• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Yaziniz cok rahatsiz edici gecen sene olup bitmis bir mevzu o zaman halledemediniz de simdi mi geldiniz...Konuyu neden bilmeyenler icin uzun uzadiya yazmissiniz bir cok kez muslumanliktan Allah adindan bahsetmissiniz bilmedende hayatimiz yolundaydi zaten...Burda kimse kotu niyetli degil cekilislerde belirli kurallar vardir ve uyulmasi zorunludur kaldi ki uyabilecekler katilir daha neyi uzatip yaziyorsunuz onuda anlamadim...
hanımefendi dedidokum edilmeye devam ediyor bu yüzden yoksa konu benim oçin zaten bitmişti..

Hanımlar,
neden karıştı burası? İllaki bir takım açıklamalar yapılması gerekiyorsa neden özel mesajla hediye yollayan ve hediye alan taraf arasında bir görüşme yerine topiğe yazılıyor?
1 yıl önce olup biten bir olaydan dolayı arkadaş gelip rahatsız edici mesajlar sıralıyor , anlam veremedim

Olayları bilmiyorum ama lütfen tartışmayın. Her şey geçen sene de kaldı, özürler dilendi, haklar helal edildi madem.

Gün Olur Asra Bedel çok güzel gidiyor. Aslında şu anda da okuyor olmak istiyordum lakin kocam kızı uyutma görevini bana verdi

Sesimi çıkarmayayım dedim ama akşam akşam çok canım sıkıldı yazılanlara...
Yorum yapmak bile gerekmez bence.... üzerinden bir yıl geçmiş bir olay keşke bu şekilde dile getirilmeseydi:KK43:
Hediyeleşmekte önemli olan para değil, özendir... Karşıdakine verilen değeri gösterir. Yeri gelir bir liralık birşey yıllarca saklanır...

Neyse nerde kalmıştık :cool:
Şu Sherlock Holmes gibi düşünmek kitabına ara verip başka kitaba mı başlasam
Cidden işkence oldu zordan okuyorum :mad:

Ben de kitap yarım bırakmayı sevmem
Ama hayat kötü kitap okuyacak kadar uZun değil. Ya aslında kötü kitap demeyim de keyif almadığım kitabı okumayı da kütüphanemde saklamayı da istemiyorum. Yarın öbür gün kızım bana o beğenmediğim kitabı sorsa 'saçma bi kitap hiç sevmedim ama gene de sakladım' demek istemiyorum

Tutunamayanlar syf 650 okuyamadim kari koca uzun zamandir yalniz kalamamistik biraz vakit gecirdik film izledik bu anlamda verimli bir aksamdi:KK70:

Olsun bu da güzel bir aktivite

İyi Akşamlar....
Bu yazıyı yazma gereği hissetim artık arkamdan dedikodular edilmesi üzücü.. edenler acısında çünkü beni anlamadılar,sormadılar..
Konuyu bilmeyenler için anlatayım
geçen seneydi sanırım yılbaşında kitap çekilişine katıldım ilk defa kitap çekilişine katılıyordum Allah şahittir ki Kitapların sıfır ve kişiye özel satın alınacağını "BİLMİYORDUM,YADA GÖZÜMDEN KAÇTI"
Allaha inanmayan burdan sonrasını okumasın Allah Şahittir demek Allahı Şahit tutmak başka delil istemez çünkü..
Devam edeyim Bana melinda çıktı bende Severek aldığım,en sevdiğim ve yes yeni olan sadece 1. sayfasında ismimin yazılı olduğu huzur sokağını ve istanbulda aldığım en sevdiğim not defterimi ve bi kaç çay kahve koydum..
Ha bide ayraç promosyon ayraç..

evet kimse bana bir yanlış anlaşılma oldu sanırım feraceli istersen tekrar yolla DEMEDİ deselerdi eğer tekrar iki katını yollar telafi ederdim..
Maddi durumum oldukça iyi ama kimse "Heralde maddiyattandır olsun hediye hediyedir"demedi..
Ben lolisten özellikle şu inceliği beklerdim Feraceli bak kurallara ters belki sen bilmiyorsun belki yanlışık oldu ama bu kabul edilemez demedi bana yüklendiler..
Melindadan kitabımı,defterimi yollamasını beklerdim nitekim bana çıkan arkadaşta bana yollamadı.Ben o zaman en sevdiğim romanı ve defteri yolladım Allah Şahitki bilmiyordum ama bir Müslüman Müslüman kardeşine bunu yapmaz Yapmamalıydı...

Başta Melinda,Lolis olmak üzere adını hatırlayamadığım atlante,kalınkaselin arkadaşlar..
Ölüm hepimiz için var Beni çok kırdınız hep tuttum kendimi ozamanda zaten hemen banlanmıştım şimdi banlansamda umrumda değil herkes bunu bilsin istedim.herkes hata eder,Herkes günah işler ama Hata edenlerin En hayırlısı tövbe edenlerdir der Rabbimiz !

Ben Melindaya hakkımı helal ediyorum beni inciten anlamak,konuşmak yerine bana ağır konuşanlarada helal ediyorum Allah bizi nefsimizin ve şeytanın şerrinden korusun..

Allahümme Amin.
buraya fetva vermek için yazmadım sizlerinde beni zan altına sokup,dedikodumu edip gaflete düşmeyin diye yazdım..

Esselamun Aleykum ve Rahmetullah..
Allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun...

Gördüm yazmayım dedim diğer ttipiyle melindayla pudranın ceza aldığını görünce sinirden delirdim resmen...

Beyninde problemmi var senin ne dedikodu ya burda binlerce kişinin önünde yazılan şeye dedikodu mu denir ayrıca konustuysak ki bu diğer tipiyle oldu konuştuğumuz an oraya gelseydin ne diye burayı işgal ediyosun .... biraz utanman gerekirken hala burda gelmiş dinden şundan bundan bahsediyosun.... sen haktan hukuktan bahsetmeden önce özelden bana haksizmiyim diyosun sadece ayraç i problem olarak gösteriyorsun kitabın ikinci el ve okunmuş olduğunu söylemiyosun bunda nasıl bi iyi niyet aramalı acaba??? Istediğin burayı karıştır.aktı oda oldu...

Bir sene önceki mevzuyu ısıtıp buraya getiriyorsun şurda tek derdimiz kitap onunda bi sene çekilişe geldin içine ettin yani...

Hanımlar,
neden karıştı burası? İllaki bir takım açıklamalar yapılması gerekiyorsa neden özel mesajla hediye yollayan ve hediye alan taraf arasında bir görüşme yerine topiğe yazılıyor?
Bir sene önceki mevzuyu ısıtıp önümüze getiren feraceliye sormak gerekmez mi mine hanım???

Gerildim aksam aksam ne guzel kitaplarimin siparisini haber vermek sizinle paylasmak icin acmistim oysa. Dogru insan olmak maalesef Islam'in tekelinde degil. Burasi kitaplari konustugumuz , benim de son zaman cok severek mutlu olarak katildigim bir yer. Aradaki geyikler bile sahane. Yok kahveymis caymis promosyon ayracmis mevzu bile edilmesi garibime gitti.
Herneyse iyi geceler kitap kurdiskolari sizleri seviyorum. Yarin sapiense baslayacagim tekrar insallah. Bugun hicbirsey okumadim.

Back