Cok dogru söylüyorsun .senin kızın kac yaşında? Benimki 13 olacak .daha yeni klasikleri okutmaya başlattım acaba erkenmi geç mi diye sormak istedimbitirdiğinizde kısa bir özetini ve izleniminizi bekliyoruz:)
yazarın kitaplarının çoğu klasik niteliğinde heralde
bazı kitapların dili gibi etkiside ağırdır.
kızımla klasikleri okuyoruz haklısınız inanılmaz keyifli:))))
Bu kitabı ilk bardan duydum geçen sene bu sene de ebru aykac var youtube da onun videosunun birinde görmüştüm kadın nerdeyse tüm kitaplarını okumuş adamın baya ilgimi çekti :)Saksı Olmanın Faydaları kitabında çok güzel kitap isimleri geçiyor, çoğu okuduğum ve okumak istediklerim arasında
mesela az önce Ayn Rand-Hayatın Kaynağı'ndan bahsettiler
Zaten kitabı okutturan şey uşağı :) ama böyle miymiy ya adam içimden hadisene be adam diyesim geliyo ...Ki
Ya oblomova ben cok guluyordum hele usagiyla diyaloglari ahhaah aşki da kendi gibi, senin kitap mi lanetli kalinka yoksa
Evet bu sene benimde tatlış bir ajandam var okuduğum kitapları yazmayı dusunuyorum , kitapla ilgili kullanacağım kişisel olarak malesef ajanda kullanma adetim yok..aldım hattakalinkaselin e de aldım
ama bu sene biraz sönük diğer senelere göre
eve gidince atarım canım, evde ajanda
"Semerkant" ve "Cengiz Hana Küsen Bulut" kitaplarını kendime;
Ahmet Haldun Terzioğlu'nun "Saka Hanı Alper Tunga" kitabını da evimin direği gözümün bebeğine aldımBeyzade aslında kitap okumayı çok seviyor, Fedailerin Kalesi Alamut kitabını 2 günde bitirmiş, sonra da bana alıp hediye etmişti hatta. Ama alışkanlığı yok, onu alıştırmam lazım. Seveceği tarzları hediye edeyim önce, sonra kendi kütüphanemden diğer kitaplarla da barıştırırm onu
idefixten alışveriş yaptın mı canım? bir sonraki alışverişimi oradan yapmayı düşünüyorum sepetimi doldurdum kitap yurdundan daha ucuz ayrıca taksit imkanı fazlaama gönderimi nasıl sorun yaşar mıyım hiç bilmiyorum
Aynı benim eşimde öyle kitap okur ama alışkanlığı yok alamet kalesini yazın okudum ben ballandıra ballandıra anlatınca oda başladı dört günde bitirdi hayretlerim şaştı :)
Ben yaptım çok on yargılarım vardı üç günde kitaplar hazırlandı beş günde elime ulaştı ama bir ayraç bile hediye gondermediler üstelik baya da alışveriş yapmıştım biraz cimriler bence bu hediye konusunda Babil çok iyi ama oda fiyatları baya artırdı ilk açıldığında çok uygundu fiyatları...
kitap okuma alışkanlığı olmayan birinin rahat okuyup keyif lacağı bir kitap debbie macomber bir dilekle başladı herşey.Kizlar ben bi arkadasima kitap almayi dusunuyorum. Ama konu itibariyle insana yasama sevinci, umut veren birsey olsun istiyorum. (Kisisel gelisim tarzi kitaplar degil) Cunku arkadasim cok zor zamanlar geciriyor. Kitap okumayi da sevmez ama hediye alirsam beni kirmamak icin bile olsa okur diye dusunuyorum. Simdi bu konuda bana oneride bulunur musunuz? Hepinizin önerilerini bekliyorum.
Ben de onun kucuk mucizeler dukkanini okudum daha gecen hafta. Ama pek sevmedim dogrusu. Ama bakacagim soyledigin kitaba. Aklimda. Tesekkur ederim.kitap okuma alışkanlığı olmayan birinin rahat okuyup keyif lacağı bir kitap debbie macomber bir dilekle başladı herşey.
Biraz sığ ama umut aşılamıştı bana okuduğum dönemde.
8 taksite kadar vade farki yok ben 21 inde siparis vermistim bugun kargoya verilmis yarina alirim sanirim yetisirse bir de tum indirimler harici sepette extra 10 tl inmisti belki en uzun gece ozeldi emin degilim ya da 100 tl uzerineydi.Aaa bak taksit dedin beni cezbettin
Gerçi bugünson alışverişimi yaptım bir daha bir süre kitap almayacağım
En az 20 belki daha fazla okunmamış kitap var evde ve şubat ayında bir o kadar daha gelecek. Stoğumu eritmem lazım
O hirkayi tekrar giydiginde dunyam yikilmisti ahhhaaha cok uyuz ediyor ama ben de bazen o kadar mayismak istiyorum yaaaBu kitabı ilk bardan duydum geçen sene bu sene de ebru aykac var youtube da onun videosunun birinde görmüştüm kadın nerdeyse tüm kitaplarını okumuş adamın baya ilgimi çekti :)
Zaten kitabı okutturan şey uşağı :) ama böyle miymiy ya adam içimden hadisene be adam diyesim geliyo ...
Evet bu sene benimde tatlış bir ajandam var okuduğum kitapları yazmayı dusunuyorum , kitapla ilgili kullanacağım kişisel olarak malesef ajanda kullanma adetim yok..
