Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben de bugün kitap okuyamayanlardanım. İşle ilgili bişeyler çıktı, sonra da eşime yılbaşı hediyesi olarak fotokitap hazırlıyorum, onun fotoğraf seçimi derken dağıldım iyice. Bugün şu fotokitabı bitirsem bari ne iyi olur

Fotokitap nasıl bir şey hazırlıyorsun? Momeprint diye bir site var, tavsiye ederiö

Dublörun Dilemmasi az evvel bitti. Arka kapaginda yazdigi gibi tam bi edeni cephanelik, Murat Menteş'in tarzini seviyorum bana biraz Chuck Palahniuk'u andiriyor ve tabi onu da cok severek okurum. Ruhi Mucerret'i daha cok sevmistim belki kahramanlari duygusal olarak daha yakin hissettigimden olabilir. Burada ana karakterlerden biri birazcik ustun koru tasvirlenmis gibi geldi ama yine de tavsiye ederim. Akici ve yuzlerce dip notla dolu eglenceli bir kitap.

Ruhi Mücerret i seviyorsun demek. Ben de seni seviyorum

Türken digital diye bir ankara firması buldum groupanya fırsatlardan ordan yapmaya çalışıyorum. Beceremezsem dediğin siteye de bakarım canım

Benim eltimler yaptırdı düğün fotoğraflarından, bizim dd düğün albümümüz yok biz dd yaptıralım dedik ortaya karışık fotoğraflar sevgililik zamanları da dahil olmak üzere

Benim eltimler yaptırdı düğün fotoğraflarından, bizim dd düğün albümümüz yok biz dd yaptıralım dedik ortaya karışık fotoğraflar sevgililik zamanları da dahil olmak üzere

Biz sevgiliyken her görüşmemizde, gittiğimiz her yerde deli gibi fotoğraf çekiyorduk. Ama basılı olarak hiç yoktu elimizde, eşim de çok istiyordu. Ondan yılbaşı hediyesinde kolaya kaçtım
İlk fotoğrafımızla başlayıp balayı fotoğraflarımıza kadar hepsinden yaklaşık 130 tane falan fotoğraf seçmişim. Bakalım fotokitap kaç tanesini alırsa o kadarını bastıracam artık

Bence iyi fikir

Bir tavsiye tutunamayanlarda 580 li sayfalarda yazar chopin in cenaze maaşından bahsediyor orada bu marşı açıp yaklaşık 10 sayfayı bu şekilde okursanız tadına doyum olmaz bi 15-20 dakika yaşatıyor size... bence bu kitabı asıl anlamını veren son 200 sayfası direnin kızlar....

Kızlar ya, Tutunamayanlar gerçekten anlaşılması zor. Nereden geldik şimdi buraya? Burayı atlasam bir şey kaybeder miyim?
Kitabı okuyup bitirecem ve sonunda hiç bir şey anlamamış ve keyif de almamış olacağımdan korkuyorum.

bir üstteki fotoğraflı mesajıma bakar mısın?

ya bir de okuyanlar, siz de benim gibi 100 lü sayfalarda anlamamaktan şikayetçi olup sonra beğendiniz mi nasıl oluyor o?
Şirket bilg giriyorum resim çıkmıyor ki canım. kaçıncı sayfadan bahsediyorsun ?
Bu ara da mesaim bitecek. Eve gittiğimde msjına cevap yazabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…