kitap okuyanlardan yardım istiyorum

Psikoloji ve komedi tarzi kitaplari okuyorum genelde Roman eger kurgu degilse ask mesk yoksa okurum ,
Psikoloji kitaplarina ornek Fatih Resit civekoglunun kitaplarini tavsiye ederim kendisi soylemisti pofpoflaci bir sen yaparsin digerlerinden neyin eksik ağasin pasasin tarzi gercek olmayan bir ozguven yerine daha akkillica yaklasimlardan bahsetmisti yani bu psikologun dusunce yapisi guzel kitaplarida oyle

Siz daha tasavvufi bir kitap bakin bence Hz. Mevlana /Hz.Sems Tebrizi (kaddesAllahusirruh) dan alintilar yapilmis guzel kitaplara bakınabilirsiniz yine olaylara daha guzel bakmanin basimiza gelenlerin hikmetli olmasi sabrin mukafati gibi konularada degindigi icin cok faydali olacaktir.

Sinan akyüz,ayse kulin,canan tan in tüm kitaplarini okudum ve tavsiye edebilirim sıkılmadan okuyabilecegin tarzda romanlar

sıkı bir kitap kurdu ve aynı zamanda bir editör olarak sana tavsiyem romanlardan başla. sıkı kitap kurtları bile kişisel gelişim kitaplarını bir roman kadar akıcı bir şekilde okuyamıyorlar. eğer roman tavsiyesi istersen tavsiye de bulunabilirim sana.

valla bende agzım acık okudum hic birini bilmiyorum kitap okumakla uzaktan yakından alakam yoktu ama artık okumak istiyorum özellikle bana bişeyler katsın bu karamsar ruh halinden cıkmak istiyorum

Zamanla hepsini bileceksin. Favori yazarların, favori kitapların olacak.
Benim kitaplığım salonun baş köşesinde durur mesela, arka odalara saklamam. Sığmıyorlar gerçi, bir kısmı kolilerde.
Bir çocuğa bırakılacak en güzel miras kitaplardır.

Kisisel gelisim kitaplarindan akicilik beklemek hata. Soguman isik hiziyla olur. Eski turkceyle de baslamani onermem kesinlikle. Klasikleri de alistiktan sonra okumaya baslayabilirsin

tamda benim gibi hep merak etmişimdir tek bana mı böyle oluyor diye ama varmış :halay::halay:
valla meraktan çıldırıyorum. Şimdi mesela gerçek bir hayat hikayesini anlatan KIZIM OLMADAN ASLA / Betty Mahmudi okuyorum.Şu an akşam bıraktığım nokta kızı ile kocası ve akrabaları havaalanındaydılar, şu an beni bekliyorlar gibi orada, sık sık aklıma geliyor havaalanındalar :) oturup beklesinler akşama şurda ne kalmış :)

Aykut Oğut -Evrenden torpilim var kitabıyla başlayabilirsin bence gayet keyifli bir kitap

Sarah jio'nun bütün kitaplarını okudum kesinlikle tavsiye ederim,çok akıcı bir günde bitirmek istiyorsunuz,açlık oyunları serisini de mutlaka okumalısınız...

ilk baş kitap tarzınızı belirlemeniz gerek.Kitap kurduyum resmen ama ben kişisel gelişim kitapları okuyamam mesela, versinler elime roman hiç kalkmadan başından, günlerce okuyabilirim.Kimileri tarih okumayı sever.Ben romancıyım.Okuduğum romanın içine girip karakterleri sanki gerçek hayatta yaşıyorlar gibi düşünüyorum ben sanırım, kitaba bir dalıyorum birden olayın geçtiği yerdeyim, dünyadan kopuyorum, işteyken vs merak ediyorum.sanki onlar yaşıyorlar canlılar o karakterler.
Bende kendimi yalnız sanıyordum :)

Ben ne olsa okurum hiç tür olarak ayırmadım kitapları kendime ait kişisel kütüphanem var artık kolilerde duruyor çoğu hayalim bir gün kendi evim olursa sırf bir odayı kütüphaneye çevirmek inşallah olur kısmet :)

Sevdiğiniz film ve dizi türlerinin kitaplarından başlayarak kitap okuma alışkanlığı edinebilirsiniz.
Ortaokulda hiç unutmam dönem ödevi için Ahmet Hamdi Tanpınarın 5 şehir adlı denemesini okumuştum. Resmen hayattan kitaptan soğudum. Sonra Harry potter serisi ile tekrar kitap okumaya başladım. Polisiye, bilim kurgu, macera, fantastik seriler okumaya başladım. Sonra tarihi aşk romanları okur oldum. Şimdilerde tarih kitaplarını ve klasikleri okumaya heves ettim. 5 şehir adlı denemeyi de zevkle okurum. :-)
Kişisel gelişim kitaplarını okumak bana çok sıkıcı geliyor. :işsiz:
Tabii bazıları verimli oluyor hakkını yiyemem.:KK69:

yardım eden fikir paylaşan arkadaşlara cok tesekkür ediyorum ferrarisini satan bilge adlı kitabı sipariş ettim yorumları oldukca güzeldi.insallah hep kitap okurum artık.

X