- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
Evet ya 2017 hedefim bu olsun
Bide ekstra ortak okuma kitaplarımız
Onların bi kısmı varmış zaten sen de, kalanları da eklersin hem kitap alma isteğini de öyle gidermiş olursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya 2017 hedefim bu olsun
Bide ekstra ortak okuma kitaplarımız
Onların bi kısmı varmış zaten sen de, kalanları da eklersin hem kitap alma isteğini de öyle gidermiş olursun
Ruhi Mücerret
Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu
Semerkant
Gün Olur Asra Bedel
Tutunamayanlar
Bunları okudum ben de. Hepsi ayrı ayrı on numara kitaplar
xyzt-5544
Hepsi için ayrı ayrı heyecanlanıyorum zaten ben de.
Okunmamış kitabın durmasını da sevmiyorum. 2017 hedefim bu yılın bitiminde elimde okunmamış kitap bırakmamak
Gunaydin
Tutunamayanlar da 80 sayfa kaldi.
Umarim bugun biter
Ne kaldı ki :)Alper Canıgüz__Cehennem Çiçeği bitti.
Bu kitabı diğerine göre daha hareketli ve daha yoğun duyguluydu. Alper Kamu'nun hazır cevaplılığı beni benden aldı, karşı tarafın kendini bozduğu zamanlardaki mahçubiyeti ama yine de burnundan kıl aldırmaz tarafları gülümsetti beni. :)
Bu sefer çözülmesi gereken iki olay örgüsü olması kitabın her sayfasının daha heyecanlı olmasını sağlamış, böyle olunca da sıkılmadan bir oturuşta sayfalarca okumanız kaçınılmaz oluyor.
Sonlarındaki duygu yoğunluğu da ayrı güzeldi, küçücük yüreğin büyük fırtınalar hissetmesi beni durgunlaştırdı.
Kısacası ben sevdim, yazarın okumadığım tek kitabı kaldı, onu da en kısa zamanda okumak istiyorum. Gün arkadaşlarıma duyrulur.
Ne kaldı ki :)
Cok ama cok guzel..Merhaba kızlar,
Yüzük Kardeşliği 363teyim.
Bu kitaptan sonra biraz dinlenebileceğim yormayan akıcı bir kitap okumak istiyorum.
Puslu kıtalar atlası nasıl? Okuyan var mı?
Cok ama cok guzel..
Kalemi cok iyi yazarin.