Ben de onun kucuk mucizeler dukkanini okudum daha gecen hafta. Ama pek sevmedim dogrusu. Ama bakacagim soyledigin kitaba. Aklimda. Tesekkur ederim.
Internette hic cikmadi bu kitap. Piyasada da pek bulunmayacak bir kitap galiba. Tesekkurler canim.Her ne kadar tarzım olmasa da güneş çavması aradığın özelliklere çok uygun bir kitap.
kitap yeni isimle satışta canım Göç /Esra Van Der Wiel / DESTEK YAYINLARIInternette hic cikmadi bu kitap. Piyasada da pek bulunmayacak bir kitap galiba. Tesekkurler canim.
kızım 16 yaşında o şimdi sofinin dünyasını okuyor :)yaşına uygun bir kitap. geçen yazdan bu yana klasikleri okuyor ilkide suç ve ceza olduCok dogru söylüyorsun .senin kızın kac yaşında? Benimki 13 olacak .daha yeni klasikleri okutmaya başlattım acaba erkenmi geç mi diye sormak istedim
Hay Allah. Ben gunes çarpmasi yazmisim. Ondan cikmadi demek. Sagol canim.kitap yeni isimle satışta canım Göç /Esra Van Der Wiel / DESTEK YAYINLARI
http://www.kitapyurdu.com/kitap/goc/398904.html
Nasıl bi kitap ?
Merak ediyorum kristin Hannah ı ama almaya elim gitmiyor hiç
Aynı benim eşimde öyle kitap okur ama alışkanlığı yok alamet kalesini yazın okudum ben ballandıra ballandıra anlatınca oda başladı dört günde bitirdi hayretlerim şaştı :)
Ben yaptım çok on yargılarım vardı üç günde kitaplar hazırlandı beş günde elime ulaştı ama bir ayraç bile hediye gondermediler üstelik baya da alışveriş yapmıştım biraz cimriler bence bu hediye konusunda Babil çok iyi ama oda fiyatları baya artırdı ilk açıldığında çok uygundu fiyatları...
Kizlar ben bi arkadasima kitap almayi dusunuyorum. Ama konu itibariyle insana yasama sevinci, umut veren birsey olsun istiyorum. (Kisisel gelisim tarzi kitaplar degil) Cunku arkadasim cok zor zamanlar geciriyor. Kitap okumayi da sevmez ama hediye alirsam beni kirmamak icin bile olsa okur diye dusunuyorum. Simdi bu konuda bana oneride bulunur musunuz? Hepinizin önerilerini bekliyorum.
8 taksite kadar vade farki yok ben 21 inde siparis vermistim bugun kargoya verilmis yarina alirim sanirim yetisirse bir de tum indirimler harici sepette extra 10 tl inmisti belki en uzun gece ozeldi emin degilim ya da 100 tl uzerineydi.
Kızlar günaydın
Şimdi elimde olup okumadığım kitaplarımı yazıyorum. Acaba kaç senede bitiririm?
Telefonum not defterinde kayıtlıydı, hemen kopyala yapıştır yaptım. Uzun oldu galiba. Acaba bunları benimle ortak okuma yapmak isteyen var mı?
Yani şu kitap bende var, ben de okumak istiyordum, hadi beraber gaza gelip okuyalım diyen?
1. Dublörün Dilemması (okuyorum)
2. Otomatik Portakal (aralık)
3. Kırmızı Pazartesi
4. Cengiz Han'a Küsen Bulut
5. Budala
6. Albaya Mektup Yok
7. Yatak Odasında Felsefe
8. Charlie'nin Çikolata Fabrikası
9. Dönüşüm
10. İnce Memed 1-2-3-4
11. On Küçük Zenci
12. Kurtlar İmparatorluğu
13. Mürebbiye
14. Mavi Tüy
15. Bayan P nin Tuhaf Çocukları
16. Sineklerin Tanrısı
17. Pigme
18. Ay Hırsızı
19. Kırmızı Defter
20. Yüzüncü Ad
21. Beatrice'den Sonra Birinci Yüzyıl
22. Gecenin Sonuna Yolculuk
23. Taş Meclisi
24. Vatanı Sattık Bir Pula
25. Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş
26. Yeraltından Notlar
27. Yanlışlıklar Komedyası
28. Oz
29. Dorian Gray in Portresi
30. İki Şehrin Hikayesi
31. 1984
32. Görmek
33. Bir Haz Markası
34. Üç Usta, Balzac, Dickens,Dostoyevski
35. Huzur
36. Zamanın Kısa Tarihi
37. Kozmik Haydutlar
38. Çarpışma
39. Yanılsamalar Kitabı
40. Her Temas Bir İz Bırakır
41. Çamlıcanın Üç Gülü
42. Dokuzuncu Hariciye Koğuşu
43. Yeni Dünya
44. Kızıl Nehirler
45. Paris'te Son Osmanlılar
46. Saatleri Ayarlama Enstitüsü
47. Baştan Çıkarıcının Günlüğü
48. Olasılıksız
49. Sapiens
50. Kuzgunların Zulmü
2017'de hiç kitap almasan bitirirsin herhalde
Ben dün saydım yeni gelecek olanlarla birlikte 22 tane kitabım var. İşyerinde e-kitap olarak okuyacaklarım ayrı tabi. Günden gelecek olanlarda var. Uzun bi süre kendime kitap almam. Ancak eşime alırım, onlar da benim de okuyabileceğim kitaplar oluyor tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?