- 8 Eylül 2016
- 1.128
- 1.643
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://www.dr.com.tr/kirtasiye/mutl...i/organizer-ve-ajandalar/urunno=0000000573959Ajanda ne ola ki
hemmen uçuyorum o halde_meLinDa_ dr de bugüne özel kargo ücreti yokmuş
hep bu "bugün özel kargo yok"lar batırdı beni. daha bu sabah idefixten "bugün özel kargo yok" la aldığım kitap gelmişti napsam ki şimdi_meLinDa_ dr de bugüne özel kargo ücreti yokmuş
_meLinDa_ dr de bugüne özel kargo ücreti yokmuş
Hem çok pahalı hem çok güzel. İçini göreyim akşam bi muhtemelen alırımhemmen uçuyorum o halde
ama çok pahalı yaaa yine de
34 tl 2 kitap alınır
Ben seviyorum bu tarz ajandaları. Ki normal ajandayı da aktif kullanırım. Çantamda vardır hep. Bu sene ajandam yok hem daha mecbur alcamSen böyle deyince benim bile canım istedi
Ajanda diye kendimi parçalıyordum zaten ortalarda alsam mı acaba
Geçen sene kardeşim Ceyda Düvenci'nin ajandasını almıştı hediye olarak, bir ara çok aktif olarak kullanmıştım içinde yazanları uyguluyordum falan sonra bıraktım. Bunu kullanır mıyım acaba, kendime hiç güvenmiyorum
İçi aynı sanırım mutluluk ajandasıylaİçeriiği nasıldır bilmem ama şöyle bir ajanda da var d&r'da. Hem UNİCEF'e de katkısı oluyormuş.
http://www.dr.com.tr/Kirtasiye/Unic...i/Organizer-ve-Ajandalar/urunno=0000000714099
Ben seviyorum bu tarz ajandaları. Ki normal ajandayı da aktif kullanırım. Çantamda vardır hep. Bu sene ajandam yok hem daha mecbur alcam
Çok güzel oluyor ya. Benim hep iki ajandam olur. Biri yapmam gerekenleri unutmayayım diye o küçük hep cantamda. Bir de kendimi mutlu edecek not aldığım bir ajandam olur. Sene sonunda göz gezdirmek çok keyifli oluyor.Kullanırken ben de sevmiştim ama sonra nedense kullanmamaya başladım. Sanırım ha bire düğün hazırlıkları ile ilgili notlar alıyordum soğudum defterden
Nişanlımın yolladığı çiçeklerin içinden çıkan notlar, gittiğimiz sinema filmleri, gezdiğimiz yerler parça parça yazıyor hep içinde. Bir ajanda alayım en iyisi çantada taşımaya, canım çekti
ben ajanda alıp alıp kullanmayı bilmeyenlerdenimÇok güzel oluyor ya. Benim hep iki ajandam olur. Biri yapmam gerekenleri unutmayayım diye o küçük hep cantamda. Bir de kendimi mutlu edecek not aldığım bir ajandam olur. Sene sonunda göz gezdirmek çok keyifli oluyor.
Çok güzel oluyor ya. Benim hep iki ajandam olur. Biri yapmam gerekenleri unutmayayım diye o küçük hep cantamda. Bir de kendimi mutlu edecek not aldığım bir ajandam olur. Sene sonunda göz gezdirmek çok keyifli oluyor.
Ben de bakayım dedim ama hakikaten çok para ya bir de kullanır mıyım? emin değilim. o yüzden bu parayı verip vermemekhemmen uçuyorum o halde
ama çok pahalı yaaa yine de
34 tl 2 kitap alınır
ben ajanda alıp alıp kullanmayı bilmeyenlerdenim
zaten meslek için duruşmaları kaydettiğim bir baro ajandam oluyo
işyerinde de önümde açık bir ajanda olur not alırım süreli işleri
ama kişisel ajanda kullanmayı bilmiyorum resmen yaaa
her sene metis ajandası alırım, minik çantada taşımak kolay diye ama kullanmadan sene biter
eşim metis ajandası alışımın taklidini yapmaya bayılır (bu sene yine alıyorum çünkü çok güzel, ama kullanmayacağım falan der sesimi taklit ederek )
Metis bu sene aldın mı? iç sayfalarının resmini atar mısın bana çoook merak ediyorum.ben ajanda alıp alıp kullanmayı bilmeyenlerdenim
zaten meslek için duruşmaları kaydettiğim bir baro ajandam oluyo
işyerinde de önümde açık bir ajanda olur not alırım süreli işleri
ama kişisel ajanda kullanmayı bilmiyorum resmen yaaa
her sene metis ajandası alırım, minik çantada taşımak kolay diye ama kullanmadan sene biter
eşim metis ajandası alışımın taklidini yapmaya bayılır (bu sene yine alıyorum çünkü çok güzel, ama kullanmayacağım falan der sesimi taklit ederek )
ben de şu an ani bir kararla almaktan vazgeçtim mutluluk ajandasıSenin gibiyim ben de. Bir süre gaza geliyorum kullanıyorum, en geç MArtt Nisan ayı gibi havam sönüyor çantada boş boş gidip gelmeye başlıyor
Sanırım Metis ajandasından alacağım ben de. Hem küçük hem de fiyatı uygun. Bari Haziran ayına kadar kullanabileyim bu sene