs merak ediyorum.sanki onlar yaşıyorlar canlılar o karakterler.
Kişisel gelişim kitapları çok uyuşuk bence, insani kitap okumaktan değil hayattan sogutuyor. Daha akıcı, daha tempolu bir şeylerle başlayın, kurgusu iyi romanlarla.
Boleyn kızı tempo yüksek bir roman mesela. Dan Brown kitapları da hoş ama boş türden, tüm kitapları bir solukta okunuyor.