- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
Hemen kiskanAy şu bilgisayarım bi gelse de kitapyurdu puanlarıma baksam, arttırabiliyorsam arttırsam sonra da kitaplar alsam kendime
Gunaydin kizlar
@kalinkaselin [USER=444283]@_meLinDa_DonukPudra hosgeldiniz.
Dun 15 sayfa anca okudum mememde kitle tespit ettim kafan daginik uyuyamadim bile.[/USER]
Regl doneminde ve 1 hafta sonrasina kadar kitle olabilir...bende de 2 ay once oldu regl donemimdi bitip 1 hafta gecince kendiliginden kayboldu..o donemde misin??Gunaydin kizlar
Dun 15 sayfa anca okudum mememde kitle tespit ettim kafan daginik uyuyamadim bile.[/USER]
Gunaydin kizlar
Gunaydin kizlar
Şmidi anlaşıldı sistemBir dahaki liste ne zaman yapılıyor? Listeye girmeden kitap bitirdik diye yazmıyoruz herhalde buraya değil mi?
tabii ki ben de sizin gibi düşünüyorum. fakat okuyor olmanız büyük başarı.Hoşbulduk
Aslında çocuk sayısı çogaldikça daha cok okumak gerek .hem daha donanımlı olsunlar ,arada kaybolmasınlar diye hemde kendi ruh sağlığım açısından:)
Tekrar hoş geldiniz o halde.Selam kızlar sanırım 2 yıl önce burada bildirimde bulunuyordum..Nasıl oldu koptum bilmiyorum..Günlük enaz 50 sayfa okuma hedefi koydum kendime ancak disipline olmak adına burada bildirimde bulunmaya karar verdim..
Şuan 2 kitap var elimde..Adam Fawer OZ ancak hiç sarmadı beni hep araya başka kitaplar koydum..düzenli okuduğum Yılmaz Özdil Adam..sayfa 307 deyim..bu sene Ahmet Ümit kitaplarını bitirmeye çalışıyorum..üstüste polisiye okuyunca insan ambole oluyor..adam kitabım bitince tekrar Ahmet Ümit'e devam edeceğim nasipse külliyatını okuyayım diyorum..
sevgiler herbirinize.. :)
Hemen kiskan
Merhaba işiniz hayırlı olsun. Oğlunuzu Allah bağışlasın. Ben sizden 8 yaş kadar küçüğüm, bekarım. Keyifli okumalar dilerim.Bu arada sanirim topikte herkes birbirini taniyordur..
Ben Hülya..42 yasindayim 1 tane oglum var..5 yildir calismiyordum ama önümüzdeki hafta tekrar baslayacagim insallah calismaya..
Berrak'ı pek tanımam bilmem, izlemedim ama ahhh keğim cevher ah... birkan ile sevgililer yaBen berrak ı genel olarak tarzını duruşunu seviyorum. Oyuncu olarak haklısın
aaa , Allahım bu kitabı hemen okumalıyım.Tutunuyoruz galiba 460.
Kitabı okurken poyraz karayel dizindeki poyraz in söylemleri sık sık aklıma geliyor , dizi baya esinlenmis
Çok kıskancımdır
Bilgisayarım geldi, birazdan puanların tozunu attıracam
Kac puan yaptigini soyle sonra bana
Cicoretti , belli fibrokisttir ve bu birçok kadında var. Takip ediliyor sadece...Gunaydin kizlar
Rüyamda mapustan çıkmıştın. (ne kadar etkilendiysem rüyamda gördüm)Mapustan çıktık
minervaİcerde çok anın olmuştur anlat gardas :) boncuktan kuş yapmayı öğrendin mi :)
3000 mi?Biz sizin gibi 10binleri görmeyiz beyim, 3 bin puanımız var bize yeter o. Fakir ama gururluyuz biz
Tutunamayanlar sayfa 70de, okunmak için pazar gecesi kocanın işe gitmesini bekliyor :)
Bölük pörçük okumak istemedim kuzu, haftaya eşim geceleri 11.15 gibi gidecek işe yatmadan okumaya vaktim olacak yani. Bir sonraki hafta da akşamları işte olacak, 2 haftada o yokken bitirmeyi planlıyorum. O kadar çok dediniz ki sakince okuyun aceleye getirmeyin diye böyle çözüm buldum ancak kendime
Annemde yaklaşık 10 senedir kitle var, düzenli kontrole gidiyor şükür kötü bi sonuç çıkmadı. Sende de çıkmaz inşallah, doktora gittiğinde haber ver olur mu? Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun, umarım önemli bir şey yoktur.
Regl doneminde ve 1 hafta sonrasina kadar kitle olabilir...bende de 2 ay once oldu regl donemimdi bitip 1 hafta gecince kendiliginden kayboldu..o donemde misin??
Geçmiş olsun ciddi bişey değildir umarım canını sıkma kitle genelde herkes de oluyor, doktora göster yine de en kısa zamanda.
tesekkur ederim kizlar. Ctesi randevu aldim haberdar ederim sizi. Reglim yeni bitti aslinda ama bu hareketsiz ve sert geldi elime huylandim. Umarim temiz cikar.regl dönemini yazacaktın kiDaydream- yazmış. ihmal etme göster doktora genel cerrahiye git baksınlar umarım yağ bezesi falandır ya da regl döneminden kaynaklıdır
Amin Melikecim insallah.Cicoretti geçmiş olsun inşallah temiz çıkar
adam tembel tabii yavaş ilerleyecekOğlum anne tuvalete gidelim diye kaldırdı daha da uyuyamadım :) biraz okiyim bari
Oblomov 290
Kitap çok güzel ama biraz yavaş ilerliyor Buda daha geç okumama sebep olacak sanırım.... bu kitabı okurken aklıma kizkardesim ve kuzenim geliyor ikiside o kadar tembel o kadar tembel ki kardeşim yataktan kalkmamak için çalan kapıya bile bakmaz , kuzenimin durum daha fena dışardan yemek söyler üşendiği için onu bile yemez:)
Allah korktuğunu uğratmasın inşallahGunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?