Ona sıra bayaaa sonra gelir muhtemelen bile isteye aldığım bi kitap olmadığı için ama aklımda olacaksın kuzumÇember seri olması ilgimi çekti. Ama bilemedim şişirilmiş bir kitap mı acaba. Okuduğun zaman yorumunu beklerim
Hepsi benim çocuklarım. Cidden ya objektif değerlendirme yapamıyorumVi kitabımı güncellerken bir tane bırakayım dedim çok okumak istediklerim sayısını düşürüyorum. En sevdiğin hangisi onu seçeyim. Ne de olsa senden sorulur
Ben senin yerine yapayimHepsi benim çocuklarım. Cidden ya objektif değerlendirme yapamıyorumhangisini bırakırsan bırak pişman olmazsın. Cidden kıyaslama yapamadim
Malesef kinayamiyacagim çünkü bu konuda berbatım:)sanırım sıradaki kitabım kelebek adası olacak, biraz kafam dağılsın aytmatovdan sonra iyi gelir
Ondan sonra da aralık ayı için karar verdiğim son kitap olan sherlock holmes gibi düşünmek kitabını okuyacağım
Bunu taaaa geçen marttaxyzt-5544 kuzum almıştı ve hala okumamışım yeni kitap alıp durmaktan
Kınayın beni
Şimdi malafadan hiç bisi anlamayıp ne diyo bu da der :))Ben senin yerine yapayim
SiziSeviyorumDemismiydim malafa yi oku
Ilk basta kelimeler cok yabanci anlasilmaz gelebilir.
Allahin manyagi pudra bunu mu onerdi
Diyebilirsin
AMa hakan gundayin en yumusak ve film tadinda kitabi bence.
Sonra digerlerini de oku. kalemi cok iyi . cok guzel acitiyor
Canim giremedim bi sure benim 36 idi, yillik hedefim ayda 3 okurum dedim yogun bir yil olacak da 2017.liste hep kopyala yapıştır yapılıyordu ya, kimseyi atlamayayım diye en sonlara kadar gittim ama demek ki ilerleyen sayfalarda eklenenler de olmuş.
Cicoretti senin hedefin var mı?
Off ben de Nar yaa sepette 25 kitap oldu eleye eleye 1 tane cikarabildimAzil varmış bende önce onu okuyayım. Selin gibi bende milyon tane kitap alıp doymayanlardan olduğum için.
kitap bittikırmızı ve siyah
stendhal
sayfa 20
kitap 1
sanırım sıradaki kitabım kelebek adası olacak, biraz kafam dağılsın aytmatovdan sonra iyi gelir
Ondan sonra da aralık ayı için karar verdiğim son kitap olan sherlock holmes gibi düşünmek kitabını okuyacağım
Bunu taaaa geçen marttaxyzt-5544 kuzum almıştı ve hala okumamışım yeni kitap alıp durmaktan
Kınayın beni
Gunaydin. Havani da attın sabah sabahSelam kızlar.
Yoksa siz hala sefilleri okumayanlardan mısınız
Sunay akın-Kız Kulesindeki Kızılderili devam
Aaagünaydın kızlar
Beki İkala Erikli ölmüş, silahlı saldırıya uğramış
üzüldüm çok.. çok pozitif bir kadındı
meleklerle yaşamak kitabını çok ihtiyacım olan bir dönem okumuştum bana çok iyi gelmişti
Allah rahmet eylesin
Balzac'i hic sevemedim...kitap bitti
çok etkilenmedim
klasik olşunun sebebi bana kalırsa psikolojinin en belirgin duygularını hiç uymayacak bir kalıpta değerlendirmesi bakımından döneminin en iyi eserlerinden olması
arzu şehvet hırs nefreti toplumun saygı duyduğu erdem ve ahlak ön planda olduğu kimlik altına sokmak gibi
yada ne kadarını göze alabilirsiniz?
vadideki zambak
balzac
klasikler kitap 2
henüz başlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?