Rüyamda mapustan çıkmıştın. (ne kadar etkilendiysem rüyamda gördüm)
DonukPudra ve kalinkaselin siz de hoş geldiniz. Allah bir daha mapus damına düşürmesin :))
minerva
3000 mi?
Burada 2100 puanı olan fakir ama gururlu okurlar var.
Fakat bu fakir gururlu okur, aldığı kitapları okuduktan sonra yıldız ve yorum yapacak ve puanlara vuracak kırbacı
xyzt-5544 dün sana işi kafaya takma diyordum bugün ben beter durumdayım.Bıktım ay sonlarından.Hedeften stresten puandan
tabii canım, taş attık da kolumuz mu yorulduHer sene bir kitap bedavaya getirsek bu yöntemle kar kardır bence
Keşke kafaya takmadan oılsa ama olmuyor. İnsanın her dakika işten çıkmayı düşünerek çalışması da çok kötü bişey.
tabii canım, taş attık da kolumuz mu yoruldu
cnm bizim deshane normal sistemden birazdeğişik işliyor konuları normal sıralama ile gitmiyor. Ama Bitirdiğimiz konular şöyle , Doğal Sayılar, Tam Sayılar, Tek Çift Tam Sayılar Pozitif ve Negatif Sayılar . Ardışık Sayılar Asal Sayı Aralarında Asal Sayılar Basamak Analizi Çözümleme, Taban Aritmetiği , Diğer taraftanda Denklemler, Oran- Orantı , Problemler'i Bitirdik cnmCanım hangi konuya kadar geldin. Ocak itirabiyle bende başlayacağım. Kendimi çok sıkmadan günde 1 saat kadar düşünüyorum.
Guzel haberlerini bekliyoruz..tesekkur ederim kizlar. Ctesi randevu aldim haberdar ederim sizi. Reglim yeni bitti aslinda ama bu hareketsiz ve sert geldi elime huylandim. Umarim temiz cikar.
Biz sizin gibi 10binleri görmeyiz beyim, 3 bin puanımız var bize yeter o. Fakir ama gururluyuz biz
Burjuva ve simarigim
Tutunamayanlar sy.542
Bugun evdeyim umarim okuyabilirim.
Oglumu uyutuyorum sonra ben de okuyacagim demek isterdim amacok yorgun ve uykusuzum .firsat bu firsat dinlenmek istiyorum 40dk da olsa.
Geçmiş olsun, inşallah temiz çıkar .tesekkur ederim kizlar. Ctesi randevu aldim haberdar ederim sizi. Reglim yeni bitti aslinda ama bu hareketsiz ve sert geldi elime huylandim. Umarim temiz cikar.
Ciddenmi hiç ama hiç ama hiç gostermiyosun ben seni 26-27 gibi düşünmüştüm benimle yaşitsin falan diye geçirmiştim kafamdan ....Merhaba işiniz hayırlı olsun. Oğlunuzu Allah bağışlasın. Ben sizden 8 yaş kadar küçüğüm, bekarım. Keyifli okumalar dilerim.
Saol cnm mayıs damlarinda asmu iyi baktı bana temiz atlet don bide karton cugara yolladı:)@_meLinDa_DonukPudra kalinkaselin hoşgeldiniz
Cicoretti ihmal etme ama fibrokist olabilir.Bende de var ağrı da yapıyor elle muayenede de anlaşılıyor.Bir genel cerraha göster mutlaka
Ben şimdiloliss ciğimin aldığı kupada kalinkaselin cığımın önerdiği çayı demliyorum. İçine süt de ekleyeceğim inşallah.
Benim tercihim pahalı olanları öncelikli seçmek:)
Küçük puanlı kitaplardan birkaç kitap mı alsam yoksa büyük puanlı kitaplardan bir tane mi alsam çok kararsızım
Benim tercihim pahalı olanları öncelikli seçmek:)
Yeni cicilerim ortak okumaya hazırım:)
Bedava sirke baldan tatlıdır:)Seçtim kitaplarımı
Okumayı çok istediğim ancak bir türlü almaya fırsat bulamadığım "Erdal Öz - Gülünün Solduğu Akşam" ve Stefan Zweig - Korku" kitaplarını aldım. Yarına ulaşırlar elime
Bedava sirke baldan tatlıdır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?