Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben seviyorum bu tarz ajandaları. Ki normal ajandayı da aktif kullanırım. Çantamda vardır hep. Bu sene ajandam yok hem daha mecbur alcam
Ben de mecbur tutuyorum . Yazım berbat kendim bile okuyamıyorum. Hatta şu an da çift tutuyorum çok sıkıcı

Aynen iş için tutmak çok sıkıcı.

ben de şu an ani bir kararla almaktan vazgeçtim mutluluk ajandası
cidden o paraya daha faydalı kitaplar alırım

Ben de sanırım sadece Metis alacağım. Kitap olarak da minik bir ekleme yapabilirim bakalım, eşime okuyabileceği bir kitap almak istiyorum ne alsam acaba

Güle güle oku, neler aldın?

Bu arada hediyeler nelerdi ki?
Çok teşekkürler.

-gün olur asra bedel
-suç ve ceza
-sefiller
-iki kule
-ince memed 2. (Birincisi vardı şubatta okumak için 2.si hazır olsun dedim)

Hediyeler de ajanda majanda bir şeylerdi tam hatırlamıyorum. M. Akif ile ilgili bir şeyler hatırlıyorum

D&R'ın ücretsiz kargosu için her seferinde orada bir sepet hazırlıyorum, kitapyurduna da bi bakayım diyorum, kitapyurdu her seferinde daha uygun oluyor siparişi gidip oradan veriyorum
Yine aynısı olacak sanırım. 2 kitap ve 1 ajandada 3 lira fark var. 30 liraya tamamlayabilirsem gidip kitapyurdundan vereyim bari siparişi, hiç olmazsa puan gelir

Ben de seviyorum ajandayı ama kişisel bir ajanda kullanmıyorum.Sadece iş için. İşte de şirketin verdiğini kullanıyordum ama bu mutluluk ajandası çok hoşuma gitti.

Ben de seviyorum ajandayı ama kişisel bir ajanda kullanmıyorum.Sadece iş için. İşte de şirketin verdiğini kullanıyordum ama bu mutluluk ajandası çok hoşuma gitti.
Bizim kıytırık şirketimiz bize bu sene ajanda vermedi. Herşeyi unutursam sorumlu onlar banane

Bizim kıytırık şirketimiz bize bu sene ajanda vermedi. Herşeyi unutursam sorumlu onlar banane

Bizim kocakafalarda ajanda vermiyor, normal kareli defter var üstüne kendimiz tarih yazıp oradan takip edebilirmişiz, çok zekiler
İşyeri için ayrı ajanda alacaktım almayacağım, bak yine sinirlendim

Saksı Olmanın Faydaları bitti

Sonunda öğrendiğim şey beni çok üzdü ve kızdırdı. Çok ama çok güzel bir kitaptı. Alper Kamu, Holden ve Christopher'dan sonra sevdiğim başka bir genç karakterim daha oldu. Keşke Charlie'nin arkadaşı olabilseydim. Filmini de bir an önce izleyeceğim

bu tarz kitapları seven arkadaşlarım (ergen, çocuk ağzından yazılmış) mutlaka okusun.. ayyy Charlie'yi çok benimsedim
kitabın başlarında falan filmin fragmanını izlemiştim ve böylece kitaptaki karakterleri gözümde daha rahat canlandırdım ve daha güzel oturdu
Kitap Hırsızı kitabında da aynısını yapmıştım

Ben hic tutmadim ajanda. Ciltli deftere okudugum kitaplardan notlar yaziyordum, kitaba baslangic ve bitis tarihimi yaziyordum. Gecen yil baya bi kullandim sonra defterim camura dustu lekelendi tipi kaydi ben de biraktim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…