• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ilk senden duydum bunu inşallah atak geçirmeyenlerden oluruz.bende de var migren ve baya spot ışıklı bir ortamda çalışıyorum 7 senedir bu durum daha da beter azdırıyor ağrılarımı...
Allah şifa versin :(
...

Migren çok illet bişey... migren olan bir oda arkadaşım vardı atağı tuttuğu zaman yatakta donmemizi bile istemiyordu zulumdu bizim için de onun için de...

...
Kalinka, aynen. En ufak cızırtı bile deli ediyor o anlarda. :cry:

Gunaydin kizlar,
Dun gece uykusuz kalip Empati' yi bitirdim. Elimden dusmedi kitap, cok surukleyici buldum. Edebi bir kiymet bulamayabilirsiniz ama hikaye cok etkileyiciydi bence. Sonunu da muhtesem baglayip bitirmis Adam Faver. Saygi duydum. OZ nasil bilmiyorum bu gazla onu da alip baslayasim var.
:KK58: EMPATİ benim için de çok sürükleyici(!) idi. Üç ay boyunca sürükledi beni ya da ben onu sürükledim. :deli:

:)) ben de herkesle birlikte baslayacaktim guya alamadim bi turlu benim de kesin seneye, bir de cok alel acele okumak istemedim.

Sıef aceleye gelmesin ve tadını çıkartayım diye ilerleyemiyorum zaten kitapta. Evdeyken ancak günde 5-10 sayfa okumaya fırsatım oluyor o da kitabın anlatımını bozacak gibi geliyor. Geniş vaktimin olmasını bekliyorum hep öyle olunca da süre uzuyor işte :KK51:

Boşluğum var şuan iş yerinde ah biri tutunamayanları pdf atabilde bana :((
işim çok olacak nasılsa diye kitabı almadım yanıma :(

Back