- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
Ay aylak adam ömrümü yemişti sayfa sayısı az lakin beni zorladi
O zaman ayda 11 kitap okumam gereken bu dönemde kendimi zorlamasam mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay aylak adam ömrümü yemişti sayfa sayısı az lakin beni zorladi
Allah şifa versinilk senden duydum bunu inşallah atak geçirmeyenlerden oluruz.bende de var migren ve baya spot ışıklı bir ortamda çalışıyorum 7 senedir bu durum daha da beter azdırıyor ağrılarımı...
Kalinka, aynen. En ufak cızırtı bile deli ediyor o anlarda....
Migren çok illet bişey... migren olan bir oda arkadaşım vardı atağı tuttuğu zaman yatakta donmemizi bile istemiyordu zulumdu bizim için de onun için de...
...
EMPATİ benim için de çok sürükleyici(!) idi. Üç ay boyunca sürükledi beni ya da ben onu sürükledim.Gunaydin kizlar,
Dun gece uykusuz kalip Empati' yi bitirdim. Elimden dusmedi kitap, cok surukleyici buldum. Edebi bir kiymet bulamayabilirsiniz ama hikaye cok etkileyiciydi bence. Sonunu da muhtesem baglayip bitirmis Adam Faver. Saygi duydum. OZ nasil bilmiyorum bu gazla onu da alip baslayasim var.
2 sene önceydi galiba bitti. :))K KenyaliZehra bittiyse sonunda gecmis olsun.
EMPATİ= K KenyaliZehra
Bende okuyorum ama günde 50 sayfa ile ne zaman biter bilemiyorum.Tutunamayanlar 360 kimler kaldı bakım benim ay sonu ancak bitecek
Tutunamayanlar 360 kimler kaldı bakım benim ay sonu ancak bitecek
:)) ben de herkesle birlikte baslayacaktim guya alamadim bi turlu benim de kesin seneye, bir de cok alel acele okumak istemedim.Benim bu sene bitmeyebilir, seneye biter inşallah
:)) ben de herkesle birlikte baslayacaktim guya alamadim bi turlu benim de kesin seneye, bir de cok alel acele okumak istemedim.
Benim 50 bile.olmadı son gunlerdeBende okuyorum ama günde 50 sayfa ile ne zaman biter bilemiyorum.
Ya kötü espri diye kaçsam mi ki :)Benim bu sene bitmeyebilir, seneye biter inşallah
Benim 50 bile.olmadı son gunlerde
Ya kötü espri diye kaçsam mi ki :)
O ise Cesmi bakıyor:)Boşluğum var şuan iş yerinde ah biri tutunamayanları pdf atabilde bana (
işim çok olacak nasılsa diye kitabı almadım yanıma
O ise Cesmi bakıyor:)
Boşluğum var şuan iş yerinde ah biri tutunamayanları pdf atabilde bana (
işim çok olacak nasılsa diye kitabı almadım yanıma
tuhaf tuhaf şeyler :SSSBDV'ye girme sakın, insan yoktan yere dert sahibi oluyor