- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
Ben cengizhana küsen bulutu okuduktan sonra gün okur asra bedeli ıki kat daha çok beğenmiştim:)Mutlu pazarlar kızlar
Gün olur asra bedel bitti. Çok beğenerek okudum kitabı en kısa zamanda Cengiz hana küsen bulutu okuyacağım inşallah.
Yeni kitabım Hayvan Çiftliği dün gece ön sözü okudum bıraktım.
Gözün aydın canım
Geçmiş olsun:)Herkese tesekkur ederim. Kimseye alt edemeyecegi dert vermesin Allah. Opuyorum sizleri, mutlu pazarlar.
Okuyalım tatlım benimİyi pazarlar. Bomboş bir haftasonu geçirdim hiç kitap okumadan. Biraz kitabıma döneyim bu akşam.
1q84 ortak okuması olursa katılırım. Ocak 15 ten sonra tabiki. Budala var önce.
Momo da siparişim arasında temin edilirse kavuşacağım beraber okuyalım Melinda . Başka okumak isteyen var mıydı?
Yuffi mutlu oluyorum beraber okudukça.Okuyalım tatlım benim
Ortak okumalara doymuyoruz
Ben isterim ancak ince memed i de okuyacağım ortak okumada.Tutunamayanlar bugün yarın biter inşallah
Muptezeller ortak okumak isteyen var mı acep. Ortak okuma gaza getiriyor beni :)
Yarın fln başlamayı düşünüyorum canımBen isterim ancak ince memed i de okuyacağım ortak okumada.
Ne zaman için düşündün canım
Benimde sıradaki kitabım hayvan çiftliği .agirmı diyede korkuyorum ama okumakta istiyorumMutlu pazarlar kızlar
Gün olur asra bedel bitti. Çok beğenerek okudum kitabı en kısa zamanda Cengiz hana küsen bulutu okuyacağım inşallah.
Yeni kitabım Hayvan Çiftliği dün gece ön sözü okudum bıraktım.
Gözün aydın canım
Aaaa ben yarın başlayamam. Elimde kitap yok maleswf.Yarın fln başlamayı düşünüyorum canım
Bende klasikleri birlikte okuyalım istiyorum ama kendi okumak istediği ,macera turu kitapları okumakta diretiyor ve dediğin gibi asilik bu noktada da kendini gösteriyor:))bende yarış yapalım diyorum .Bir onun seçtiği birde benim seçtiğim kitap ortak oluyor ,en çabuk bitiren yada bir haftada en fazla sayfa okuyan ,karar verilen ödülü kazanıyor .dayanamıyoruz ödül olarak yine kitap alıyoruz:))tabii ben sevmediğim kitaplarida okumak zorunda kalıyorum :))kızım 16 yaşında o şimdi sofinin dünyasını okuyor :)yaşına uygun bir kitap. geçen yazdan bu yana klasikleri okuyor ilkide suç ve ceza oldu
13 yaşında sanırım çocuk klasiklerini okuyordu. 13 yaş her kitap için olmasada bazıları için erken gibi tabi bu benim şahsi fikrim.
13 yaş için tom sawyer alis harikalar diyarında vs tarzı klasik kitaplar daha uygun gibi çocuk klasikleri yani
tabi çocukların kendi tercihleri oluyor bunuda dikkate almak lazım
ben bu konuda yanlış yaptım onun tercihlerinin yanlış olduğu konusunda başta çok direttim mesala o 4 n 1 k yı okumak isterken yanlış olduğunu bu tarz kitapları okumasını doğru bulmadığımı dile getirdim tabi bilirsiniz bu yaşlarda asilik bir meziyettir:)))
o beni dinlemeyince ben onu anlamaya karar verdim bir anlaşma yaptık o benim seçtiğim bir kitabı okudu bende onun seçtiği bir kitabı okudum şimdi işler yolunda gibi
tabi buarada 4 n 1 k yı okumuş bulundum:)))))
kitaba başladın mı bilmiyorum ama pek öyle dinlendirecek bir kalemi yoktur İhsan Oktay' ınMerhaba kızlar,
Yüzük Kardeşliği 363teyim.
Bu kitaptan sonra biraz dinlenebileceğim yormayan akıcı bir kitap okumak istiyorum.
Puslu kıtalar atlası nasıl? Okuyan var mı?
Insallah tertemiz devam eder senin sonuclar da canimÇok geçmiş olsun canım
Ocak sonu da benin kontrolüm var darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?