Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bu arada ben de cengiz han'a küsen bulutu bitirdim içim acıya acıya
Zaten 114 sayfa mı neydi bitti 1 günde
Çok üzüldüm, hele trende o minicik aralıktan karısını çocuklarını anlık da olsa görebildiğindeki hisleri yaktı içimi
loliss kuzuma teşekkür gün olur asra bedelden sonra oku dediği için
Kitap tamamen bütünleşti

Vi kitabımı güncellerken bir tane bırakayım dedim çok okumak istediklerim sayısını düşürüyorum. En sevdiğin hangisi onu seçeyim. Ne de olsa senden sorulur
Hepsi benim çocuklarım. Cidden ya objektif değerlendirme yapamıyorum hangisini bırakırsan bırak pişman olmazsın. Cidden kıyaslama yapamadim

Hepsi benim çocuklarım. Cidden ya objektif değerlendirme yapamıyorum hangisini bırakırsan bırak pişman olmazsın. Cidden kıyaslama yapamadim
Ben senin yerine yapayim
SiziSeviyorumDemismiydim malafa yi oku
Ilk basta kelimeler cok yabanci anlasilmaz gelebilir.
Allahin manyagi pudra bunu mu onerdi
Diyebilirsin
AMa hakan gundayin en yumusak ve film tadinda kitabi bence.
Sonra digerlerini de oku. kalemi cok iyi . cok guzel acitiyor

sanırım sıradaki kitabım kelebek adası olacak, biraz kafam dağılsın aytmatovdan sonra iyi gelir
Ondan sonra da aralık ayı için karar verdiğim son kitap olan sherlock holmes gibi düşünmek kitabını okuyacağım
Bunu taaaa geçen martta xyzt-5544 kuzum almıştı ve hala okumamışım yeni kitap alıp durmaktan
Kınayın beni

Malesef kinayamiyacagim çünkü bu konuda berbatım:)
Ayrıntı yayınlarının kendi sitesinde ucuzlatilmis kitaplar var ben 28 kitap ekledim sepetine 140 tl hemde çoğu yer altı edebiyatı gelde alma şimdi Selin nasıl dayansın ama... melindanin boynunumu bukulsun ama :)

Şimdi malafadan hiç bisi anlamayıp ne diyo bu da der :))

Okulda sıkıntılarım oldu defalarca açtım tutunamayanları aklım fikrim başka yerlerde anlamadım bıraktım hafta sonu hedefim yarilamak

Hayatimizdaki psikopatlar syf 195. Idefixde fiyatlar cok uygun ne alacagim diye arastirmaktan okuyamadim dogru duzgun

kırmızı ve siyah
stendhal
sayfa 20
kitap 1
kitap bitti
çok etkilenmedim
klasik olşunun sebebi bana kalırsa psikolojinin en belirgin duygularını hiç uymayacak bir kalıpta değerlendirmesi bakımından döneminin en iyi eserlerinden olması
arzu şehvet hırs nefreti toplumun saygı duyduğu erdem ve ahlak ön planda olduğu kimlik altına sokmak gibi
yada ne kadarını göze alabilirsiniz?

vadideki zambak
balzac
klasikler kitap 2
henüz başlamadım

Kınıyorum seni

Benim de okumadığım kitaplar çok aslında, onları bir araya getirip aralarından seçim yapmam lazım bundan sonra. Şubatta yeni ciciler de gelecek zaten. Maymun iştahı bırakmam lazım

Selam kızlar.
Yoksa siz hala sefilleri okumayanlardan mısınız

Sunay akın-Kız Kulesindeki Kızılderili devam
Gunaydin. Havani da attın sabah sabah
_meLinDa_ vuran da bir kadinmis ya. Simdi sen soyleyince baktim da netten. Ogrencisi falan miydi acaba? Öĺümün apansizligi beni hep ürkütüyor. Ise gitmek icin evinden cikiyorsun ve orda bitiyor hayatin.

Aaa oyle pozitif birinin silahla yasamina son verilmesi bu dunyanin acimasizlik ve ironiyle dolu olduguna bir kanit. Allah rahmet eylesin ben de okumustum o kitabi birazcik umut asilamisti.

Balzac'i hic sevemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…