- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
Arkadaslar bu arada size de haber verecegim demistim sabah meme muayenemi oldum, usg yapildi. Sonuc kist cikti. Bir yil sonra kontrol onerildi.
Kitabiskolarim da geldi. Yeni sekreter arkadas beni tanimiyomus kargoyu almamisAllahtan kargo firmasi hemen dibimizde yetisip teslim aldim. elimde bi 25-30 kitabim oldu.
Geçmiş olsun tekrar .Arkadaslar bu arada size de haber verecegim demistim sabah meme muayenemi oldum, usg yapildi. Sonuc kist cikti. Bir yil sonra kontrol onerildi.
Kitabiskolarim da geldi. Yeni sekreter arkadas beni tanimiyomus kargoyu almamisAllahtan kargo firmasi hemen dibimizde yetisip teslim aldim. elimde bi 25-30 kitabim oldu.
Sapiens e katılırım. Eşimin kitabı ama okurum
Olur ben uyarım, 15 ocaktan sonra elimde olacak ama kitap, ancak o zaman okuyabilirim. Eve dönüş tarihim o zamanlar, kitaplar da evde beni bekliyor. :)
_meLinDa_ ya da soralım. Ocak ayının ilk 15 i Budala'yı okuduktan sonra olabilir.
Olur ben uyarım, 15 ocaktan sonra elimde olacak ama kitap, ancak o zaman okuyabilirim. Eve dönüş tarihim o zamanlar, kitaplar da evde beni bekliyor. :)
_meLinDa_ ya da soralım. Ocak ayının ilk 15 i Budala'yı okuduktan sonra olabilir.
Evet ya super olurKzilar aslında bir de 1q84 ortak okuma etkinliği yapsak . Yoksa tek başıma okumaya cesaret edemeyeceğim
Bana uyar kızlar, nasılsa elimde kitap
Giz kitaba ne zaman kavuşursa okuruz
Çok geçmiş olsun canımHerkese tesekkur ederim. Kimseye alt edemeyecegi dert vermesin Allah. Opuyorum sizleri, mutlu pazarlar.
Gözün aydın canımHerkese tesekkur ederim. Kimseye alt edemeyecegi dert vermesin Allah. Opuyorum sizleri, mutlu pazarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?