Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Sağ ol canım, yaşımı göstermiyor olmam şansım demek ki ama ruhumu sorsan çok daha ileride...

Çayı beğendim evet, yedek alayım madem haklısın.
...ve ben bu çayı daha önce hiç görmemiştim.
Kardeşim stevyalı olanını içmiş, beğenmemiş.

bizim de bilgisayarda var ama bi türlü izleyemedik, sevdiceğin de izleyesi yoktu
beğenmedin mi sen izlemeyelim o zamansa

düştüm mapus damlarına, öğüt veren çok olur filooo

Küçük puanlı kitaplardan birkaç kitap mı alsam yoksa büyük puanlı kitaplardan bir tane mi alsam çok kararsızım

Yorum yapacaktim almissin.
Gule gule oku ..
Canım sen ne iş yapıyorsun
BUnu soran baska arkadaslar da olmustu senin vasitanla detayli anlatayim.
Atanamamis ogretmenim.Kendi bransimda ozel sektorde calistim kpss ye de hazirlanip.
Gecen yil dogum yapip iznimi uzatamayinca istifa ettim. zaten cumartesileri de aksam 6 bazen 7ye dek calisiyordum cok yipratici oluyordu. Bebegimle vakit gecirmek adina istemedim bu tempoyu izni de uzatamayinca.
Isyerimiz var esimin muhasebe icin birine ihtiyaci vardi. Guvenilir biri arayacagimiza neden ben yapmayayim dedik. Suan haftada 4 gun falan gidiyorum..
OGlum kres zamanina gelene dek bende karar verecegim ya kendi meslegim adina birseyler dusunecegim ya da boyle mutluyum deyip kendi isimize sarilacagim.

Eğer "Gülünün Solduğu Akşam" kitabını görmemiş olsaydım tüm yorumları bekleyip öyle karar verecektim ama o kitabı görünce başka bir alternatif düşünemedim. Çok uzun zamandır aklımdaydı ama hep kitap alırken ya ortak okuma için ya da elimdeki kitapların devamını alıyordum fırsatım olmuyordu bu kitaba, o yüzden çok çok iyi oldu denk gelmesi. Ama yine de merak ettim yorumunu

mesaj alınmıştır

Anlayacağını biliyordum

xyzt-5544 yuksek puanlilardan al dicektim .Meblagi fazla tutanlari almak daha cazip geliyor bazen

O mantığa daha yakındım aslında ben de. Gerçi puanım 3278'di, aşağı yukarı alacağım kitaplar benzer fiyat aralığındaydı. Ama en çok beklediğim kitaplardan birine denk gelince gerisini düşünmedim aldım gitti. Hedefim seneye bu zamanlara 5bin puan

Daydream- hoşgeldiniz. Burası devamlılık içni çok güzel bir topik.

çok ilerlemeyin ya

Benim en bi sevdigim klasik Suc ve Ceza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…