Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben cengizhana küsen bulutu okuduktan sonra gün okur asra bedeli ıki kat daha çok beğenmiştim:)

İyi pazarlar. Bomboş bir haftasonu geçirdim hiç kitap okumadan. Biraz kitabıma döneyim bu akşam.

1q84 ortak okuması olursa katılırım. Ocak 15 ten sonra tabiki. Budala var önce.
Momo da siparişim arasında temin edilirse kavuşacağım beraber okuyalım Melinda . Başka okumak isteyen var mıydı?

Okuyalım tatlım benim
Ortak okumalara doymuyoruz

Tutunamayanlar bugün yarın biter inşallah
Muptezeller ortak okumak isteyen var mı acep. Ortak okuma gaza getiriyor beni :)

İyi akşamlar bayanlar
Çok mutluyum çünkü hedefledigim sayfaya geldim .Bildiririmim paulo coelho - hac 103.sayfa

Artık kitap inanılmaz akıcı oldu .tamda Paulo coelho tarzı .mistik ,düşündürücü ama sürükleyici .Nasıl oldu ben bunca yıl bu kitabı kütüphanemde boynu eğik tuttum :))vaktim olunca güzel cümleleri paylaşmak isterim ama minnak müsade ederse inşallah .ama şuanki ruh dunyamla en çok beğendiğimi hemen paylaşayım :hayallerimizi öldürdüğümüzün ilk belirtisi vakitsizliktir..

Son düzenleme:
Benimde sıradaki kitabım hayvan çiftliği .agirmı diyede korkuyorum ama okumakta istiyorum

Bende klasikleri birlikte okuyalım istiyorum ama kendi okumak istediği ,macera turu kitapları okumakta diretiyor ve dediğin gibi asilik bu noktada da kendini gösteriyor:))bende yarış yapalım diyorum .Bir onun seçtiği birde benim seçtiğim kitap ortak oluyor ,en çabuk bitiren yada bir haftada en fazla sayfa okuyan ,karar verilen ödülü kazanıyor .dayanamıyoruz ödül olarak yine kitap alıyoruz:))tabii ben sevmediğim kitaplarida okumak zorunda kalıyorum :))

İyi akşamlar herkese
Muhteşem Gatsby bitti, yeni kitabıma henüz karar vermedim

Büyük aşkların anlatıldığı romanlara büyük beklentiyle başlıyorum sanırım
Milenaya mektuplar da pek etkilememişti beni
Bu kitapta da aradığımı bulamadım
Tam bir film senaryosu gibiydi anlatımı ki filmi çok sevilmiş zaten
Ev biraz sakinlesin izleyeceğim inşallah

Merhaba kızlar,
Yüzük Kardeşliği 363teyim.
Bu kitaptan sonra biraz dinlenebileceğim yormayan akıcı bir kitap okumak istiyorum.
Puslu kıtalar atlası nasıl? Okuyan var mı?
kitaba başladın mı bilmiyorum ama pek öyle dinlendirecek bir kalemi yoktur İhsan Oktay' ın
Daha ziyade beyin jimnastiği yaptırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…