- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
Ben de mecbur tutuyorum . Yazım berbat kendim bile okuyamıyorum. Hatta şu an da çift tutuyorum çok sıkıcıBen seviyorum bu tarz ajandaları. Ki normal ajandayı da aktif kullanırım. Çantamda vardır hep. Bu sene ajandam yok hem daha mecbur alcam
aldım hattaMetis bu sene aldın mı? iç sayfalarının resmini atar mısın bana çoook merak ediyorum.
ben de şu an ani bir kararla almaktan vazgeçtim mutluluk ajandası
cidden o paraya daha faydalı kitaplar alırım
aldım hattakalinkaselin e de aldım
ama bu sene biraz sönük diğer senelere göre
eve gidince atarım canım, evde ajanda
Aynen iş için tutmak çok sıkıcı.ben ajanda alıp alıp kullanmayı bilmeyenlerdenim
zaten meslek için duruşmaları kaydettiğim bir baro ajandam oluyo
işyerinde de önümde açık bir ajanda olur not alırım süreli işleri
ama kişisel ajanda kullanmayı bilmiyorum resmen yaaa
her sene metis ajandası alırım, minik çantada taşımak kolay diye ama kullanmadan sene biter
eşim metis ajandası alışımın taklidini yapmaya bayılır (bu sene yine alıyorum çünkü çok güzel, ama kullanmayacağım falan der sesimi taklit ederek)
ben de şu an ani bir kararla almaktan vazgeçtim mutluluk ajandası
cidden o paraya daha faydalı kitaplar alırım
Güle güle oku, neler aldın?Kızlar kitaplarım geldiii
Yalnız kitapyurdunda 50tl 100tl üzeri alışverişlere hediyeler vardı. Hediye gelmemiş bana neden ola ki
Bende var ama 3 kitap gözüm korkuyor. Ayn Rand candır ama okurken yoran yazarlardan.Ayn Rand 'in Atlas Vazgecti serisini de cok merak ediyorum ama epeydir stoklarda yok.
Çok teşekkürler.Güle güle oku, neler aldın?
Bu arada hediyeler nelerdi ki?
Bizim kıytırık şirketimiz bize bu sene ajanda vermedi. Herşeyi unutursam sorumlu onlar bananeBen de seviyorum ajandayı ama kişisel bir ajanda kullanmıyorum.Sadece iş için. İşte de şirketin verdiğini kullanıyordum ama bu mutluluk ajandası çok hoşuma gitti.
Bizim kıytırık şirketimiz bize bu sene ajanda vermedi. Herşeyi unutursam sorumlu onlar banane
Alma kuzu alma onun yerine kitap alırsınBizim kocakafalarda ajanda vermiyor, normal kareli defter var üstüne kendimiz tarih yazıp oradan takip edebilirmişiz, çok zekiler
İşyeri için ayrı ajanda alacaktım almayacağım, bak yine sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?