• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

"Dublörün Dilemması
Cengiz Han'a Küsen Bulut
Dönüşüm"

kitaplar var ortak senin listenle.
Onun dışında hepsini tam bilmiyorum ama şuan aklıma gelenler:
Ruhi Mücerret
Anna Frank'in Hatıra Defteri
Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu
John Verdon'un seriden Kurt Gölü hariç diğerleri
1Q84
Semerkant
Gün Olur Asra Bedel
Gülünün Solduğu Akşam
Korku
Daha da vardı ama hatırlayamadım şimdi. Ha bide henüz başında olduğum Tutunamayanlar var.
Tutunamayanlar bitsin de şuan siparişte olan kitaplarım da gelir elime, liste yaparım o listeden ilerlerim artık. Ortak okuma kitapları hariç uzun bir süre kitap almak istemiyorum.

Ruhi Mücerret
Semerkant
Gün Olur Asra Bedel
Tutunamayanlar

Bunları okudum ben de. Hepsi ayrı ayrı on numara kitaplar
xyzt-5544 xyzt-5544

Ruhi Mücerret
Semerkant
Gün Olur Asra Bedel
Tutunamayanlar

Bunları okudum ben de. Hepsi ayrı ayrı on numara kitaplar
xyzt-5544 xyzt-5544

Hepsi için ayrı ayrı heyecanlanıyorum zaten ben de.
Okunmamış kitabın durmasını da sevmiyorum. 2017 hedefim bu yılın bitiminde elimde okunmamış kitap bırakmamak :dua:

Bildirim yapayım
Dublörün Dilemması sayfa 94
Çok güzellll bayıldım

Hepsi için ayrı ayrı heyecanlanıyorum zaten ben de.
Okunmamış kitabın durmasını da sevmiyorum. 2017 hedefim bu yılın bitiminde elimde okunmamış kitap bırakmamak :dua:

Çok mantıklı ben de öyle yapayım
Ortak okuma hariç yeni kitap almadan elimdekileri bitireyim

Gunaydin
Tutunamayanlar da 80 sayfa kaldi.
Umarim bugun biter

Ay biter biter

Alper Canıgüz__Cehennem Çiçeği bitti.

Bu kitabı diğerine göre daha hareketli ve daha yoğun duyguluydu. Alper Kamu'nun hazır cevaplılığı beni benden aldı, karşı tarafın kendini bozduğu zamanlardaki mahçubiyeti ama yine de burnundan kıl aldırmaz tarafları gülümsetti beni. :)

Bu sefer çözülmesi gereken iki olay örgüsü olması kitabın her sayfasının daha heyecanlı olmasını sağlamış, böyle olunca da sıkılmadan bir oturuşta sayfalarca okumanız kaçınılmaz oluyor.

Sonlarındaki duygu yoğunluğu da ayrı güzeldi, küçücük yüreğin büyük fırtınalar hissetmesi beni durgunlaştırdı.

Kısacası ben sevdim, yazarın okumadığım tek kitabı kaldı, onu da en kısa zamanda okumak istiyorum. Gün arkadaşlarıma duyrulur. :dondurma:

Alper Canıgüz__Cehennem Çiçeği bitti.

Bu kitabı diğerine göre daha hareketli ve daha yoğun duyguluydu. Alper Kamu'nun hazır cevaplılığı beni benden aldı, karşı tarafın kendini bozduğu zamanlardaki mahçubiyeti ama yine de burnundan kıl aldırmaz tarafları gülümsetti beni. :)

Bu sefer çözülmesi gereken iki olay örgüsü olması kitabın her sayfasının daha heyecanlı olmasını sağlamış, böyle olunca da sıkılmadan bir oturuşta sayfalarca okumanız kaçınılmaz oluyor.

Sonlarındaki duygu yoğunluğu da ayrı güzeldi, küçücük yüreğin büyük fırtınalar hissetmesi beni durgunlaştırdı.

Kısacası ben sevdim, yazarın okumadığım tek kitabı kaldı, onu da en kısa zamanda okumak istiyorum. Gün arkadaşlarıma duyrulur. :dondurma:
Ne kaldı ki :)

Tutunamayanlar bitti Olric.
Herseyin bir sonu var mi...Tutunamayanlar listesine hep birileri ekleniyor aslinda kaleme alan var mi??

COk begendim. diger kitaplarini da toplu okuma yapalim diyorum.

611.sayfadan alinti beni en etkileyenlerin basinda oldu.

... "bana yasamasini ogretmediler.daha dogrusu,bana her seyin ogrenilerek yasanacagini ogrettiler. yasanirken ogrenilecegini ogretmediler."...

Back