Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bir nörolog anlatıyordu: Hamile olunca Allah'ın hikmeti hormonlardan migren atağı olmuyormuş.

Birçok migren hastasından da duydum.

İnşallah sen de hamile kalırsan migren atağı geçirmezsin.
ilk senden duydum bunu inşallah atak geçirmeyenlerden oluruz.bende de var migren ve baya spot ışıklı bir ortamda çalışıyorum 7 senedir bu durum daha da beter azdırıyor ağrılarımı...

Ya okunabilir mi ki korkuyorum ya
Okuyan bi arkadaşım 4 kitabı 15 günde okuduğunu söyledi üstelik bu kisi ayda bir kitabı zar zor bitirebilen bir kişi baya umudum var benim:)

50 kitap okuma hedefim vardı, 44 oldu. 12 günde 6 kitap okumak için ne tür kitaplar seçmeliyim acaba
Zweig in kiTabını diyecektim ki pudra demiş:)
Kısa kitap istitorsan nagazaki diye bir kitap okumustum incecik pdf bulabilirsen çok ilginç bir konusu vardı denenebilir

Seker portakalinin üçlemesi de ince delifisek ve güneşi uyandırayım ve seker portakalı üçlemesi okuyabilirsin :) fiyatları da çok makul :)
Aslında ince kitap fobim var pek ince okumayı sevmiyorum

ben Şubat ayımı komple İnce Memed'e ayıracağım
Bende ilk ortak okuma kitabını bitirip geniş geniş okumayı planlıyorum

Ben de siyah bağlıyorum ya da siyah örtü örtüp yatıyorum.

Migren çok illet bişey... migren olan bir oda arkadaşım vardı atağı tuttuğu zaman yatakta donmemizi bile istemiyordu zulumdu bizim için de onun için de...
Hepimiz birlik olduk benim hile yapmam için çabalıyoruz
Sanırım önce Sunay Akın okuyacağım. zaten hem şiir kitabı, hem de kısa bir kitap.
Tiyatro oyunu önerin varsa alabilirim tatlım

Romeo ve juliet i kesinlikle öneriyorum
Ayila bayıla okumuştum ... tabi julietin 16 romeo da 18 yaşı da olduğunu öğrenince böyle kalmıştım içimden sizi afancanlar sizi dedim:)

Merhabalar arkadaşlar

Bu aralar kafam inanılmaz dolu.. Ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmelerden sonra gelecek kaygısı yaşıyorum herkes gibi.. Üzgünüm, mutsuzum ama okuyarak, çalışarak bir şeyleri düzeltebileceğimize karşı ümitliyim zor da olsa..

Haftaya sınavlarım başlıyor yaklaşık 2 hafta çok yoğun olucam.. O yüzden ocağın başına kadar aktif olamayacağım.. Kendinize iyi bakın, görüşmek üzere

kolay gelsin canım, sınavlarında başarılar, emeklerinin karşılığını alırsın inşallah

Zweig aklımda, çok da severim. Nagazakiye de hemen bakacağım
Şeker Portakalı üçlemesini okudum, kitap gününde canım __giz__ ciğim almıştı
Afacanların kitabına da bakayım hemen
İnce kitap ben de sevmem ama bu ay hile yapmam lazım Ocak ayında özüme dönerim, 50ye tamamlayayım da bi senelik kitap sayımı

Şimdi Cengiz Aytmatov'un Toprak Ana'ya başlayacağım.
Haycan Çiftliğini ve Şeker Portakalı serisini okudum. Harry Potter serisi de yok ben de. Stefan Zweig'la devam edeceğim sanırım

Gunaydin kizlar,
Dun gece uykusuz kalip Empati' yi bitirdim. Elimden dusmedi kitap, cok surukleyici buldum. Edebi bir kiymet bulamayabilirsiniz ama hikaye cok etkileyiciydi bence. Sonunu da muhtesem baglayip bitirmis Adam Faver. Saygi duydum. OZ nasil bilmiyorum bu gazla onu da alip baslayasim var.

OZ a çoğunluk hayal kırıklığı demiş canım , ben okumadım gerçi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…