- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
ilk senden duydum bunu inşallah atak geçirmeyenlerden oluruz.bende de var migren ve baya spot ışıklı bir ortamda çalışıyorum 7 senedir bu durum daha da beter azdırıyor ağrılarımı...Bir nörolog anlatıyordu: Hamile olunca Allah'ın hikmeti hormonlardan migren atağı olmuyormuş.
Birçok migren hastasından da duydum.
İnşallah sen de hamile kalırsan migren atağı geçirmezsin.
Okuyan bi arkadaşım 4 kitabı 15 günde okuduğunu söyledi üstelik bu kisi ayda bir kitabı zar zor bitirebilen bir kişi baya umudum var benim:)Ya okunabilir mi ki korkuyorum ya
Zweig in kiTabını diyecektim ki pudra demiş:)50 kitap okuma hedefim vardı, 44 oldu. 12 günde 6 kitap okumak için ne tür kitaplar seçmeliyim acaba
Bende ilk ortak okuma kitabını bitirip geniş geniş okumayı planlıyorumben Şubat ayımı komple İnce Memed'e ayıracağım
Ben de siyah bağlıyorum ya da siyah örtü örtüp yatıyorum.
Hepimiz birlik olduk benim hile yapmam için çabalıyoruz
Sanırım önce Sunay Akın okuyacağım. zaten hem şiir kitabı, hem de kısa bir kitap.
Tiyatro oyunu önerin varsa alabilirim tatlım
kolay gelsin canım, sınavlarında başarılar, emeklerinin karşılığını alırsın inşallahMerhabalar arkadaşlar
Bu aralar kafam inanılmaz dolu.. Ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmelerden sonra gelecek kaygısı yaşıyorum herkes gibi.. Üzgünüm, mutsuzum ama okuyarak, çalışarak bir şeyleri düzeltebileceğimize karşı ümitliyim zor da olsa..
Haftaya sınavlarım başlıyor yaklaşık 2 hafta çok yoğun olucam.. O yüzden ocağın başına kadar aktif olamayacağım.. Kendinize iyi bakın, görüşmek üzere
Zweig in kiTabını diyecektim ki pudra demiş:)
Kısa kitap istitorsan nagazaki diye bir kitap okumustum incecik pdf bulabilirsen çok ilginç bir konusu vardı denenebilir
Seker portakalinin üçlemesi de ince delifisek ve güneşi uyandırayım ve seker portakalı üçlemesi okuyabilirsin :) fiyatları da çok makul :)
Aslında ince kitap fobim var pek ince okumayı sevmiyorum
Romeo ve juliet i kesinlikle öneriyorum
Ayila bayıla okumuştum ... tabi julietin 16 romeo da 18 yaşı da olduğunu öğrenince böyle kalmıştım içimden sizi afancanlar sizi dedim:)
Gün Olur Asra Bedel ciler
Nasıl gidiyor?
xyzt-5544 bence de şeker Portakalı serisi çabuk biter
Cengiz aymatovun kısa kitapları var çok güzel okumadıysan
Hayvan çiftliği
Harry potter lar alper canıgüz ler çabuk biten eğlenceli kitaplar
OZ a çoğunluk hayal kırıklığı demiş canım , ben okumadım gerçi amaGunaydin kizlar,
Dun gece uykusuz kalip Empati' yi bitirdim. Elimden dusmedi kitap, cok surukleyici buldum. Edebi bir kiymet bulamayabilirsiniz ama hikaye cok etkileyiciydi bence. Sonunu da muhtesem baglayip bitirmis Adam Faver. Saygi duydum. OZ nasil bilmiyorum bu gazla onu da alip baslayasim var.
Yorumlari okumadim ama idefixdeki okur puani dusuktu. okuyucunun beklentisi yukselince o frekansta devam etmek de yazar icin zor oluyor herhalde. Ne okusammm bunun ustune acabaOZ a çoğunluk hayal kırıklığı demiş canım , ben okumadım gerçi ama
xyzt-5544 canim Yusuf Atilgan da olabilir aylak adam ve anayurt oteli bir iki gunde bitiyor ve cok begenmistim okurken.
Ay aylak adam ömrümü yemişti sayfa sayısı az lakin beni zorladiHemen bakayım bunlara da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?