- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
Selinciğim de katılacak kalinkaselinPazartesi biz _meLinDa_ ile Otomatik Portakal a başlıyoruz. Katılmak isteyen var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selinciğim de katılacak kalinkaselinPazartesi biz _meLinDa_ ile Otomatik Portakal a başlıyoruz. Katılmak isteyen var mı?
Merhaba kızlar,
Yüzük Kardeşliği 363teyim.
Bu kitaptan sonra biraz dinlenebileceğim yormayan akıcı bir kitap okumak istiyorum.
Puslu kıtalar atlası nasıl? Okuyan var mı?
Evet bende katılacağım :)Selinciğim de katılacak kalinkaselin
Cnm ben kristin hannah okumayı seviyorumkitap yeni isimle satışta canım Göç /Esra Van Der Wiel / DESTEK YAYINLARI
http://www.kitapyurdu.com/kitap/goc/398904.html
Eşiminkileri katmıyorum ben onunkiler sadece polisiye ve aslında hepsi okuyabileceğim kitaplarÇOk mutlu oldum. Yalnız değilmişim. Bu kitapların bir kısmı eşimin bekarkenki kitaplığından. Evlenince kitaplıklar birleşti tabi.
O zaman 2017 hedefimi 40 değil 50 yapıyorum. Ve sadece ortak okumalarda elimde olmayan kitap olursa kitap alacağım. Hedefim budur.
İyi akşamlar yeni kitaba başlamayaağum demiştim ama çocuklar yattı televizyonda maç vardı dayanamadım başladım olağanüstü bir gece ye
Benimde saydım 50 kadar okunmamış kitabım ortak kitaplar hariç kitap almamalıyım ama dayanamıyorum
Kitap almayacağım artık ama vikitap listeme ekleyeyim önerini siz alın banaCnm ben kristin hannah okumayı seviyorum
Bu kadın Sarah jio ve debbie macomber in bir üst sınıfı :) yazdıkları daha akla yatkın hatta bence maeve bincy'in (Allah rahmet eylesin) tahtına oturmuş bir kadın ... yormaz ama anlattıkları daha sağlamdır diğerlerine göre daha çok detay verir ben onu okurken film izliyormuş gibi hissediyorum hatta okumayı düşünürsen ıki kitabında çok ağlamıştım:) onları tavsiye ederim...
Ben ona başlamıştım ama kalın olduğu için işyerine götüremiyordumKzilar aslında bir de 1q84 ortak okuma etkinliği yapsak . Yoksa tek başıma okumaya cesaret edemeyeceğim
Iclerinde okudugum cok var ve C. Palahniuk okuyan birini bulmak cok sevindirdi beni. Su an Sapiens okuyorum dilersen beraber devam exebiliriz. Ben yavas gidiyorum bu ara biraz.Kızlar günaydın
Şimdi elimde olup okumadığım kitaplarımı yazıyorum. Acaba kaç senede bitiririm?
Telefonum not defterinde kayıtlıydı, hemen kopyala yapıştır yaptım. Uzun oldu galiba. Acaba bunları benimle ortak okuma yapmak isteyen var mı?
Yani şu kitap bende var, ben de okumak istiyordum, hadi beraber gaza gelip okuyalım diyen?
1. Dublörün Dilemması (okuyorum)
2. Otomatik Portakal (aralık)
3. Kırmızı Pazartesi
4. Cengiz Han'a Küsen Bulut
5. Budala
6. Albaya Mektup Yok
7. Yatak Odasında Felsefe
8. Charlie'nin Çikolata Fabrikası
9. Dönüşüm
10. İnce Memed 1-2-3-4
11. On Küçük Zenci
12. Kurtlar İmparatorluğu