- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
canım bana mailini gönder özelden ben sana atayım pdf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bana mailini gönder özelden ben sana atayım pdf
Neeeeee biri tahareti baska biseyle karistirip ogretmis olmalituhaf tuhaf şeyler :SSS
insan taharet alınca hamile kalır mı diye sormuş biri.
öleyim be ya valla öleyim
Hadi betuhaf tuhaf şeyler :SSS
:)Neeeeee biri tahareti baska biseyle karistirip ogretmis olmali
oleycanım bana mailini gönder özelden ben sana atayım pdf
hem de ne hadi ((Hadi be
Bu habere cok sevindim bekarım çocuğum olmayacak diye üzülüyordum ahah :)hem de ne hadi ((
anne olacak bu kafa ileride
üzülüyorum ya, ne diyim
İzlemek daha zevkli Hiç okumadım gerçi amaay bildirim de yapim
ite kaka okuyorum valla, sırf kitap yarım bırakma huyum olmadığından
Sherlock Holmes gibi düşünmek sayfa 110
ya bu yazar abla aklı sıra sherlock olmanın püf noktalarını anlatıyoİzlemek daha zevkli Hiç okumadım gerçi ama
Ya dizisi şahane ya adamlar yapmış ya.ya bu yazar abla aklı sıra sherlock olmanın püf noktalarını anlatıyo
deli etti beni ortada bir şey yok, Sherlock hikayeleri 45125656 kat daha güzel
dizisi zaten 564284503204523 kat daha güzel
ben sana öğreteyim inceliklerini çözdüm hepsini gördün atayım mı sanada listemiya bu yazar abla aklı sıra sherlock olmanın püf noktalarını anlatıyo
deli etti beni ortada bir şey yok, Sherlock hikayeleri 45125656 kat daha güzel
dizisi zaten 564284503204523 kat daha güzel
atsana kızzzben sana öğreteyim inceliklerini çözdüm hepsini gördün atayım mı sanada listemi
ben kinci biriyim (yükselenim akrep)Kızlar ya okulda bi arkadaşım bilmediği bir konu hakkında benim görevimi yapmadığım şeklinde çok ağır ithamlarda bulundu , çok zoruma gitti. Bir kaç saat sonra gerçekleri öğrendi bir şekilde benden gelip özür dilemedi hiç bir şey yapmadı. Normalde sivri dilidir ben bu kişiyle ne yapacağım. Herkesle branşındam dolayı konuşmak durumunda kalıyorum. İthamı fazlasıyla zan altında bırakan bir seydi
Muhatap olmak zorundayım. Birde sabahları aynı duraktan otobüse biniyoruz orda karşılaşacağız, Çarşamba günleri kursumuz var ona birlikte gelip gidiyoruz. Kinci değilim ama yaptığı büyük ayıptı beni büyük bi olayı örtbas etmekle suçladı. Genelde fevridir ama 3 yıldır bir sıkıntımız olmadı.ben kinci biriyim (yükselenim akrep)
gelip özür dilese bile canım yandıysa ben affedemiyorum
muhatap olmamaya, görmemeye, yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum
yapabilirsen sen de öyle yap canım
Zaten birkaç gündür gerginim.Kızlar ya okulda bi arkadaşım bilmediği bir konu hakkında benim görevimi yapmadığım şeklinde çok ağır ithamlarda bulundu , çok zoruma gitti. Bir kaç saat sonra gerçekleri öğrendi bir şekilde benden gelip özür dilemedi hiç bir şey yapmadı. Normalde sivri dilidir ben bu kişiyle ne yapacağım. Herkesle branşındam dolayı konuşmak durumunda kalıyorum. İthamı fazlasıyla zan altında bırakan bir seydi
tuhaf tuhaf şeyler :SSS