sıra gelemedi daha_meLinDa_ Gollem ve Cin i okudun mu? Almıştın sanırım.
Çok alakasız ama Sibel Tüzün ün bir şarkısında vardı evimin direği gözümün bebeği lafı.Bilir misin?Çok dinleyesim geldi.Yaşasın 90 lar ruhu"Semerkant" ve "Cengiz Hana Küsen Bulut" kitaplarını kendime;
Ahmet Haldun Terzioğlu'nun "Saka Hanı Alper Tunga" kitabını da evimin direği gözümün bebeğine aldımBeyzade aslında kitap okumayı çok seviyor, Fedailerin Kalesi Alamut kitabını 2 günde bitirmiş, sonra da bana alıp hediye etmişti hatta. Ama alışkanlığı yok, onu alıştırmam lazım. Seveceği tarzları hediye edeyim önce, sonra kendi kütüphanemden diğer kitaplarla da barıştırırm onu
D&R'ın ücretsiz kargosu için her seferinde orada bir sepet hazırlıyorum, kitapyurduna da bi bakayım diyorum, kitapyurdu her seferinde daha uygun oluyor siparişi gidip oradan veriyorum
Yine aynısı olacak sanırım. 2 kitap ve 1 ajandada 3 lira fark var. 30 liraya tamamlayabilirsem gidip kitapyurdundan vereyim bari siparişi, hiç olmazsa puan gelir
Ben hep ordan aliyorum ozellikle yilbasi indirimi uygun, gonderiminde bir sorun yasamadim hic.idefixten alışveriş yaptın mı canım? bir sonraki alışverişimi oradan yapmayı düşünüyorum sepetimi doldurdum kitap yurdundan daha ucuz ayrıca taksit imkanı fazlaama gönderimi nasıl sorun yaşar mıyım hiç bilmiyorum
Çok alakasız ama Sibel Tüzün ün bir şarkısında vardı evimin direği gözümün bebeği lafı.Bilir misin?Çok dinleyesim geldi.Yaşasın 90 lar ruhu
idefixten alışveriş yaptın mı canım? bir sonraki alışverişimi oradan yapmayı düşünüyorum sepetimi doldurdum kitap yurdundan daha ucuz ayrıca taksit imkanı fazlaama gönderimi nasıl sorun yaşar mıyım hiç bilmiyorum
aa çok sevindim saolasın canım bulamadığım çoğu kitabı ordan buldum özellikle sefiller baya uygun fiyata.. inşallah ben alana kadar bitmez stoklarBen hep ordan aliyorum ozellikle yilbasi indirimi uygun, gonderiminde bir sorun yasamadim hic.
bu sefer bende yaşadım o sıkıntıyı hiç beklemezdim baya bekledim hemde temin edildi yazdığı haldeHatırlayamadım şarkıyı iş çıkışı yolda bulup dinleyeyim bari
Kullandım canım orayı da, fark yoktu sanki aklımda öyle kalmış
Biraz geç gelmişti sanırım hatırladığım o, ama bu ara kitapyurdunda da aynı problem yaşanıyor. Dün sevk için hazır olan kargom ancak bugün verilebildi kargoya
bu sefer bende yaşadım o sıkıntıyı hiç beklemezdim baya bekledim hemde temin edildi yazdığı haldeçoğu kitaplarda fiyat fark ediyor çoklu alım yapınca kuruşlar bile kar gibi duruyor ama benim en çok hoşuma giden taksit imkanı oldu kitap yurdunda 2den fazlaya bölmüyor
benimde evde okunmamışlarım var birde 2017 için aldım ocak şubat mart kitaplarını yanında ekstra okuyacaklarımı aldım ince memed 1-2 aldım kitap yurdu 2ye böldü mafoldumAaa bak taksit dedin beni cezbettin
Gerçi bugünson alışverişimi yaptım bir daha bir süre kitap almayacağım
En az 20 belki daha fazla okunmamış kitap var evde ve şubat ayında bir o kadar daha gelecek. Stoğumu eritmem lazım
benimde evde okunmamışlarım var birde 2017 için aldım ocak şubat mart kitaplarını yanında ekstra okuyacaklarımı aldım ince memed 1-2 aldım kitap yurdu 2ye böldü mafoldumidefixten sefilleri alacağım cengiz aymatovun kitaplarını alacağım la sonsuzluk hecesini alacağım ince memedin 3-4üni alacağım baya tutacak o nedenle taksite ihtiyacım var
pdfleri nasıl indiriyorsun? yapabilirsem bende alamadıklarımı öyle okuyayım sonra alırım kitaplığımda dururEn az 6 ay kitap almamam lazım, bir sürü kitap ismi sayıp da gaza getirme şimdi
Ortak okuma etkinliği kitaplarının Şubat ve Mart için olanlarını pdf olarak buldum. İnce kitaplar zaten işyerinde okurum. Nisan ayı için olanı da okumuştum. Devam kitaplarını edinirim belki ya da daha sonra bir zaman alır okurum bilemiyorum, bakacağız
pdfleri nasıl indiriyorsun? yapabilirsem bende alamadıklarımı öyle okuyayım sonra alırım kitaplığımda durur
Nasıl bi kitap ?Akşam bildirimimi yapıp toparlanayım yavaştan.
Kristin Hannah - Gümüş Gözyaşları sayfa 262'deyim. Eve dönüş yolunda olmasa da yarın sabah gelirken bitiririm diye umuyorum.
Şimdiden herkese iyi akşamlar
Cristopher dedin aklımı çeldin,merak ettim, ekliyorum listemeSaksı Olmanın Faydaları bitti
Sonunda öğrendiğim şey beni çok üzdü ve kızdırdı. Çok ama çok güzel bir kitaptı. Alper Kamu, Holden ve Christopher'dan sonra sevdiğim başka bir genç karakterim daha oldu. Keşke Charlie'nin arkadaşı olabilseydim. Filmini de bir an önce izleyeceğim
bu tarz kitapları seven arkadaşlarım (ergen, çocuk ağzından yazılmış) mutlaka okusun.. ayyy Charlie'yi çok benimsedim
kitabın başlarında falan filmin fragmanını izlemiştim ve böylece kitaptaki karakterleri gözümde daha rahat canlandırdım ve daha güzel oturdu
Kitap Hırsızı kitabında da aynısını yapmıştım
biz iyiyiz canımMerhaba
Yaşasın Cuma
Nasılsınız? Geçmişi okuyup geleceğim
gerçekten öyle bağımlılık yapıyor. evlilik düşünüyorum 2017 de binlerce soru işareti oluştu kafamda orası yüzünden. bende bakmasam iyi olacak.SiziSeviyorumDemismiydim teşekkür ederim canım.
yezdaasya bdv bağımlılık gibi oluyor.Bir de insanı psikopat yapıyor. Ben artık hiç bakmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?