Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Her sene bir kitap bedavaya getirsek bu yöntemle kar kardır bence

xyzt-5544 dün sana işi kafaya takma diyordum bugün ben beter durumdayım.Bıktım ay sonlarından.Hedeften stresten puandan

Keşke kafaya takmadan oılsa ama olmuyor. İnsanın her dakika işten çıkmayı düşünerek çalışması da çok kötü bişey.

Canım hangi konuya kadar geldin. Ocak itirabiyle bende başlayacağım. Kendimi çok sıkmadan günde 1 saat kadar düşünüyorum.
cnm bizim deshane normal sistemden birazdeğişik işliyor konuları normal sıralama ile gitmiyor. Ama Bitirdiğimiz konular şöyle , Doğal Sayılar, Tam Sayılar, Tek Çift Tam Sayılar Pozitif ve Negatif Sayılar . Ardışık Sayılar Asal Sayı Aralarında Asal Sayılar Basamak Analizi Çözümleme, Taban Aritmetiği , Diğer taraftanda Denklemler, Oran- Orantı , Problemler'i Bitirdik cnm

Tutunamayanlar sy.542

Bugun evdeyim umarim okuyabilirim.
Oglumu uyutuyorum sonra ben de okuyacagim demek isterdim ama cok yorgun ve uykusuzum .firsat bu firsat dinlenmek istiyorum 40dk da olsa.

Canım sen ne iş yapıyorsun

Merhaba işiniz hayırlı olsun. Oğlunuzu Allah bağışlasın. Ben sizden 8 yaş kadar küçüğüm, bekarım. Keyifli okumalar dilerim.
Ciddenmi hiç ama hiç ama hiç gostermiyosun ben seni 26-27 gibi düşünmüştüm benimle yaşitsin falan diye geçirmiştim kafamdan ....
Filozof_Prenses, post: 49390857, member: 431297"]Rüyamda mapustan çıkmıştın. (ne kadar etkilendiysem rüyamda siz de hoş geldiniz. Allah bir daha mapus damına düşürmesin :))

Saol cnm parmaklıklar arasından sessizce izledim sizi elim sürekli beğeniye gitti ama yapamadım ilk mapuslugumdu benim

@_meLinDa_ DonukPudra kalinkaselin hoşgeldiniz

Cicoretti ihmal etme ama fibrokist olabilir.Bende de var ağrı da yapıyor elle muayenede de anlaşılıyor.Bir genel cerraha göster mutlaka
Saol cnm mayıs damlarinda asmu iyi baktı bana temiz atlet don bide karton cugara yolladı:)

Ben şimdi loliss ciğimin aldığı kupada kalinkaselin cığımın önerdiği çayı demliyorum. İçine süt de ekleyeceğim inşallah.

Eğer tadını begenirsen bi tane mutlaka yediğinden bulundur çünkü kışın hiçbir yerde bulunmuyo hemen bitiyo bulabildigin için çok şanslısın:)[/QUOTE]

Benim tercihim pahalı olanları öncelikli seçmek:)

Seçtim kitaplarımı
Okumayı çok istediğim ancak bir türlü almaya fırsat bulamadığım "Erdal Öz - Gülünün Solduğu Akşam" ve Stefan Zweig - Korku" kitaplarını aldım. Yarına ulaşırlar elime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…