- 23 Ağustos 2012
- 49.514
- 229.524
ne kötü dimi dan brownun kitapları adam resmen film sektörüne senaryo yazıyor
Yani dünyanın en edebi kitapları degil tabi ama akıcı, ben iyi vakit geçirdim okurken.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kötü dimi dan brownun kitapları adam resmen film sektörüne senaryo yazıyor
Yani dünyanın en edebi kitapları degil tabi ama akıcı, ben iyi vakit geçirdim okurken.
valla bende agzım acık okudum hic birini bilmiyorum kitap okumakla uzaktan yakından alakam yoktu ama artık okumak istiyorum özellikle bana bişeyler katsın bu karamsar ruh halinden cıkmak istiyorum
valla meraktan çıldırıyorum. Şimdi mesela gerçek bir hayat hikayesini anlatan KIZIM OLMADAN ASLA / Betty Mahmudi okuyorum.Şu an akşam bıraktığım nokta kızı ile kocası ve akrabaları havaalanındaydılar, şu an beni bekliyorlar gibi orada, sık sık aklıma geliyor havaalanındalar :) oturup beklesinler akşama şurda ne kalmış :)tamda benim gibi hep merak etmişimdir tek bana mı böyle oluyor diye ama varmış
Bende kendimi yalnız sanıyordum :)ilk baş kitap tarzınızı belirlemeniz gerek.Kitap kurduyum resmen ama ben kişisel gelişim kitapları okuyamam mesela, versinler elime roman hiç kalkmadan başından, günlerce okuyabilirim.Kimileri tarih okumayı sever.Ben romancıyım.Okuduğum romanın içine girip karakterleri sanki gerçek hayatta yaşıyorlar gibi düşünüyorum ben sanırım, kitaba bir dalıyorum birden olayın geçtiği yerdeyim, dünyadan kopuyorum, işteyken vs merak ediyorum.sanki onlar yaşıyorlar canlılar o karakterler.
kalabalıkmışız :) ben de sanmazdım başka insanlarda böyle kitabı yaşasın etsinBende kendimi yalnız sanıyordum :)
Çok seviniyorum böyle insanların olduğunu öğrenince. Bi kitap bi demlik çayla muhteşem bir gün geçirebilirimkalabalıkmışız :) ben de sanmazdım başka insanlarda böyle kitabı yaşasın etsin
Kişisel gelişim sayılmaz ama Paulo Coelho yu öneririm.