İyi Akşamlar....
Bu yazıyı yazma gereği hissetim artık arkamdan dedikodular edilmesi üzücü.. edenler acısında çünkü beni anlamadılar,sormadılar..
Konuyu bilmeyenler için anlatayım
geçen seneydi sanırım yılbaşında kitap çekilişine katıldım ilk defa kitap çekilişine katılıyordum Allah şahittir ki Kitapların sıfır ve kişiye özel satın alınacağını "BİLMİYORDUM,YADA GÖZÜMDEN KAÇTI"
Allaha inanmayan burdan sonrasını okumasın Allah Şahittir demek Allahı Şahit tutmak başka delil istemez çünkü..
Devam edeyim Bana melinda çıktı bende Severek aldığım,en sevdiğim ve yes yeni olan sadece 1. sayfasında ismimin yazılı olduğu huzur sokağını ve istanbulda aldığım en sevdiğim not defterimi ve bi kaç çay kahve koydum..
Ha bide ayraç promosyon ayraç..
evet kimse bana bir yanlış anlaşılma oldu sanırım feraceli istersen tekrar yolla DEMEDİ deselerdi eğer tekrar iki katını yollar telafi ederdim..
Maddi durumum oldukça iyi ama kimse "Heralde maddiyattandır olsun hediye hediyedir"demedi..
Ben lolisten özellikle şu inceliği beklerdim Feraceli bak kurallara ters belki sen bilmiyorsun belki yanlışık oldu ama bu kabul edilemez demedi bana yüklendiler..
Melindadan kitabımı,defterimi yollamasını beklerdim nitekim bana çıkan arkadaşta bana yollamadı.Ben o zaman en sevdiğim romanı ve defteri yolladım Allah Şahitki bilmiyordum ama bir Müslüman Müslüman kardeşine bunu yapmaz Yapmamalıydı...
Başta Melinda,Lolis olmak üzere adını hatırlayamadığım atlante,kalınkaselin arkadaşlar..
Ölüm hepimiz için var Beni çok kırdınız hep tuttum kendimi ozamanda zaten hemen banlanmıştım şimdi banlansamda umrumda değil herkes bunu bilsin istedim.herkes hata eder,Herkes günah işler ama Hata edenlerin En hayırlısı tövbe edenlerdir der Rabbimiz !
Ben Melindaya hakkımı helal ediyorum beni inciten anlamak,konuşmak yerine bana ağır konuşanlarada helal ediyorum Allah bizi nefsimizin ve şeytanın şerrinden korusun..
Allahümme Amin.
buraya fetva vermek için yazmadım sizlerinde beni zan altına sokup,dedikodumu edip gaflete düşmeyin diye yazdım..
Esselamun Aleykum ve Rahmetullah..
Allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun...