Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Dun ben de baktim bulamadim sinir oldum oysa sepete atmistim vazgecmistim almaktan. Keske alsaydim ...:mad::mad:

hangi siteydi.kötü olmuş keşke bulmuşken alsaydın... ben idefixten alacaktım sepete ekledim meğer 2 ciltmiş fotosunda 5 cilt gösteriyordu:KK48:sonra kitap yurdunda 2 cildi baya ucuza buldum ama 5 cilt istiyorum sadece evde değil yanımada aldığım için:KK51:

aslında bende bekleyecektim ama evde çok okuyamayacağım yavaş ilerleyecek o sebeplen başlayayım dedim :oops:
ben hem evde hem işe giderken dönerken yolda okuyorum güzel ilerliyor.. tutunamayanları öylelikle bitirdim yoksa bitmezdi:KK48: eşim rahat vermiyor ilgilen benle kapanma odana diye.. şimdi elimdeki 200 sayfalık kitap süründü resmen:KK51:

hangi siteydi.kötü olmuş keşke bulmuşken alsaydın... ben idefixten alacaktım sepete ekledim meğer 2 ciltmiş fotosunda 5 cilt gösteriyordu:KK48:sonra kitap yurdunda 2 cildi baya ucuza buldum ama 5 cilt istiyorum sadece evde değil yanımada aldığım için:KK51:

ben hem evde hem işe giderken dönerken yolda okuyorum güzel ilerliyor.. tutunamayanları öylelikle bitirdim yoksa bitmezdi:KK48: eşim rahat vermiyor ilgilen benle kapanma odana diye.. şimdi elimdeki 200 sayfalık kitap süründü resmen:KK51:
Idefixdi aynen 5 ciltli olani kaldirmislat. Kendimden suphe edecektim yanlis mi hatirliyorum diye. Keske alsaydim ama cok fazla tuttu aldigim kitaplar bir kismini elemek durumunda kalmistim. Zaten bikac ay sonra gene bi kampanya denk gelir ben bekleyip 5 ciltli olani alicam yoksa tasimak zor oluyor.

Idefixdi aynen 5 ciltli olani kaldirmislat. Kendimden suphe edecektim yanlis mi hatirliyorum diye. Keske alsaydim ama cok fazla tuttu aldigim kitaplar bir kismini elemek durumunda kalmistim. Zaten bikac ay sonra gene bi kampanya denk gelir ben bekleyip 5 ciltli olani alicam yoksa tasimak zor oluyor.
bende beklemeye alacağım galiba nasıl olsa sene uzun:KK48:dediğin gibi inşallah kampanyaya denk geliriz stoğa girer. görürsen benide haberdar eder misin ben notumu alıyorum görürsem haber edicem sana

Son düzenleme:
En Kitap Kurdu KK Üyesi kategorisinde birinci olduğun içim seni tebrik ederim _meLinDa_ _meLinDa_ :KK73::KK73::KK73:
Oy verenlerin ellerine sağlık çok doğru bir seçim yapmışlar.

Ayrıca benim nazarım da, __giz__ __giz__ @DonukPudra loliss loliss minerva1988 minerva1988 @__ATALANTE _Lavin_ _Lavin_ @Papatya hedefine sadık olan xyzt-5544 xyzt-5544 , _Cassandra_ _Cassandra_ elenaferrante elenaferrante azra2004 azra2004 de enlerden :KK200: Sizi de tebrik ederim :KK200:

teşekkür ederim canım :KK200: Hak eden kazandı :nazar: Yoksa katagorilerde kitap topiklerine hiiiç uğramayanlar vardı. Onlardan birisi kazansaydı haksızlık olurdu. En Büyük TÜRKİYE

En Kitap Kurdu KK Üyesi kategorisinde birinci olduğun içim seni tebrik ederim _meLinDa_ _meLinDa_ :KK73::KK73::KK73:

Ayrıca benim nazarım da, __giz__ __giz__ @DonukPudra loliss loliss minerva1988 minerva1988 @__ATALANTE _Lavin_ _Lavin_ @Papatya hedefine sadık olan xyzt-5544 xyzt-5544 , _Cassandra_ _Cassandra_ elenaferrante elenaferrante azra2004 azra2004 de enlerden :KK200: Sizi de tebrik ederim :KK200:

Teşekkür ederim kuzum, sen de en kitap kurtlarından birisin zaten. Daha bir sürü kitap okuyacağız beraber, kitap dostlarımızla. :KK200:

_meLinDa_ _meLinDa_ 'm tebrikler kuzuşum. :nazar:

teşekkürler asmunikalciğim :KK200:

teşekkür ederim canım :KK200: Hak eden kazandı :nazar: Yoksa katagorilerde kitap topiklerine hiiiç uğramayanlar vardı. Onlardan birisi kazansaydı haksızlık olurdu. En Büyük TÜRKİYE
ya hakikaten ne alakasız isimler vardı orada bi dolu da oy almışlar:skandal:

_meLinDa_ _meLinDa_ cığım tebrik ederim canım:KK36:

Melinda tebrik ederim.
Hakettin de kazandın.
Tabi ki asmu aynı fikirdeyim seninle benimde enlerim bizim bilgeler.
Hepinizi tebrik ederim.

Arkadaslar aranizda yeniyim bilgim.yok ama konu sahibi gelmiyor mu artik sayfaya?
Ilk sayfayi.neden aktif.olarak kullanamiyoruz?
Sanirim.o listede olup katilmayan arkadaslar da var?
evet sayfa sahibi pek uğramıyor sanırım bende geçenlerde yazacaktım sayfa sahibiyle konuşulup sayfanın eskilerinden biri kazene rica ederse sayfanın sahibi değişir:KK52:

Arkadaslar aranizda yeniyim bilgim.yok ama konu sahibi gelmiyor mu artik sayfaya?

evet bende merak ediyorum. Surrender Surrender hiç gelmiyor. İlk sayfayı kullanamıyoruz. :işsiz: İlk sayfada isimleri olup gelmeyen, sürekli aktif olup ilk sayfada ismi olmayan birçok üye var :KK51:

Ayrıca benim nazarım da, __giz__ __giz__ @DonukPudra loliss loliss minerva1988 minerva1988 @__ATALANTE _Lavin_ _Lavin_ @Papatya hedefine sadık olan xyzt-5544 xyzt-5544 , _Cassandra_ _Cassandra_ elenaferrante elenaferrante azra2004 azra2004 Skosnob Skosnob K KenyaliZehra SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim de enlerden :KK200: Sizi de tebrik ederim :KK200:
:sampiyon::sampiyon::sampiyon::KK59::KK59::KK59::spor::spor::spor:

_meLinDa_ _meLinDa_ mmmm canım arkadaşım, hakkınla birinci oldun :KK19:
Tebrik eder, okumalarının devamını dilerim. :kahve:

Y yesil_zeytin_ sen benden daha kitap kurdusun.
Diğer arkadaşlarım benim de gözümde birinci :KK23:
:KK23::cool::cool::cool:

Ben de çok beğendim o yüzden soğumadan hemen diğer kitabını okumak istedim yazarın:)
Dediğin gibi hem anlatım güçlü, hem de konu çok etkileyici ben bir ara kendimi kitabın içinde yaşıyormuş gibi hissettim kabus gibi geldi sadece kitapta kalmasını diliyorum öyle bir dünyanın...
o kadar kitap okudum şu kitabı alıp okumak bir türlü nasip olmadı
gün arkadaşlarıma duyurulur :KK8:

evet bende merak ediyorum. Surrender Surrender hiç gelmiyor. İlk sayfayı kullanamıyoruz. :işsiz: İlk sayfada isimleri olup gelmeyen, sürekli aktif olup ilk sayfada ismi olmayan birçok üye var :KK51:
Sadece onlardan azra ve lolis geliyor :işsiz: En çok okuyanları birinci sayfaya yazılsa da güzel olurdu.

bence de... :KK66:
Teşekkür ederim kuzum, sen de en kitap kurtlarından birisin zaten. Daha bir sürü kitap okuyacağız beraber, kitap dostlarımızla. :KK200:

_meLinDa_ _meLinDa_ 'm tebrikler kuzuşum. :nazar:
sen de benim gözümde birincisin GİZ
Evet , gelmiyor...
Sadece onlardan azra ve lolis geliyor :işsiz: En çok okuyanları birinci sayfaya yazılsa da güzel olurdu.
asmu ben de baştan beri vardım. neyi kastettiğinizi anlamadım ama konu sahibi uğramıyor

X