- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
Sağ ol canım, yaşımı göstermiyor olmam şansım demek ki ama ruhumu sorsan çok daha ileride...Ciddenmi hiç ama hiç ama hiç gostermiyosun ben seni 26-27 gibi düşünmüştüm benimle yaşitsin falan diye geçirmiştim kafamdan ....
...
Eğer tadını begenirsen bi tane mutlaka yediğinden bulundur çünkü kışın hiçbir yerde bulunmuyo hemen bitiyo bulabildigin için çok şanslısın:)
bizim de bilgisayarda var ama bi türlü izleyemedik, sevdiceğin de izleyesi yoktu_meLinDa_ sefilleri izledim. Gerçi netim kötüydü, filmde sarmayınca yarıda bıraktım, ara ara baktım. Karakterlere bakmak daha çok hoşuma gitti Kitabı bilmesem hiç birşey anlamazdım
Mariusu çok çirkin yapmışlarFantine yi çok beğendim. Kadersiz kadıncağız
geçmiş olsun doktora gittin mi?Gunaydin kizlar
@kalinkaselin [USER=444283]@_meLinDa_DonukPudra hosgeldiniz.
Dun 15 sayfa anca okudum mememde kitle tespit ettim kafan daginik uyuyamadim bile.[/USER]
Bu kadar endişeleniyorsan hemen yakınındaki bir hastaneye gidip elle muayene yaptırsan.,için rahatlar Can'ım..@Papatya @_ezelneva_Daydream- habire elim gidiyo ya gizli gizli insallah temiz cikacak sagolun kizlar.
düştüm mapus damlarına, öğüt veren çok olur filoooRüyamda mapustan çıkmıştın. (ne kadar etkilendiysem rüyamda gördüm)
DonukPudra ve kalinkaselin siz de hoş geldiniz. Allah bir daha mapus damına düşürmesin :))
minerva
3000 mi?
Burada 2100 puanı olan fakir ama gururlu okurlar var.
Fakat bu fakir gururlu okur, aldığı kitapları okuduktan sonra yıldız ve yorum yapacak ve puanlara vuracak kırbacı
Küçük puanlı kitaplardan birkaç kitap mı alsam yoksa büyük puanlı kitaplardan bir tane mi alsam çok kararsızım
BUnu soran baska arkadaslar da olmustu senin vasitanla detayli anlatayim.Canım sen ne iş yapıyorsun
kitap alma konusunda idolümsün seliiinnnnYeni cicilerim ortak okumaya hazırım:)
mesaj alınmıştırGüzel günlerde oku hepsini tek teekk
Bayan PErregreine'ın 2. ve 3. kitaplarını benim de almam lazım Mart ayı için ancak belki günümde bana alanlar olur diye bekliyorum şimdilik
Yorum yapacaktim almissin.
Gule gule oku ..
BUnu soran baska arkadaslar da olmustu senin vasitanla detayli anlatayim.
Atanamamis ogretmenim.Kendi bransimda ozel sektorde calistim kpss ye de hazirlanip.
Gecen yil dogum yapip iznimi uzatamayinca istifa ettim. zaten cumartesileri de aksam 6 bazen 7ye dek calisiyordum cok yipratici oluyordu. Bebegimle vakit gecirmek adina istemedim bu tempoyu izni de uzatamayinca.
Isyerimiz var esimin muhasebe icin birine ihtiyaci vardi. Guvenilir biri arayacagimiza neden ben yapmayayim dedik. Suan haftada 4 gun falan gidiyorum..
OGlum kres zamanina gelene dek bende karar verecegim ya kendi meslegim adina birseyler dusunecegim ya da boyle mutluyum deyip kendi isimize sarilacagim.
mesaj alınmıştır
xyzt-5544 yuksek puanlilardan al dicektim .Meblagi fazla tutanlari almak daha cazip geliyor bazen
çok ilerlemeyin yacnm bizim deshane normal sistemden birazdeğişik işliyor konuları normal sıralama ile gitmiyor. Ama Bitirdiğimiz konular şöyle , Doğal Sayılar, Tam Sayılar, Tek Çift Tam Sayılar Pozitif ve Negatif Sayılar . Ardışık Sayılar Asal Sayı Aralarında Asal Sayılar Basamak Analizi Çözümleme, Taban Aritmetiği , Diğer taraftanda Denklemler, Oran- Orantı , Problemler'i Bitirdik cnm
Benim en bi sevdigim klasik Suc ve Cezasuç ve ceza bitti bu benim ikinci okuyuşum ilk okuduğumda çok beğenmiştim gene severek okudum bir daha okuyabilirim:))))
okumayan yoktur sanırım varsa okuyun derim
gorki otobiyografik eserlerinden ilki çocukluğum sıradaki kitabım
mayısa kadar konuları bitirip mayıstan sora ful soru ve deneme çözmeyi amaçlıyoruzcnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?