• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ahh be kızlar, amacı polemik olduğu bu kadar açık olan birini görmezden gelemediniz mi? Hiç kaale almamak varken neden cevap verdiniz ki?
Umarım banlarınız kısa sürelidir de hemen geri dönersiniz, üzüldüm şimdi :110:
Bugün sessiz olur buralar, ben bildirimi yapayım da kitaba döneyim bari.
Cengiz Aytmatov - Toprak Ana bitti. Uzun zamandır bir kitaptan bu kadar etkilenmemiştim.
Sıradaki kitabım Aziz Nesin - Şimdiki Çocuklar Bir Harika. Bilgisayarım gelmezse bugün o da biter sanırım.

Ahh be kızlar, amacı polemik olduğu bu kadar açık olan birini görmezden gelemediniz mi? Hiç kaale almamak varken neden cevap verdiniz ki?
Umarım banlarınız kısa sürelidir de hemen geri dönersiniz, üzüldüm şimdi :110:
Bugün sessiz olur buralar, ben bildirimi yapayım da kitaba döneyim bari.
Cengiz Aytmatov - Toprak Ana bitti. Uzun zamandır bir kitaptan bu kadar etkilenmemiştim.
Sıradaki kitabım Aziz Nesin - Şimdiki Çocuklar Bir Harika. Bilgisayarım gelmezse bugün o da biter sanırım.
Kuzu tutunduk mu nerde:)

Günaydın güzellikler. Banlanan arkadaşlarıma üzüldüm umarım biran önce banları kalkar. Ekim yağmurları 145. sayfadayımm. Bu gün inşAllah bitirmeye çalışacağım

İyi Akşamlar....
Bu yazıyı yazma gereği hissetim artık arkamdan dedikodular edilmesi üzücü.. edenler acısında çünkü beni anlamadılar,sormadılar..
Konuyu bilmeyenler için anlatayım
geçen seneydi sanırım yılbaşında kitap çekilişine katıldım ilk defa kitap çekilişine katılıyordum Allah şahittir ki Kitapların sıfır ve kişiye özel satın alınacağını "BİLMİYORDUM,YADA GÖZÜMDEN KAÇTI"
Allaha inanmayan burdan sonrasını okumasın Allah Şahittir demek Allahı Şahit tutmak başka delil istemez çünkü..
Devam edeyim Bana melinda çıktı bende Severek aldığım,en sevdiğim ve yes yeni olan sadece 1. sayfasında ismimin yazılı olduğu huzur sokağını ve istanbulda aldığım en sevdiğim not defterimi ve bi kaç çay kahve koydum..
Ha bide ayraç promosyon ayraç..

evet kimse bana bir yanlış anlaşılma oldu sanırım feraceli istersen tekrar yolla DEMEDİ deselerdi eğer tekrar iki katını yollar telafi ederdim..
Maddi durumum oldukça iyi ama kimse "Heralde maddiyattandır olsun hediye hediyedir"demedi..
Ben lolisten özellikle şu inceliği beklerdim Feraceli bak kurallara ters belki sen bilmiyorsun belki yanlışık oldu ama bu kabul edilemez demedi bana yüklendiler..
Melindadan kitabımı,defterimi yollamasını beklerdim nitekim bana çıkan arkadaşta bana yollamadı.Ben o zaman en sevdiğim romanı ve defteri yolladım Allah Şahitki bilmiyordum ama bir Müslüman Müslüman kardeşine bunu yapmaz Yapmamalıydı...

Başta Melinda,Lolis olmak üzere adını hatırlayamadığım atlante,kalınkaselin arkadaşlar..
Ölüm hepimiz için var Beni çok kırdınız hep tuttum kendimi ozamanda zaten hemen banlanmıştım şimdi banlansamda umrumda değil herkes bunu bilsin istedim.herkes hata eder,Herkes günah işler ama Hata edenlerin En hayırlısı tövbe edenlerdir der Rabbimiz !

Ben Melindaya hakkımı helal ediyorum beni inciten anlamak,konuşmak yerine bana ağır konuşanlarada helal ediyorum Allah bizi nefsimizin ve şeytanın şerrinden korusun..

Allahümme Amin.
buraya fetva vermek için yazmadım sizlerinde beni zan altına sokup,dedikodumu edip gaflete düşmeyin diye yazdım..

Esselamun Aleykum ve Rahmetullah..
Allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun...

Mune"nin uyarısını gördüm. Fakat açık açık ismimi bulunmadığım bir topiğe yazan kişiye cevap hakkım doğmuştur.

@Feraceli sen 1 yıldır neredeydin ? Sen zaten geçen seneki durumdan rahatsız olsaydın, o hafta içinde telafi ederdin. Ve Melindaya başka bir arkadaşın aracılığıyla özelden Huzur Sokağını okudun mu diye sordurmuştun. Melinda "Hayır okumadım, okumayıda düşünmüyorum" demesine rağmen sen gönderdin o hediyeyi. Daha ne üste çıkmaya çalışıyorsun, huzurlu ortamları geriyorsun ? Din üzerinden propaganda yaptında eline ne geçti? Resmen "Ben haklıyım,siz haksız ve suçlusunuz ama yinede hakkımı helal ediyorum" demek istemişin. Asıl sen şuanda benim hakkıma girdin adımı anarak ve arkamdan konuşarak ve ben Hakkımı HELAL ETMİYORUM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah sabah sinirlerim bozuldu resmen.
Melinda burda en kibar şekliyle adını bile anmadan senin kusurunu dile getirmeden üstü kapalı anlattı soranlara. Gel birine çemkireceksen bana çemkir burada alenen adını yazan benim. O utanmıyorsa yaptığından ben de adını yazmaktan çekinmem de dedim.

Burada her birimiz birbiririmiz için hazırladıklarımızı anlatırken sen nasıl 'Ben bu kuralı görmemişim. ' Bla bla bla dersin.
Bi de maddiyata değinmişsin maddiyatla özenmenin ve saygının ne alakası var. Yıllardır burdayım böyle pişkinlik görmedim.
İnsanın insana değer vermesi insanlığındandır. Kural bilmem ne değil. Bir hediye paketi de mi kuraldı? Ya da promosyon ayracı sağlam yırtık olup olmamasını da mı kurala bağlayacaktık.

Son olarak: Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz / Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde

Kizlar Tutunamayanlari ihmal edince uzadikca uzayacak bir kitap. Ben oyle gordum. O yuzden ara vermeden okudum ki bitirebileyim. Yoksa yarim birakirdim kesin. Bence bir an once tutunun yoksa kopacaksiniz. :KK53:

Günaydın kızlar,
Konuyla alakam yok, burayı kitap sevgimle alakalı olarak seviyorum. Lütfen seviyemizi düşürmeyelim konuyu kapatmanızı rica ediyorum.

Kizlar Tutunamayanlari ihmal edince uzadikca uzayacak bir kitap. Ben oyle gordum. O yuzden ara vermeden okudum ki bitirebileyim. Yoksa yarim birakirdim kesin. Bence bir an once tutunun yoksa kopacaksiniz. :KK53:
400den sonrası çok sarıyor zaten 100 sayfaya yakın okuduğum bile oldu gerçekten çok güzel şimdi yavaşa aldım ama yarın bitecek sona yaklaştım:bicak:

Back