- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- 198
Aramıza hoş geldiniz.Arkadaslar merhaba
Araniza katilabilirmiyim?arada topiginize goz attim ,masallah belki sizin gibi cok okuyamam ama azda olsa gaza gelip okuma isini sureklilige cevirebilirim diye dusundum.
@DonukPudra ile tanisiyoruz zaten o onerdi sagolsun arkadasim..ah ah bir yildir gece nobetlerinde dert ortagi oluyoruz:))
Benim evde dort bebe var .yasim cok sayilmaz ama on yila cok sey sigdirdim.okunayi cok severim ,cokta okudum ama artik ertelemek istemiyorum .
lavincim nasılsın tatlımm bebişin nasıll :)Sabah sabah sinirlerim bozuldu resmen.
Melinda burda en kibar şekliyle adını bile anmadan senin kusurunu dile getirmeden üstü kapalı anlattı soranlara. Gel birine çemkireceksen bana çemkir burada alenen adını yazan benim. O utanmıyorsa yaptığından ben de adını yazmaktan çekinmem de dedim.
Burada her birimiz birbiririmiz için hazırladıklarımızı anlatırken sen nasıl 'Ben bu kuralı görmemişim. ' Bla bla bla dersin.
Bi de maddiyata değinmişsin maddiyatla özenmenin ve saygının ne alakası var. Yıllardır burdayım böyle pişkinlik görmedim.
İnsanın insana değer vermesi insanlığındandır. Kural bilmem ne değil. Bir hediye paketi de mi kuraldı? Ya da promosyon ayracı sağlam yırtık olup olmamasını da mı kurala bağlayacaktık.
Son olarak: Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz / Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde
Güle güle oku.merhaba kızlar,
kitap alamayacağım dedim ama dayanamadım yaa. büsürü kitap aldım
İyiyiz çok şükür canımmm. Minnoş 7.5 aylık oldu uğraştırıyor azıcık. Sende durumlar nasıl? Eski kurbanım benimmlavincim nasılsın tatlımm bebişin nasıll :)
Ben de yıllardır burdayım tek polemik yaşamadım. Hatta olay olduğunda geçen yıl yine de soğukkanlı davrandım ama artık haksızlık olarak görüyorum olanları.Güle güle oku.
Olanları bilmiyordum.
1 senedir burada yoktum.
Fakat çok çok üzüldüm.
Melinda , Donuk Pudra ve Kalinka (ve diğer kitap dostu arkadaşlarım) KK'nin en kibar insanlarındandır. En banlanmayacağını düşündüğüm insanlar bile polemiğe çekilmiş. Olay banlanmaya gitmiş.
Hakikaten içim acıdı. Kızlar tez vakitte dönsün.
Hep derim sen ne kadar iyi olursan ol bazı insanlar seni kendi karanlık kuyusuna çekmeye çalışıyor.
(bunu reel hayatım için de sık sık derim.)
Biliyorum canım, hepinizi o yüzden yazdım zaten.Ben de yıllardır burdayım tek polemik yaşamadım. Hatta olay olduğunda geçen yıl yine de soğukkanlı davrandım ama artık haksızlık olarak görüyorum olanları.
hoşgeldin canım dört çocukla maşallah sana ben iki tanesiyle başa çıkamıyorum Allah kolaylık versinArkadaslar merhaba
Araniza katilabilirmiyim?arada topiginize goz attim ,masallah belki sizin gibi cok okuyamam ama azda olsa gaza gelip okuma isini sureklilige cevirebilirim diye dusundum.
@DonukPudra ile tanisiyoruz zaten o onerdi sagolsun arkadasim..ah ah bir yildir gece nobetlerinde dert ortagi oluyoruz:))
Benim evde dort bebe var .yasim cok sayilmaz ama on yila cok sey sigdirdim.okunayi cok severim ,cokta okudum ama artik ertelemek istemiyorum .
Arkadaslar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?