• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ya bu yazar abla aklı sıra sherlock olmanın püf noktalarını anlatıyo
deli etti beni ortada bir şey yok, Sherlock hikayeleri 45125656 kat daha güzel
dizisi zaten 564284503204523 kat daha güzel :KK53:
ben sana öğreteyim inceliklerini :KK9::KK9: çözdüm hepsini gördün :D atayım mı sanada listemi:KK69::KK69::KK69:

Kızlar ya okulda bi arkadaşım bilmediği bir konu hakkında benim görevimi yapmadığım şeklinde çok ağır ithamlarda bulundu , çok zoruma gitti. Bir kaç saat sonra gerçekleri öğrendi bir şekilde benden gelip özür dilemedi hiç bir şey yapmadı. Normalde sivri dilidir ben bu kişiyle ne yapacağım. Herkesle branşındam dolayı konuşmak durumunda kalıyorum. İthamı fazlasıyla zan altında bırakan bir seydi

Kızlar ya okulda bi arkadaşım bilmediği bir konu hakkında benim görevimi yapmadığım şeklinde çok ağır ithamlarda bulundu , çok zoruma gitti. Bir kaç saat sonra gerçekleri öğrendi bir şekilde benden gelip özür dilemedi hiç bir şey yapmadı. Normalde sivri dilidir ben bu kişiyle ne yapacağım. Herkesle branşındam dolayı konuşmak durumunda kalıyorum. İthamı fazlasıyla zan altında bırakan bir seydi
ben kinci biriyim (yükselenim akrep)
gelip özür dilese bile canım yandıysa ben affedemiyorum
muhatap olmamaya, görmemeye, yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum
yapabilirsen sen de öyle yap canım

ben kinci biriyim (yükselenim akrep)
gelip özür dilese bile canım yandıysa ben affedemiyorum
muhatap olmamaya, görmemeye, yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum
yapabilirsen sen de öyle yap canım
Muhatap olmak zorundayım. Birde sabahları aynı duraktan otobüse biniyoruz orda karşılaşacağız, Çarşamba günleri kursumuz var ona birlikte gelip gidiyoruz. Kinci değilim ama yaptığı büyük ayıptı beni büyük bi olayı örtbas etmekle suçladı. Genelde fevridir ama 3 yıldır bir sıkıntımız olmadı.

:KK62::KK62::KK62: Zaten birkaç gündür gerginim.
Deliriyorum ya kendini bilmez insanlara.

Back