- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
- 498
bilmiyorumki aklımada çalı kuşu tespih ağacının gölgesinde var ama kitapçıda ne alırım bilemiyorum değişiyor çünkü gittiğimdeGeçmiş olsun
Hangi kitabı alacaksın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorumki aklımada çalı kuşu tespih ağacının gölgesinde var ama kitapçıda ne alırım bilemiyorum değişiyor çünkü gittiğimdeGeçmiş olsun
Hangi kitabı alacaksın :)
Bende çok severim Ne çok ortak noktamız var gizciğim. Bunlar bir işaret mi
Evet Asmum, bence bir işaret, kimseye çaktırmayalım ama.
Tam metin olan cem yayınlarının ki diye biliyorum. Sevgilimin hediyesiydi bana ama başlamadım okumaya henüz.Ben de birşeyi merak ediyor sherlock la ilgili yazılan herşey bu setin içinde mi??? Yani bunu alınca hepsine sahip mi oluyoruz sherlock okumak için nasıl başlanır melinda o sırayı banada gonderirmisin???
Teşekkürler cnm:)Tam metin olan cem yayınlarının ki diye biliyorum. Sevgilimin hediyesiydi bana ama başlamadım okumaya henüz.
Ben en kitap olarak okumuştum ama en çok dizisini sevdim sonra filmini en son kitaplardi
Hepsiyle başlayabilirsin ben hepsini seviyorim çok:)Siyah (Çember, #1)
Ted Dekker serisini okuyan var mı?
Bir de Hakan Gündaya hangi kitapla başlamayı önermiştiniz ben yine unuttum
Vi kitabımı güncellerken bir tane bırakayım dedim çok okumak istediklerim sayısını düşürüyorum. En sevdiğin hangisi onu seçeyim. Ne de olsa senden sorulurHepsiyle başlayabilirsin ben hepsini seviyorim çok:)
Bana bu kitap hediye geldi ama okumadım henüz kuzumSiyah (Çember, #1)
Ted Dekker serisini okuyan var mı?
Bir de Hakan Gündaya hangi kitapla başlamayı önermiştiniz ben yine unuttum
Çember seri olması ilgimi çekti. Ama bilemedim şişirilmiş bir kitap mı acaba. Okuduğun zaman yorumunu beklerimBana bu kitap hediye geldi ama okumadım henüz kuzum
Kütüphanemde duruyo