Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben de birşeyi merak ediyor sherlock la ilgili yazılan herşey bu setin içinde mi??? Yani bunu alınca hepsine sahip mi oluyoruz sherlock okumak için nasıl başlanır melinda o sırayı banada gonderirmisin???
Tam metin olan cem yayınlarının ki diye biliyorum. Sevgilimin hediyesiydi bana ama başlamadım okumaya henüz.

Piruze bitti
Yani konu fena değildi ama anlatım çok kötüydü zaten söylemiştim beğenmedim bu adam benim için malesef bitmiştir artık...:)

Yeni kitabım oblomov bu gece ufak bir giriş yapabilirim sanırım:)

Birde Hasan ali yücel klasikler dizisinde dikkatimi çeken bir şey oldu bu serinin giriş kısmında Hasan ali yücel'in yazdığı bir önsöz var tüm kitaplarda var zaten çok hoşuma giden bir yazi .... bu serinin kalitesi bence bu onsoz den bile belli oluyor....

Sefiller bitti.
Ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum. İyi ki okudum.. iyi ki..Beş cilt hemen bitsin istedim. Hızlı hızlı okudum..Son sayfalara geldikçe biraz daha uzasın diye geçti hep içimden..
Olay örgüsü, karakterler, karakterlerin ruh halleri.. jean valjean'ın hikayesi.. okuyun, okutun..
DonukPudra _meLinDa_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…